İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 26.06.2022

26 Haziran Pazar günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Bol şanslar.

Sundsvall – Djurgarden: 3.5 ALT, 1.33 (iddaa) – 1.50 (Bets10) ; Sundsvall, İsveç Allsvenskan’da alt sıralarda yer almaya devam ediyor. Ligde oynadıkları son maçta Göteborg deplasmanında 2-0 kaybetmişlerdi. Bu mağlubiyet ile birlikte İsveç Allsvenskan’da 8. yenilgisini yaşamış oldular. Sezon boyunca sadece 2 galibiyet alabilen Tony Gustavsson’un ekibi, topladığı 6 puan ile play out hattında yer alıyor. 2 galibiyeti de Norrporten Arena’da alan Sundsvall, bu hafta Djurgarden karşısında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Sundsvalla’da Linus Hallenius’un sakatlığı devam ediyor. Djurgarden, ligde oynadığı son karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmayı başarmıştı. İç sahada konuk ettikleri Varbegs engelini 4-0 ile geçmeyi başardılar. Kalmar deplasmanında yaşanan mağlubiyeti de unutturdular diyebiliriz. İsveç Allsvenskan’da topladığı 18 puan ile 4. sırada yer alan Kim Bergstrand’ın ekibi, bu hafta Sundsvall’a konuk olacak. Djurgarden, bu sezon deplasmanda henüz galibiyet almayı başaramadı ama Sundsvall karşısında maçın net favorisi olduklarını belirtelim. Sunsvall, alt sıralardan kurtulamıyor. Djurgarden ise bu sezon deplasmanda kazanamadı. Üstelik son 3 deplasman maçında da gol atamadılar. Deplasmanda sorun yaşayan bir Djurgarden var. Düşük skorlu bir karşılaşma bekliyorum. 4 gol barajı aşılmaz.

Degerfors – AIK Stockholm: MS 2, 1.37 (iddaa) – 1.53 (Bets10) ; Degerfors, bu sezon İsveç Allsvenskan’da sadece 2 galibiyet alabildi. Oynadıkları 10 karşılaşmada 6 puan toplayabilen Tobis Solberg’in ekibi, düşme hattında yer alıyor. Ligde oynadıkları son maçta ise Malmö’ye 2-0 mağlup oldular. Ligin son sırasında yer alan Helsingborgs’un ise sadece 1 puan üzerindeler. Bu hafta AIK Stoclholm’u konuk edecek Degerfors’u zor bir 90 dakika bekliyor. Ayrıca Degerfors’un bu sezon İsveç Allsvenskan’da oynadığı10 maçta da kalesini gole kapatamadığını belirtelim. AIK Stockholm, bu sezon İsveç Allsvenskan’da dikkat çekici sonuçlar alıyor. Lider Hacken ile eşit puana sahipler ve liderliği paylaşıyorlar. Ligde oynadıkları son maçta Helsingborgs deplasmanında zorlanmalarına rağmen kazanmayı başardılar. Tam 8 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen Bartosz Grzelak’ın ekibi, bu hafta düşme hattındaki Degerfors’a konuk olacak. Maçın favorisi olarak gösterilen AIK Stockholm’de Erick Otieno ve Sebastian Larsson kart cezalısı. AIK Stockholm, maçın favorisi. Düşme hattında yer alan Degerfors karşısında 3 puan almalarını bekliyorum. 8 maçtır kaybetmeyen Bartosz Grzelak’ın öğrencileri, Degerfors deplasmanında da galibiyete yakın taraf.

Hammarby – Hacken: MS 1, 1.68 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; Hammarby, İsveç Allsvenskan’da zirve takibini devam ettiriyor. Ligde oynadıkları son maçta IFK Varnamo deplasmanında 1-0 kaybettiler. Son 5 maçta ise sadece 1 galibiyet alabildiklerini belirtelim. Son haftalarda yaşanan puan kayıpları ile birlikte lider Hacken’ın 3 puan gerisinde kaldılar. Bu hafta ise Tele 2 Arena’da Hacken ile karşı karşıya gelecekler. Hammarby’nin bugün kazanması halinde, İsveç Allsvenskan’da liderliğe yükselme ihtimali bulunuyor. Hacken, İsveç Allsvenskan’da lider konumda yer alıyor. 2. sırada bulunan AIK Stockholm ile eşit puana sahipler ama Hacken, averaj üstünlüğünü elinde bulunuduruyor. Ligde oynadıkları son maçta IK Sirius’u 4-3 mağlup etmeyi başaran Per Mathias Högmo’nun ekibi, üst üste galibiyetlerine devam etti. İsveç Allsvenskan’da oynadıkları son 7 maçta kaybetmediler ve üst süte 5. galibiyetini aldılar. Bu hafta Hammarby’e konuk olacak Hacken’da Peter Abrahamsson kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Zirve yarışını yakından ilgilendiren bir karşılaşma. Hammarby 3. Sırada yer alıyor ve lider Hacken’ın sadece 3 puan gerisindeler. Hammarby, bu sezon iç sahada önemli sonuçlar alan bir takım. Lider Hacken karşısında zor da olsa kazanırlar ve şampiyonluk umutlarını devam ettirirler.

Toplam İddaa Oranı: 3.06

Bets10 Bahis Oranı: 22.95