Sandefjord Tromsö Bahis Tahmini 26.06.2022

26 Haziran Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak ve nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak olan Norveç Eliteserien Ligi mücadelesinde, Sandefjord ile Tromsö karşı karşıya gelecek.

Betroad, Sandefjord galibiyetine 3.10, beraberliğe 3.75, Tromsö galibiyetine ise 2.25 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.68, KGYOK 2.15 oran kazandırıyor.

Sandefjord Deplasmanda Kazandı

Norveç Eliteserien Ligi’nde geçtiğimiz hafta Viking deplasmanına konuk olan Sandefjord, ilk yarıyı 1-0 geride kapatırken, ikinci yarıda doğru oyuncu tercihleriyle skoru lehine çevirmeyi başardı. Mohamed Ofkir ve Ruud Tveter’in golleriyle 2-1’lik galibiyete uzanan Sandefjord, Norveç Eliteserien Ligi’nde son 2 haftayı galibiyetlerle noktaladı. Milli araya moralli giren ev sahibi, aradan galibiyetle döndü ve yükselişini sürdürdü. 9 hafta sonunda 12 puanla 10. sırada yer alan Sandefjord, Play Out hattının 3, küme düşme hattının ise 4 puan üzerinde yer alıyor. Alt sıralardan kurtulmak için seriyi sürdürmesi gereken Marti Cifuentes’in öğrencileri, bu hafta en yakın rakibi Tromsö karşısına formda ve moralli çıkacak.

Tromsö Beraberliklerle Yetindi

Konuk ekip Tromsö, Norveç Eliteserien Ligi’nin en az maç kaybeden takımları arasında yer alıyor. 10 haftalık fikstürde sadece 2 kez mağlup olan konuk ekip, son 6 haftada ise namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. Simo Valakari’nin öğrencileri, milli ara öncesi üst üste 3 karşılaşmadan mağlubiyetler alırken, bu 3 hafta ligin ilk 3 sırasındaki rakiplerine geçit vermemişti. Ara dönüşünde ise Play Out hattındaki Haugesund ile karşılaşan Tromsö, beraberliklerine devam etti. İç sahada 1-1’lik skora razı gelen konuk ekip, 12 puanda kalarak küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye devam etti. Tromsö beraberliklerine son vererek, en yakın rakibi karşısında galip gelmek istiyor.

Sandefjord – Tromsö Maç Bilgileri

Sandefjord – Tromsö Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Sandefjord Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sandefjord cephesinde bu hafta Sander Moen Foss ve Sander Risan Mork’un sakatlıkları devam ediyor. Tromsö takımında Oskar Opsahl’ın bu hafta sakatlığı devam ediyor.

Sandefjord‘un 11’i Belli mi?

Sandefjord‘un muhtemel kadrosu: Jacob Storevik, Jesper Taaje, Markmanrud, Phillip Slordahl, Ian Smeulers, Keanin Ayer, Aleksander Nilsson, William Kurtovic, Nyenetue, Ofkir, Ruud Tveter.

Tromsö’nün 11’i Belli mi?

Tromsö’nün muhtemel kadrosu: Jakob Haugaard, Jostein Gundersen, Vesterlund Nielsen, Øyvann, Lasse Nilsen, Christophe Psyche, August Mikkelsen, Jasse Tuominen, Moses Ebiye, Ruben Jenssen, Eric Kitolano.

İddaa Tahmini

İki takımda bu mücadeleyi alt sıralardan kurtulmak için fırsat görüyor. İki takımında zorlu haftada puan kaybetse dahi, 90 dakika sonunda skor üretecektir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.47

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 gole sahne olan mücadelede, 1’er puan bölüşüldü. Sandefjord ve Tromsö bu hafta 2’şer gol bulurken, beraberlikten kurtulamadı. Kazananları tebrik ederiz.