Sligo Rovers UCD Bahis Tahmini 17.07.2022

İrlanda Premier Lig’de ligin dibine demir atan UCD bu hafta deplasmanda, Sligo Rovers ile karşı karşıya gelecek. Saat 20.00’de başlayacak mücadelenin bets10 sitesinden canlı yayınlanacağını belirtelim.

Sligo Rovers ve UCD arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Sligo Rovers kazanır 1.38, beraberlik 4.75, UCD kazanır ise 7.50 olarak açıklanmış.  

Sligo Rovers Çıkışa Geçti

Sligo Rovers, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Shelbourne karşısında 3 puanı 3 golle aldılar. Rakibini 3-1 mağlup etmeyi başaran Liam Buckley’in ekibi, İrlanda Premier Lig’de oynadığı son 5 maçta da mağlubiyet yüzü görmedi. Üst sıra takibini devam ettiren Sligo Rovers, bu hafta UCD ile kozlarını paylaşacak. Maçın favorisi olarak gösterilen Sligo Rovers’da eksik bulunmadığını belirtelim.

UCD Ligin Dibinde

UCD’de işler yolunda gitmiyor. Bu sezon İrlanda Premier Lig’de yokları oynayan UCD, geçtiğimi hafta konuk olduğu Bohemians deplasmanında da puan kaybetti. Rakibin 3-1 mağlup olan Collie O’Neill’ın ekibi, bu sezon sadece tek galibiyet alabildi ve topladığı 9 puan ile son sırada yer alıyor. İrlanda Premier Lig’de üst üste 7 maçtır galibiyet alamayan UCD’nin bu hafta konuk olacağı Sligo Rovers deplasmanında da puan alması pek kolay değil. Maç öncesinde UCD’de Colm Whelan’ın sakatlığı var.

Sligo Rovers – UCD Maç Bilgileri

Sligo Rovers – UCD Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 20.00’de başlayacak ve bets10 sitesinden takip edilebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele The Showgrounds Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

UCD’de Colm Whelan’ın sakatlığı var.

Sligo Rovers'ın ilk 11’i Belli mi?

Sligo Rovers’ın muhtemel kadrosu: Edward McGinty, Colm Horgan, Patrick Kirk, Garry Buckley, Shane Blaney, Greg Bolger, William Fitzgerald, Niall Morahan, Adam McDonnell, Aidan Keena, Karl OSullivan

UCD'nin ilk 11’i Belli mi?

UCD’nin muhtemel kadrosu: Kian Moore, Evaan Osam, Sam Todd, John Ryan, Eric Christophe Yoro, Jack Keaney, Liam Kerrigan, Alex Nolan, Eoin Farrell, L. Gill, A. Veron

İddaa Tahmini

Sligo Rovers, maçın net favorisi. Son sıradaki UCD’ye karşı zorlanmadan kazanacaklarını düşünüyorum. UCD karşısında 3 puan almayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.20

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.38

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: UCD, bu sezon İrlanda Premier Lig’de 2. galibiyetini aldı. Sligo Rovers deplasmanında 2-0 kazanarak sürpriz bir sonuç elde ettiler.