UCD Derry City Bahis Tahmini 24.06.2022

İrlanda Premier Lig’in son sırasında yer alan UCD iç sahada, Derry City karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşma saat 21.45’de başlayacak ve nesine.com sitesinden seyredilebilecek.

UCD ve Derry City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. UCD kazanır 11.00, beraberlik 5.50, Derry City kazanır ise 1.25 olarak açıklanmış.  

UCD Ligin Dibinde

UCD, İrlanda Premier Lig’in en vasat takımı. Bu sezon ligde oynadıkları 19 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabildiler. Geçtiğimiz hafta St. Patricks deplasmanına konuk olan Collie O’Neill’ın ekibi, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Son 4 maçta sadece 1 puan alabilen UCD, ligin dibine demir atmış durumda. 19 hafta sonunda sadece 9 puan toplayabildiler ve küme düşme adayları arasında başı çekiyorlar. Bu hafta ise iç sahada Derry City’i konuk edecekler. Maç öncesinde UCD’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Derry City Galibiyete Hasret

Derry City, geçtiğimiz hafta yine galibiyet almayı başaramadı. İrlanda Premier Lig’de galibiyet hasretleri devam ediyor. Geçen hafta iç sahada Drogheda United’ı konuk eden Declan Devine’ın ekibi, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Üst üste 7 maçtır galibiyet alamayan Derry City, lider Shamrock’un 8 puan gerisinde 3. sırada yer alıyor. Son haftalardaki puan kayıplarına rağmen hala 3. sıradaki yerini korudular. Bu hafta ligin son sırasındaki UCD deplasmanına konuk olacaklar. Maçın favorisi olarak gösterilen Derry City’de eksik bulunmuyor.

UCD – Derry City Maç Bilgileri

UCD – Derry City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele UCD Bowl Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

UCD'nin ilk 11’i Belli mi?

UCD’nin muhtemel kadrosu: Kian Moore, Evaan Osam, Sam Todd, John Ryan, Eric Christophe Yoro, Jack Keaney, Liam Kerrigan, Alex Nolan, Eoin Farrell, L. Gill, A. Veron

Derry City'nin ilk 11’i Belli mi?

Derry City’nin muhtemel kadrosu: Cameron McJannett, Brian Philip Maher, Eoin Toal, Shane McEleney, Cameron Dummigan, Danny Lafferty, Joe Thomson, William Patching, Jamie McGonigle, James Akintunde, Ronan Boyce

İddaa Tahmini

Derry City, maçın favorisi. UCD karşısında kolay bir galibiyet alabilirler. Son sıradaki UCD’yi mağlup ederler ve haftayı 3 puan ile kapatırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.10

Betroad Oranı: MS 2, Oran 1.25

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Derry City, 7 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştı. UCD deplasmnında 1-0 kazandılar ve 3 puanın sahibi oldular.