İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 10.07.2022

10 Temmuz Pazar günü için güvendiğimiz mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Norveç Eliteserien Ligi mücadeleleriyle kazanmanızı dileriz.

Lilleström – Viking: MS 1, 1.83 (iddaa) – 2.15 (Bets10) ; Norveç Eliteserien Ligi’nin lideri Lillestörm ile 3. sıradaki Viking karşı karşıya gelecek. 10 Temmuz Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak müsabakayı, nesine.com sitesinden canlı izleyebilirsiniz. Lilleström, Norveç Eliteserien Ligi’ne damga vurmaya devam ediyor. Ev sahibi 13 hafta sonunda sadece 1 kez mağlup olurken, 9 galibiyet, 3 beraberlikle tam 30 puan toplamayı başardı ve liderlik koltuğunda oturuyor. Haftalardır zirvedeki yerini korumayı başaran Jörgen Lennartsson ve öğrencileri, Stromsgodset deplasmanında alınan 3-0’lık mağlubiyetin ardından, geçtiğimiz hafta Kristiansund deplasmanından 3-1’lik galibiyetle döndü. 13 haftanın sadece 1’inde skor üretmeyi başaramayan lider, geri kalan 12 haftada ise tam 27 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Ligin en iyi hücum ve savunma performansını sergileyen Lilleström, bu hafta en yakın rakiplerinden Viking’i sahasında konuk edecek. Lilleström iç sahada şuana kadar ligde çıktığı tüm maçları kazandı. Viking cephesinde puan kayıpları devam ediyor. Bjarne Berntsen ve öğrencileri sezona harika bir başlangıç yapsa da, son haftalarda ligin en formsuz takımları arasında yer alıyor. Konuk ekip ilk 8 haftadan 6 galibiyet çıkarmayı başarırken, son 6 haftadan ise galibiyet dahi alamadı. 3 mağlubiyet, 3 beraberlikle düşüşe geçen konuk ekip, bu hafta lider karşısına deplasmanda çıkacak. Son olarak sahasında Rosenborg ile 1-1 berabere kalan Viking, liderin sadece 8 puan gerisinde yer alsa da, son haftalarda sergilediği kötü futbol ve aldığı istikrarsız sonuçlarla güven vermekten çok uzakta. 14 haftanın 13’ünde skor üretmeyi başaran Viking, hücum hattında aradığı başarıyı yakalarken, savunmadaki hatalar ise son haftalarda puan kayıplarını getirdi. Norveç Eliteserien Ligi’ne bu sezon damga vuran ve liderliğini sürdüren Lilleström, taraftarı önünde galibiyetlerine bir yenisini daha ekleyecek ve Viking’i mağlup edecektir.

Molde – Tromsö: MS 1, 1.38 (iddaa) – 1.60 (Bets10) ; Norveç Eliteserien Ligi’nde liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden Molde, 10 Temmuz Pazar akşamı sahasında Tromsö’yü konuk edecek. nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak maçın başlama saati 19:00. Norveç Eliteserien Ligi’nde lider Lilleström’ün en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden Molde, son 8 haftada namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. 6’da 6 yaparak harika bir seri elde eden ev sahibi, son 2 haftada HamKam ve Jerv ile berabere kaldı. Düşme hattındaki rakipleri karşısında kritik puan kayıpları yaşayan Molde, bu hafta sahasında Tromsö ile karşı karşıya gelecek. Lider ile arasında sadece 3 puan fark bulunan ev sahibi, 2 haftadır galibiyete ulaşmayı başaramasa da, son haftalarda ligin en formda takımları arasında yer alıyor. 8 maçtır kaybetmeyen Molde, seriyi galibiyetle sürdürmek istiyor. Norveç Eliteserien Ligi’nde son 5 haftadan beraberliklerle ayrılan Tromsö, henüz deplasmanda maç kazanmayı başaramazken, bu hafta liderin en yakın takipçisi Molde karşısına deplasmanda çıkacak. Son 7 haftadan namağlup ayrılan konuk ekip, 1 galibiyet, 6 beraberliğe imza atarken, alt sıralara geriledi. 11 hafta sonunda ise sadece 2 kez kazanan ekip, 2 kez de mağlup oldu. Ligin en fazla beraberliği bulunan takımı Tromsö olurken, Simo Valakari ve öğrencileri maç kazanmakta fazlasıyla zorlanıyor. Kalesinde 18 gole engel olmayı başaramayan ekip, rakip filelere ise 15 gol gönderdi. Son 8 haftadan 6 galibiyet, 2 beraberlikle ayrılan ve zirve takibini sürdüren Molde, sahasında konuk edeceği Tromsö karşısında haftayı galibiyetle kapatmayı başaracaktır.

Haugesund – HamKam: 02 (Ç), 1.45 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; Norveç Eliteserien Ligi’nde haftanın kapanış mücadelesi, 10 Temmuz Pazar akşamı, Haugesund ile HamKam arasında sahne alacak. Türkiye saati ile 21:00’de sahne alacak mücadele, nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Geçtiğimiz hafta Jerv deplasmanına 4 maçlık yenilmezlik serisiyle konuk olan Haugesund, düşme hattından uzaklaşmaya başlarken, en yakın rakiplerinden Jerv’e kaybederek, tehlikeyi tekrar yakından hissetmeye başladı. alınan Rosenborg, Aalesund ve Tromsö beraberliklerinin ardından, Viking karşısında 4-2’lik skorla kazanan ev sahibi, Jerv karşısında ise skor üretemedi. Ligin en kötü başlangıcı yapan Haugesund, ilk 5 haftayı mağlubiyetlerle geçirirken, son 8 haftadan ise sadece 2 mağlubiyet aldı. Son haftalarda etkisini arttıran ekip, Jerv mağlubiyetinin ardından HamKam karşısında yeniden yükselişe geçmek istiyor. Ligin yeni temsilcisi HamKam, Svein Inge Haagenrud yönetiminde rakiplerine geçit vermemeye devam ediyor. 12 haftayı geride bırakan konuk ekip, 2 mağlubiyetle ligin en az maç kaybeden takımları arasında yer alırken, 7 beraberlik HamKam’ın alt sıralara gerilemesine neden oldu. Dirençli futbolunu son haftalarda bir adım daha ileriye taşımayı başaran HamKam, son 3 haftada Jerv ve Sarpsborg’u mağlup etmeyi başarırken, zirve mücadelesi veren Molde ile golsüz berabere kaldı. Düşme hattı ile puan farkını 5’e kadar çıkaran konuk ekip, seriyi sürdürmek ve puan farkını açmaya devam etmek istiyor. Kalesinde sadece 14 gole izin veren HamKam, savunma performansıyla da ligin en iyileri arasında yer alıyor. Ligin en az maç kaybeden takımları arasında yer alan ve son 3 haftada namağlup bir performans ortaya koyan HamKam, yenilmezlik serisini Haugesund deplasmanında sürdürecektir.

Toplam İddaa Oranı: 3.66

Bets10 Bahis Oranı: 6.12