UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Dinamo Minsk Hapoel Beer Sheva Bahis Tahmini 28.07.2022

Dinamo Minsk ile Hapoel Beer Sheva, 28 Temmuz Perşembe akşamı karşı karşıya gelecek. UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu rövanş mücadelesi, Türkiye saati ile 21:00’de sahne alacak.

Betroad, Dinamo Minsk galibiyetine 4.75, beraberliğe 3.75, Hapoel Beer Sheva galibiyetine ise 1.65 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.05, 2.5 Alt 1.72 oran kazandırıyor.

Dinamo Minsk Kazanmak Zorunda

Dinamo Minsk evine mağlubiyetle döndü. Belarus temsilcisi UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu’nun ilk maçında Hapoel Beer Sheva deplasmanına konuk olurken, 2-1’lik mağlubiyetle avantajı rakibine kaptırdı. Ev sahibi maç boyunca etkisiz kalırken, skor 2-0’a geldiğinde, Artem Kontsevoy’un golü farkı 1’e indirdi ve Dinamo Minsk cephesinde tur umutları rövanş öncesinde arttı. Ev sahibi maç boyunca sadece 1 isabetli şutla golü bulurken, savunmada da aynı başarısızlığı gösterdi. Belarus Premier Ligi’nde son 2 haftayı bay geçen ve Konferans Ligi’ne odaklanan Leonid Kuchuk’un öğrencileri, deplasmanda üstünlük kurmayı başaramadığı Hapoel Beer Sheva’yı iç sahada mağlup etmek zorunda.

Beer Sheva’dan İyi Başlangıç

Ronny Levy ve öğrencileri, yeni sezona iyi bir başlangıç yaptı. İsrail şampiyonu Maccabi Haifa’nın ellerinden Süper Kupayı almayı başaran Hapoel Beer Sheva, doğrudan katıldığı UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu’nun ilk maçında ise Dinamo Minsk’i iç sahada 2-1 mağlup etmeyi başardı. Konuk ekip tur için büyük bir avantaj sağlarken, maç boyunca rakibine karşı kurduğu üstünlükle dikkat çekti. Sagiv Jehezkel ve Rotem Hatuel’in golleriyle 2-0’lık üstünlüğü yakalayan Hapoel Beer Sheva, kalesine gelen ilk isabetli şutla bitime 14 dakika kala farkın 1’e inmesine engel olamasa da, ilk maçta sergilene futbol ve alınan galibiyetle birlikte konuk ekip tur için büyük bir avantaj elde etti. Oyun ve skor olarak rakibine üstünlük kuran İsrail temsilcisi, üst tura bu kadar yaklaşmışken, hata yapmak istemiyor.

Dinamo Minsk – Hapoel Beer Sheva Maç Bilgileri

Dinamo Minsk – Hapoel Beer Sheva Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 21:00’de start alacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Traktor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Dinamo Minsk’in 11’i Belli mi?

Dinamo Minsk’in muhtemel kadrosu: Egor Khatkevich, Maksim Shvetsov, Nikita Naumov, Aleksey Vakulich, Roman Begunov, Artem Bykov, Anton Putsila, Ivan Bakhar, Mikhail Kozlov, Orinho, Dmitriy Latykhov.

Hapoel Beer Sheva’nın ilk 11’i Belli mi?

Hapoel Beer Sheva’nın muhtemel kadrosu: Omri Glazer, Miguel Vitor, Shay Elias, Helder Lopes, Or Dadya, Hatem Abd Elhamed, Dor Mikha, Eugene Ansah, Andre Martins, Lucas Bareiro, Rotem Hatuel.

İddaa Tahmini

Sezona iyi bir başlangıç yapan ve turun ilk maçını kazanan Hapoel Beer Sheva, galibiyetlerine deplasmanda devam edecek ve üst tur biletini alacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.50

Betroad Oranı: MS 2, Oran 1.65

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede skoru belirleyen isim Rotem Hatuel oldu ve Hapoel Beer Sheva’ya deplasmanda hem galibiyeti hem de tur biletini getirdi. Kazananları tebrik ederiz.