UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Konyaspor BATE Borisov İddaa Tahmini 28.07.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme turu heyecanı devam ediyor. Temsilcimiz Konyaspor iç sahada BATE Borisov’u ağırlayacak. Karşılaşma saat 21.00’de start alacak ve A SPOR kanalından canlı yayınlanacak.

Konyaspor ve BATE Borisov arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Konyaspor kazanır 1.38, beraberlik 4.75, BATE Borisov kazanır ise 7.00 olarak açıklanmış.

Konyaspor’da Moraller Yerinde 

Konyaspor’da moraller yerinde. İlk maçta BATE Borisov’a karşı müthiş bir performans gösterdiler ve sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldılar. 10 kişi kaldığı maçtan net bir galibiyet alan Yeşil Beyazlılar, Konferans Ligi’nde bir üst tura çıkmaya da çok yaklaştı diyebiliriz. Bu kez Konya’da taraftarı önünde oynayacak olan Konyaspor’dan yine rahat bir galibiyet bekleniyor. Maç öncesinde Konyaspor’da savunmadan Uğurcan Yazğılı kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. 

BATE Borisov İçin Yolun Sonu 

BATE Borisov, ilk maçı Konya’da oynamıştı. Ev sahibi olarak gözüktükleri ilk maçta Konyaspor’a 3-0 kaybettiler. Seyircisiz oynaanan ve Konyaspor’un 10 kişi kaldığı mücadelede hiçbir varlık gösteremediklerini belirtelim. İlk maçı farklı kaybeden Belarus ekibinin turu geçebilmesi artık iyice zorlaştı. Bir üst tura çıkabilmeleri için en az 4 farklı kazanmak zorundalar. Bu da son derece zor bir ihtimal. Maç öncesinde BATE Borisov’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Konyaspor – BATE Borisov Maç Bilgileri

Konyaspor – BATE Borisov Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.00’de TRT SPOR kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Konyaspor’da savunmadan Uğurcan Yazğılı kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. 

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Ibrahim Sehic, Ahmet Oğuz, Francisco Calvo, Adil Demirbağ, Guilherme, Bruno Paz, Endri Cekici, Robert Muric, Zymer Bytyqi, Paul Jose Mpoku, Sokol Cikalleshi

BATE Borisov'un ilk 11’i Belli mi?

BATE Borisov’un muhtemel kadrosu: Denis Scherbitski, Maksim Bordachev, Jakov Filipovic, Uladzislau Malkevich, Siarhei Sazontchik, Valeri Bocherov, Danila Nechaev, Dmitriy Bessmertny, Valeriy Gromyko, Nemanja Milic, Jaroslac Oreshkevich

İddaa Tahmini

Konyaspor, turun net favorisi. İlk maçı 3-0 kazandılar ve avantajı eline geçirdiler. İlhan Palut’un öğrencieri, rövanş maçından da galibiyet ile ayrılır ve turu geçen taraf olur.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.20

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.38

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Konyaspor, zorlanmadan kazandı. 3-0’ın rövanşında BATE Borisov’u 2-0 mağlup ederek turu geçtiler.