Almanya İngiltere İddaa Tahmini 07.06.2022

İddaa fikstüründe 7 Haziran Salı akşamı yer alan UEFA Uluslar A Ligi 3. Grup mücadelesinde, Almanya ile İngiltere karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 21:45’te başlayacak maçı S Sport Plus ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Bets10, Almanya galibiyetine 2.40, beraberliğe 3.50, İngiltere galibiyetine ise 3.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.00, 2.5 Alt 1.80 oran veriyor.

Almanya 8 Maçtır Kaybetmiyor

Almanya milli takımı, yeni hocası Hansi Flick yönetiminde mağlubiyet yüzü görmedi. EURO 2020’nin favorileri arasında yer alsa da, Joachim Löw yönetiminde Son 16 Turu’na kadar yükselebilen Almanya, EURO 2020 dönüşünde göreve Hansi Flick’i getirdi. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri j Grubu’nda son 7 maçını yeni hocasıyla kazanan ev sahibi, attığı 31 gole karşılık, kalesinde sadece 2 gole izin vermişti. Harika grup performansıyla 2022 Dünya Kupası biletini cebine koyan Panzerler, UEFA Uluslar Ligi sahnesinde İtalya, İngiltere ve Macaristan ile dev turnuvanın provasını yaparken, ilk hafta konuk olduğu İtalya deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndü. Ev sahibi galibiyet serisini sürdürmeyi başaramasa da, EURO 2020’nin sahibine kaybetmedi ve yenilmezlik serisini sürdürdü. 1-1’lik beraberlikle sona eren mücadelede, rakibiyle dişe diş bir oyun ortaya koyan Almanya, evinde ağırlayacağı İngiltere karşısında kazanmak istiyor.

İngiltere’de Seri Sona Erdi

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemelerine 10 maç sonunda topladığı 26 puan ve attığı 39 golle damga vuran İngiltere, 8 galibiyet, 2 beraberlikle I Grubu’ndan namağlup lider çıkmayı başarmıştı. UEFA Uluslar Ligi öncesi çok formda olan Gareth Southgate ve öğrencileri, 10 maçlık seriyi Macaristan deplasmanında 1-0’lık mağlubiyetle kaybetti. Son yıllarda hücum etkisiyle dikkat çeken konuk ekip, 90 dakika boyunca Macaristan savunmasını geçmeyi başaramadı. İngiltere golcüleri uzun bir süre sonra gol yollarında bu kadar etkisiz kaldı diyebiliriz. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemelerinde sergilediği etkiyi kaybeden İngiltere, 2022 Dünya Kupası’nda muhtemel rakiplerinden Almanya karşısında bu etkiyi geri kazanmak istiyor. 2022 Dünya Kupası öncesinde kötü bir prova yapan İngiltere, Almanya deplasmanına galibiyet için çıkacak.

Almanya – İngiltere Maç Bilgileri

Almanya – İngiltere Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Carlos Del Cerro Grande. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Almanya’nın 11’i Belli mi?

Almanya’nın muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Hector, Tah, Joshua Kimmich, Robin Gosens, Toni Kroos, Kai Havertz, Goretzka, Serge Gnabry, İlkay Gündoğan, Thomas Müller.

İngiltere’nin 11’i Belli mi?

İngiltere’nin muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Kyle Walker, Tyrone Mings, John Stones, Luke Shaw, Kalvin Philiips, Mason Mount, Phil Foden, Raheem Sterling, Harry Kane.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, gruba puan kayıplarıyla başlayan Almanya ve İngiltere, 2. Maçını kazanmak istiyor. Dev maçta iki takımında ilk 45 dakikada öne geçmeyi başaramayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 1.90

Best10 Oranı: İY 0, Oran 2.10

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Dev maçtan kazanan çıkmadı. İlk yarı golsüz beraberlikle geçilirken, ikinci yarıda Jonas Hofmann ve Harry Kane’nin golleriyle, beraberlik 90 dakika sonunda bozulmadı. Kazananları tebrik ederiz.