Shelbourne Finn Harps İddaa Tahmini 08.07.2022

İrlanda Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Alt sıralarda yer alan Finn Harps deplasmanda, Shelbourne’e konuk olacak. Mücadelenin saat 21.45’de başlayacağını ve bets10 sitesinden yayınlanacağını belirtelim.

Shelbourne ve Finn Harps arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Shelbourne kazanır 2.00, beraberlik 3.25, Finn Harps kazanır ise 3.75 olarak açıklanmış. 

Shelbourne 4 Maçtır Puan Kaybediyor

Shelbourne, İrlanda Premier Lig’de üst üste 4 maçtır galibiyet alamıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Sligo Rovers deplasmanına konuk olan Shelbourne, sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Üst üste 4 maçtır puan kaybeden Ian Morris’in öğrencileri, 25 puan ile 7. sırada yer alıyor. Bu sezon Finn Harps ile oynadıkları 2 maçta da puan alamadıklarını da belirtelim. Maç öncesinde Shelbourne’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Finn Harps’ın 2 Galibyeti Var

Finn Harps’ın bu sezon İrlanda Premier Lig’de sadece 2 galibiyeti var. Bu 2 galibiyeti de bugün karşılaşacakları Shelbourne’a karşı aldılar. Geçen hafta iç sahada lider Shamrock’u konuk eden Finn Harps, rakibine 1-0 mağlup olmuştu. İrlanda Premier Lig’de üst üste 8 maçtır da galibiyet alamayan bir Finn Harps var. Bu hafta Shelbourne’e konuk olacak Finn Harps’da David Webster’ın sakatlığı var.

Shelbourne – Finn Harps Maç Bilgileri

Shelbourne – Finn Harps Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tolka Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Shelbourne'un ilk 11’i Belli mi?

Shelbourne’un muhtemel kadrosu: Brendan Clarke, Jonathan Lunney, Conor Kane, Shane Griffin, Aodh Dervin, Luke Byrne, Aaron O’Driscoll, Jack Moylan, Jad Hakiki Filloche, Sean Boyd, Shane Farrell

Finn Harps'ın 11’i Belli mi?

Finn Harps’ın muhtemel kadrosu: Mark McGinlay, Regan Donelon, Rob Slevin, Ryan Rainey, Conor Tourish, Ryan Connolly, Mark Timlim, Ethan Boyle, Jesse Devers, Eric McWoods, Yousef Mahdy

İddaa Tahmini

Shelborne, maçın favorisi. Finn Harp ligin zayıf takımlarından biri diyebiliriz. Shelbourne’den bu hafta galibiyet bekliyorum. İç saada konuk edecekleri Finn Harps’ı mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.81

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.00

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Finn Harps’ın galibiyet hasreti devam etti. Shelbourne deplasmanında 3-1 kaybettiler. Galibiyet hasretleri ise 9 maça çıktı.