Valerenga Odds BK Bahis Tahmini 26.06.2022

Valerenga sahasında Odds BK‘yı konuk edecek. Norveç Eliteserien Ligi mücadelesi, 26 Haziran Pazar akşamı Türkiye saati ile 21:00’de sahne alacak. Mücadele nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Betroad, Valerenga galibiyetine 1.70, beraberliğe 4.00, Odds BK galibiyetine ise 5.00 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.46, beraberliğe 3.40, konuk ekibe ise 4.00 oran veriyor.

Valerenga Maç Kazanmakta Zorlanıyor

Valerenga geçtiğimiz hafta Aalesund deplasmanında mağlubiyetten zor kurtuldu. Maça etkisiz başlayan ev sahibi, ilk yarıyı 2-0 geride kapatırken, bitime 10 dakika kala Jacob Eng ve Ivan Nasberg’in golleriyle mağlubiyetten kurtuldu. Norveç Eliteserien Ligi’nde 6 haftadır maç kazanamayan ev sahibi, 11 hafta sonunda ise sadece 3 kez galip gelebildi. Haugesund’un ardından ligin en zayıf savunma performansını sergileyen Valerenga, son 2 haftada tam 6 gol yerken, 11 hafta sonunda ise 21 gole kalesinde engel olamadı. Zor günler geçiren ev sahibi, bu hafta sahasında en yakın rakibi Odds BK ile karşı karşıya gelecek. Valerenga cephesinde küme düşme tehlikesi yakından devam ediyor. Play Out hattından 3, düşme hattından ise 4 puan uzaklıktalar.

Odds BK Galibiyet Peşinde

Geçtiğimiz hafta sahasında Molde’yi konuk eden Odds BK, milli ara öncesi HamKam galibiyetiyle umutlanırken, liderin en yakın takipçisine geçtiğimiz haftada diş geçiremedi. Molde karşısında özellikle geriye düştükten sonra daha baskılı bir futbol sergileyen konuk ekip, 11 hafta sonunda 4. Kez mağlup oldu. Düşme hattından 5, Play Out hattından ise 4 puan uzaklıkta yer alan Jan Frode Nornes’in öğrencileri, bu hafta en yakın rakiplerinden Valerenga ile karşı karşıya gelecek. Son 2 maçında karşılıklı goller atılan ve 2.5 gol barajı aşılan Odds BK, skor üretmekte zorlanmasa da, savunmada önemli hatalara imza atıyor. Tehlike hattında yer alan konuk ekip, bu hafta deplasmanda kazanarak, rahat bir nefes almak istiyor.

Valerenga – Odds BK Maç Bilgileri

Valerenga – Odds BK Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 21:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Intility Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Valerenga takımında Christian Borchgrevink’in sakatlığı bulunuyor.

Valerenga’nın 11’i Belli mi?

Valerenga’nın muhtemel kadrosu: Kjetil Haug, Leonard Zuta, Nasberg, Vegar Hedenstad, Sahraoui, Bröjdal, Tobias Christensen, Aron Donnum, Ingi Bjarnason, Kjartansson, Taofeek Ismaheel.

Odds BK’nin 11’i Belli mi?

Odds BK’nin muhtemel kadrosu: Leopold Wahlstedt, Steffen Hagen, Sörensen, Björtuft, Conrad Wallem, Milan Jevtovic, Gaston Kitolano, Solomon Owusu, Abel Stensrud, Ingebrigtsen, Brian Baccay.

İddaa Tahmini

Küme düşme tehlikesini yakından hisseden Valerenga ve Odds BK, bu hafta kabusa son vermek istiyor. İki takımında puan kaybetse dahi, karşılaşmada skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.47

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Zor günler geçiren iki takımın mücadelesinde kazanan Odds BK oldu. Konuk ekip deplasmanda Tobias Lauritsen’in golüyle kazanırken, Valerenga ise gol dahi atamadığı mücadeleden mağlubiyetle ayrılarak, düşüşünü sürdürdü.