Finn Harps Derry City Bahis Tahmini 17.07.2022

İrlanda Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Derry City deplasmanda, Finn Harps’ın konuğu olacak. Karşılaşma saat 20.00’de start alacak ve bets10 sitesinden ekranlara gelecek.

Finn Harps ile Derry City takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını inceleyecek olursak Finn Harps galibiyetine 4.75, beraberlik tercihine 3.75, Derry City galibiyetine ise 1.68 verildiğini görüyoruz.

Finn Harps 9 Maçtır Kazanamıyor

Finn Harps, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Shelbourne deplasmanından puansız döndü. Rakibine 3-1 mağlup olan Ollie Horgan’ın ekibi, bu hafta iç sahada Derry City ile karşılaşacak. İrlanda Premier Lig’de 9 maçtır kazanamayan Finn Harps, son sıradaki UCD ile beraber ligin en zayıf takımları olarak gösteriliyor. 12 puanı bulunan ve bu sezon sadece 2 galibiyet alabilen Finn Harps’ın play out hattında yer aldığını belirtelim. Maç öncesinde Finn Harps’da Adem Webster’ın sakatlığı var.

Derry City’de Moraller Yerinde

Derry City’de moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta Bohemians deplasmanına konuk olan Derry City, sahadan 3-2’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. İrlanda Premier Lig’de yenilmezlik serisini 4 maça çıkartan Derry City, son 4 maçta 8 puan toplayarak zirve takibini devam ettiriyor. 2. Sırada bulunan Dundalk’ın sadece 2 puan gerisindeler. Bu hafta konuk olacakları UCD deplasmanında da kazanırlarsa, İrlanda Premier Lig’de 2. Sıraya yükseleceklerini belirtelim. Maç öncesinde Derry City’de Ronan Boyce ve Ciaron Harkin’in sakatlıkları var.

Finn Harps – Derry City Maç Bilgileri

Finn Harps – Derry CityMaçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 20.00’de başlayacak ve bets10 sitesinden takip edilebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele The Showgrounds Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Finn Harps’da Adem Webster’ın sakatlığı var. Derry City’de Ronan Boyce ve Ciaron Harkin’in sakatlıkları var.

Finn Harps'ın ilk 11’i Belli mi?

Finn Harps’ın muhtemel kadrosu: Mark McGinlay, Regan Donelon, Rob Slevin, Ryan Rainey, Conor Tourish, Ryan Connolly, Mark Timlim, Ethan Boyle, Jesse Devers, Eric McWoods, Yousef Mahdy

Derry City'nin ilk 11’i Belli mi?

Derry City’nin muhtemel kadrosu: Cameron McJannett, Brian Philip Maher, Eoin Toal, Shane McEleney, Cameron Dummigan, Danny Lafferty, Joe Thomson, William Patching, Jamie McGonigle, James Akintunde, Ronan Boyce

İddaa Tahmini

Derry City, İrlanda Premier Lig’de üst sıra takibini devam ettiriyor. Geçen hafta Bohemians deplasmanında 3-2 kazandılar. Son 4 maçta 8 puan topladıklarını ve çıkışa geçtiklerini belirtelim. Play out hattında yer alan Finn Harps karşısında da kazanırlar ve yenilmezlilk serisini devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.49

Betroad Oranı: MS 2, Oran 1.68

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Derry City, yenilmezlik serisini devam ettirdi. Finn Harps deplasmanında 2-1 kazandılar ve 3 puanın sahibi oldular.