Shelbourne Dundalk İddaa Tahmini 24.06.2022

İrlanda Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Dundalk deplasmanda, Shelbourne karşısında 3 puan arayacak. Mücadele saat 21.45’de start alacak ve nesine.com sitesinden takip edilebilecek.

Shelbourne ile Dundalk zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Shelbourne galibiyetinin 2.80, beraberlik tercihinin 3.20, Dundalk galibiyetinin ise 2.50 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Shelbourne Puansız Döndü

Shelbourne, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Bohemians deplasmanından puansız döndü. Rakibine 1-0 kaybettiler. İrlanda Premier Lig’de üst üste 2 maçtır mağlup olan Ian Morris’in ekibi, 7. sırada yer alıyor. Son 2 maçta Shamrock ve Bohemians karşısında puan alamayan Shelbourne, bu maçlarda skor da üretemedi. Bu hafta ise Tolka Park’da Dundalk’ı konuk edecekler. Dundalk’a karşı bu sezon oynadıkları 2 maçı da kazanamayan Shelbourne’un işi yine zor olacak.

Dundalk’da Şampiyonluk Umutları

Dundalk, üst üste galibiyetler almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada lider Shamrock’u konuk eden Dundalk, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. İrlanda Premier Lig’de oynadğı son 8 maçta 7 galibiyet ve 1 beraberlik alan Stephen O’Donnell’ın ekibi, son 5 maçından ise galibiyet ile ayrıldı. Lider Shamrock’un 5 puan gerisinde 2. sırada yer alan Dundalk’ın 1 maçının da eksik olduğunu belirtelim. Şampiyonluk umutlarını arttıran Dundalk’ın bu hafta Shelbourne karşısında da kazanması bekleniyor.

Shelbourne – Dundalk Maç Bilgileri

Shelbourne – Dundalk Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tolka Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Shelbourne'un ilk 11’i Belli mi?

Shelbourne’un muhtemel kadrosu: Brendan Clarke, Jonathan Lunney, Conor Kane, Shane Griffin, Aodh Dervin, Luke Byrne, Aaron O’Driscoll, Jack Moylan, Jad Hakiki Filloche, Sean Boyd, Shane Farrell

Dundalk'ın 11’i Belli mi?

Dundalk’ın muhtemel kadrosu: Andrew Boyle, Sam Bone, Nathan Shepperd, Lewis Macarai, Daniel Kelly, Patrick Hoban, Gregory Sloggett, Darragh Leahy, Keith Ward, Paul Doyle, John Martin

İddaa Tahmini

Dundalk, geçtiğimiz hafta sonu lider Shamrock’u 1-0 mağlup etmişti. Şampiyonluk umutlarını korudular. Shelbourne deplasmanında da galibiyete yakın taraflar. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.24

Best10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Dundalk 2 puan bıraktı. Shelbourne deplasmanından golsüz beraberlik ile döndüler.