Drogheda United Dundalk İddaa Tahmini 08.07.2022

İrlanda Premier Lig’de üst üste 10 maçtır mağlubiyet yaşamayan Dundalk deplasmanda, Drogheda United’a konuk olacak. Saat 21.45’de başlayacak karşılaşmayı bets10 sitesinden canlı olarak izleyebilirsiniz. 

Drogheda United ile Dundalk takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Drogheda United galibiyetine 1.58, beraberlik tercihine 3.50, Dundalk galibiyetine ise 2.80 verildiğini görüyoruz. 

Drogheda United Deplasmanda Kaybetti

Drogheda United, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu St. Patricks deplasmanından puansız döndü. Rakibine 3-0 kaybeden Pete Mahon’un ekibi, İrlanda Premier Lig’de 5 maç aradan sonra mağlubiyet ile tanıştı. Kümede kalma umutlarını devam ettiren Drogheda United, play out hattındaki Finn Harps’ın tam 10 puan üzerinde yer alıyor. Bu hafta ise Hunky Dorys Park’da Dundalk’ı konuk edecekler. Maç öncesinde Drogheda United’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Dundalk Zirve Takibinde

Dundalk, İrlanda Premier Lig’de yenilmezlik serisini devam ettiriyor. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri UCD engelini 3-0 ile geçmeyi başardılar. İrlanda Premier Lig’de üst üste 10 maçtır kaybetmeyen Stphen O’Donnell’ın ekibi, lider Shamrock’un takibini devam ettiriyor. 2. sıradaki yerini koruyan ve şampiyonluk umutlarını sürdüren Dundalk’ın bu hafta konuk olacağı Drogheda United deplasmanında da maçın favorisi olduğunu belirtelim. Karşılaşma öncesinde Dundalk’da Brian Gartland’ın sakatlığı bulunuyor.

Drogheda United – Dundalk Maç Bilgileri

Drogheda United – Dundalk Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Hunky Dorys Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Drogheda United'ın ilk 11’i Belli mi?

Drogheda United’ın muhtemel kadrosu: Sam Long, Sean Roughan, Keith Cowan, Dane Massey, Gary Deegan, Chris Lyons, James Clarke, Darragh Nugent, George Poynton, Dayle Rooney, A. Quinn

Dundalk'ın ilk 11’i Belli mi?

Dundalk’ın muhtemel kadrosu: Andrew Boyle, Sam Bone, Nathan Shepperd, Lewis Macarai, Daniel Kelly, Patrick Hoban, Gregory Sloggett, Darragh Leahy, Keith Ward, Paul Doyle, John Martin

İddaa Tahmini

Dundalk, maçın net favorisi. İrlanda Premier Lig’de üst üste 10 maçtır kaybetmiyorlar ve lider Shamrock’un 10 puan gerisindeler. Şampiyonluk umutlarını devam ettirmeleri için kazanmaları şart. Dundalk’dan 3 puan bekliyorum. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.50

Best10 Oranı: MS 2, Oran 1.70

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Dundalk, 10 maç aradan sonra mağlubiyet yaşadı. Drogheda United deplasmanında 1-0 kaybettiler ve şampiyonluk umutları iyice azaldı.