İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 10.07.2022

10 Temmuz Pazar günü için Finlandiya Veikkausliiga ve Norveç Eliteserien Ligi mücadelelerini kupon olarak hazırladık. Kazanmanız dileğiyle.

KuPS Kuopio – FC Lahti: KGVAR, 1.82 (iddaa) – 1.95 (Bets10) ; 10 Temmuz Pazar günü, KuPS Kuopio ile FC Lahti karşı karşıya gelecek. Finlandiya Veikkausliiga mücadelesi, Türkiye saati ile 16:00’da sahne alırken, nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Finlandiya Veikkausliiga’nın lideri olarak geçtiğimiz hafta UEFA Konferans Ligi 1. Eleme Turu’nda mücadele eden KuPS Kuopio, sahasında ağırladığı Dila Gori karşısında Janis Ikaunieks’in golüyle 1-0’lık galibiyete imza attı. İlk maçı kazanarak tur kapsını aralayan ev sahibi, Finlandiya Veikkausliiga’da ise sezonun ikinci yarısına HJK Helsinki deplasmanında merhaba derken, karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı ve liderliğini sürdürdü. Simo Valakari ve öğrencileri 13 haftalık fikstürden 9 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle 30 puan toplamayı başarırken, 1 maç eksiğe rağmen en yakın rakibinin 3 puan üzerinde yer almayı başardı. Konferans Ligi dönüşünde zirvedeki yerini korumak isteyen KuPS Kuopio, sezonun ilk yarısında 1-0 mağlup ettiği FC Lahti karşısında galibiyet arayacak. FC Lahti cephesinde göreve Mikko Mannila geldi, konuk ekip ligde tam 6 hafta sonra maç kazandı. Sezonun ilk yarısını en zayıf halkalar arasında kapatan FC Lahti, devre arasında teknik adam değişikliğine giderken, yeni hocasıyla çıktığı ilk maçta Inter Turku’yu mağlup etti. 2-1’lik galibiyetle birlikte ligde kalma umutlarını arttıran FC Lahti, yeni hocasıyla hem savunma hem de hücum hattında etkili olmayı başardı. Konuk ekip bu hafta lidere deplasmanda konuk olacak. FC Lahti sezonun ilk yarısında iç saha avantajına rağmen KuPS Kuopio’ya kaybetmişti. Teknik adam değişikliği konuk ekipte olumlu sonuçlar vermeye başlasa da, FC Lahti hala lider karşısında güven vermeyi başaramadı. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede lige yorgun dönen lider KuPS ve yeni hocasıyla ilk maçını kazanan FC Lahti, 90 dakika sonunda puan kaybı yaşasa dahi, skor üretmeyi başaracaktır.

SJK Seinajoki – Honka: MS 2, 1.98 (iddaa) – 2.05 (Bets10) ; Finlandiya Veikkausliiga sahnesinde 10 Temmuz Pazar akşamı bizleri, SJK Seinajoki ile Honka’nın 3 puan mücadelesi bekliyor. nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak mücadelenin başlama düdüğü Türkiye saati ile 16:00’da çalınacak. Finlandiya Veikkausliiga’da 3 haftadır puan kayıpları yaşayan SJK Seinajoki, geçtiğimi hafta UEFA Konferans Ligi 1. Eleme Turu’nda mücadele ederken, FC Flora Tallinn deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle döndü. Maç boyunca pozisyon dahi üretmekte zorlanan ekip, ligde ise sezonun ikinci yarısına 2-2’lik Haka beraberliğiyle başladı. 12 haftadan 3 galibiyet, 3 beraberlik, 6 mağlubiyetle 12 puan toplamayı başarabilen SJK Seinajoki, ligin en kötü performansını sergileyen 4 takımdan 1’i oldu. Jani Honkavaara ve öğrencileri bu hafta evinde ağırlayacağı Honka’ya deplasmanda 5-1’lik skorla mağlup olmuştu. Finlandiya Veikkausliiga sahnesinde Honka’nın tam 5 haftadır bileği bükülmüyor. Son 5 haftadan 3 galibiyet, 2 beraberlikle ayrılan konuk ekip, sezonun ikinci yarısına geçtiğimiz hafta IFK Mariehamn karşısında merhaba derken, mücadeleden 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. 12 haftada sadece 2 kez mağlup olan Honka, liderin ardından ligin en az maç kaybeden takımı. Kalesinde ise sadece 10 gole izin veren ekip, aynı zamanda liderin ardından ligin en iyi savunma performansına sahip. Zirve takibini 6 puan geride, 3. sırada sürdüren Vesa Vasara’nın öğrencileri, sezonun ilk yarısında 5-1’lik skorla mağlup ettiği SJK ile karşı karşıya gelecek. Son 5 haftada namağlup bir performans ortaya koyan ve zirvenin önemli adayları arasında yer alan Honka, sezonun ilk yarısı 4 farklık skorla mağlup ettiği SJK karşısında bir kez daha galip gelmeyi başaracaktır.

Rosenborg – Jerv: H1, 1.53 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; Norveç Eliteserien Ligi’nde heyecan 10 Temmuz Pazar akşamı hız kesmeden devam ederken, Rosenborg evinde Jerv’i konuk edecek. Türkiye saati ile 19:00’da başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, nesine.com sitesinden canlı izleyebilirsiniz. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Rosenborg, sahasında düşme hattındaki Jerv’i konuk edecek. Kristainsund karşısında aldığı farklı galibiyetin ardından, geçtiğimiz hafta Viking deplasmanına konuk olan ev sahibi, ilk yarıyı 1-0 önde kapatmayı başarırken, ikinci yarıda üstünlüğünü koruyamadı ve karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. 12 haftalık fikstürde sadece 2 kez deplasmandan mağlup dönen Age Hareide’nin öğrencileri, iç sahada ise 5 maçtan 3 galibiyet, 2 beraberlikle ayrıldı ve namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. Tam 20 gole imza atan Rosenborg, özellikle iç sahada hücum etkisiyle dikkat çekiyor. Jerv cephesinde lige kalma umutları arttı. Konuk ekip yeni yükseldiği Norveç Eliteserien Ligi’ne adapte olmakta zorlanırken, son haftalarda yükselişe geçti. Jerv ilk 10 haftadan sadece 7 puan toplamayı başarırken, son 2 haftadan 4 puan topladı. Haugesund galibiyetinin ardından, geçtiğimiz hafta liderin en yakın takipçisi Molde ile deplasmanda 1-1 berabere kalmayı başaran konuk ekip, Rosenborg deplasmanı öncesinde moral depoladı. Düşme hattından kurtulmayı başaramasa da, düşme hattının üzeriyle puan farkını 1’e indiren Jerv, 6 yıldır yola devam ettiği Arne Sandstö önderliğinde bir kez daha toparlanmayı başardı. Ligin en iyi iç saha performanslarından birini sergileyen Rosenborg, düşme hattındaki Jerv karşısında hataya yer vermeyecek ve haftayı iç sahada galibiyetle noktalayacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 5.51

Bets10 Bahis Oranı: 7.19