Bodo/Glimt Jerv İddaa Tahmini 23.07.2022

23 Temmuz Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:00’de başlama düdüğü çalınacak olan Norveç Eliteserien Ligi mücadelesinde, Bodo/Glimt ile Jerv karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi nesine.com sitesinden canlı izleyebilirsiniz.

Bets10, Bodo/Glimt galibiyetine 1.14, beraberliğe 9.00, Jerv galibiyetine ise 19.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.88, KGYOK 1.90 oran kazandırıyor.

Bodo/Glimt Zirveye Yaklaştı

Bodo/Glimt devler arenasından mağlubiyetle dönüyor. Norveç Eliteserien Ligi’nin son şampiyonu olarak Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nda boy gösteren Kjetil Knutsen’in öğrencileri, Kl Klaksvik engelini geçmeyi başarırken, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Linfield deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle döndü ve rövanş maçını kazanmak zorunda kaldı. Norveç Eliteserien Ligi’nde sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan ev sahibi, son haftalarda ise yükselişe geçti. Lider ile arasındaki puan farkını kapatmaya başlayan Bodo/Glimt, son 5 maçtan 4 galibiyet alırken, son 2 hafta Sarpsborg ve HamKam karşısında farklı galibiyetlere imza attı. Lider ile puan farkını 8’e indiren ekip, 4. sıraya kadar yükseldi.

Jerv Dibe Vurdu

Jerv cephesinde tehlike çanları çalmaya devam ediyor. Norveç Eliteserien Ligi’nin yeni temsilcisi olarak sezona merhaba diyen konuk ekip, Arne Sandsto önderliğinde 14 haftalık fikstürün ardından düşme hattından kurtulamadı. Sadece 3 maçtan galibiyet çıkarabilen Jerv, son 3 haftadan ise sadece 1 puan çıkarabildi. Rosenborg ve Sandefjord mağlubiyetleriyle zayıf halkalar arasında yer almaya devam eden konuk ekip, Kristiansund’un ardından, hem hücum hem de savunma performansıyla dibe vurdu. Jerv son haftalardaki performansıyla Bodo/Glimt deplasmanında güven vermekten çok uzakta.

Bodo/Glimt – Jerv Maç Bilgileri

Bodo/Glimt – Jerv Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Aspmyra Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bodo/Glimt cephesinde Sondre Fet’in sakatlığı bulunuyor. Jerv takımında ise Leandro Fernandes sakat.

Bodo/Glimt’in 11’i Belli mi?

Bodo/Glimt’in muhtemel kadrosu: Nikita Haykin, Moe, Wembangomo, Sery, Sondre Sorli, Kristoffer Hagen, Alfons Sampsted, Ulrik Saltnes, Hugo Vetlesen, Amahl Pellegrino, Runar Espejord.

Jerv’in 11’i Belli mi?

Jerv’in muhtemel kadrosu: Oystein Ovretveit, Torje Wichne, Mathias Haarup, Daniel Arrocha, Martin Kolskogen, Alves Furtado, John Norheim, Mathias Wichmann, Erik Brenden, Rodney Antwi, Aral Simsir.

İddaa Tahmini

Şampiyonlar Ligi sahnesinden yorgun dönen Bodo/Glimt ve Norveç Eliteserien Ligi’nin düşme potasından kurtulmayı başaramayan Jerv’in karşı karşıya geleceği mücadelede. 3.5 gol barajının aşılmayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 3.5 ALT, Oran 1.76

Bets10 Oranı: 3.5 ALT, Oran 2.10

Maç Sonucu: 5-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bodo/Glimt haftaya 5 gollük galibiyetiyle damga vurdu. Ev sahibi Jerv engelini zorlanmadan geçerken, 5 golle 3 puana uzandı ve kalesinde gole izin vermedi.