İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 27.07.2022

27 Temmuz Çarşamba akşamı UEFA Şampiyonlar Ligi’nde sahne alacak olan, 2. Eleme Turu rövanş maçlarını kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Fenerbahçe – Dynamo Kiev: MS 1, 1.51 (iddaa) – 20.00 (Bets10) ; UEFA Şampiyonlar Ligi serüveni devam eden Fenerbahçe, 2. Eleme Turu’nun rövanş maçında Dynamo Kiev ile kozlarını paylaşacak. 27 Temmuz Çarşamba akşamı Türkiye saat ile 20:00’de, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak maça Ülker Stadı ev sahipliği yapacak. Fenerbahçe ilk maçta sergilediği üstün futbolu taraftarı önünde galibiyetle taçlandırmak istiyor. Sarı Lacivertliler, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu’nda Dynamo Kiev karşısına çıkarken, mücadele golsüz beraberlikle sona erdi. Jorge Jesus yönetiminde ilk resmi maçına çıkan Sarı Lacivertliler, savunma kurgusuyla yeni sezona hazır bir görüntü sergilerken, hücum hattında ise kaliteli gol ayaklarına ihtiyacı olduğunu bizlere gösterdi. Yeni transferler King, Arao ve Bruma mücadelede forma şansı bulurken, özellikle Aroa’nın performansı Fenerbahçe’yi mutlu etti. İlk maçta oyun olarak rakibine bariz bir üstünlük kuran Fenerbahçe, rövanşta kazanarak 13 yıllık Şampiyonlar Ligi hasretine son vermek için dev bir adım atmak istiyor. Pedro transferiyle hücum hattını güçlendiren ev sahibinde, yıldız golcü bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Rakibinden daha hazır bir görüntü sergileyen Sarı Lacivertliler, kapalı gişe oynayacağı ilk iç saha maçında taraftar desteğiyle galibiyeti istiyor. Geçtiğimiz sezon üzücü bir olayla sarsılan Dynamo Kiev’de, 7 aydır savaşın etkileri devam ediyor. Son resmi maçına 2021 yılının Aralık ayında çıkan Ukrayna temsilcisi, savaşın başlamasıyla birlikte futbol olarak zor günler yaşamaya başlarken, ligde kadro kalitesini korumayı başaran ender takımlar arasında yer aldı. Rotasını tamamen UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çeviren Mircea Lucescu’nun öğrencileri, 2. Elem Turu’nun ilk maçında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelirken, mücadele golsüz beraberlikle sona erdi. Oyunun hakimi rakip taraf olsa da, Kiev kaybetmemeyi başardı ve ilk maçından istediği skoru aldı. Savaş sürecinin başlamasıyla birlikte, hazırlık maçlarıyla kendisi hazır tutmaya çalışan konuk ekip, Fenerbahçe karşısında zor anlar yaşamasına rağmen, turun ortağı olduğunu gösterdi. İlk maçtan kazanan çıkmadı ve iki takımda tu şansını rövanş maçına bıraktı. Rövanşta taraftar desteğinin belirleyeceği olacağını ve Fenerbahçe’nin yeni sezonda ilk kez taraftarı önüne çıkacağı zorlu mücadeleyi kazanacağını düşünüyorum.

Olympiakos – Maccabi Haifa: MS 1, 1.48 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; 27 Temmuz Çarşamba akşamı Şampiyonlar Ligi fikstüründe bizleri bekleyen mücadelede, Olympiakos ile Maccabi Haifa kozlarını paylaşacak. 2. Eleme Turu rövanş mücadelesi Türkiye saat ile 22:00’de başlarken, nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Olympiakos cephesinde kaleci Tomas Vaclik’in harika performansı ve Philip Zinckernagel’in golü Maccabi Haifa depalsmanında galibiyet için yeterli olmadı. Yeni sezonun ilk maçına UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu’nda çıkan Yunanistan temsilcisi, karşılaşmada yeni transferleri Zinckernagel, Sime Vrsaljko, Pipa ve Aboubakar Kamara’ya forma şansı verirken, 1-0 öne geçtiği mücadeleden 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Üstünlük golünü 7. dakikada bulan ev sahibi, öne geçtikten sonra oyun hakimiyetini tamamen rakibine kaptırırken, bitime saniyeler kala şansız bir golle galibiyeti kaçırdı. Rövanş için avantaj sahibi olsalar da, Olympiakos cephesinde ilk maç sergilenen futbol yetersizdi diyebiliriz. Ev sahibinin tur bileti için sahasında çok daha iyi bir 90 dakikaya ihtiyacı var. Dolev Haziza harika bir golle Maccabi Haifa’yı mağlubiyetten kurtardı. UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu’nun ilk maçında Olympiakos’u sahasında konuk eden Haifa, erken bir golle 1-0 geriye düşerken, 7. dakikadan itibaren oyuna ağırlığını koyan ve 83 dakikanın büyük bir bölümünü rakip yarı alana yıkmayı başaran konuk ekip, aradığı golü son dakikada buldu. Yeni sezona Süper Kupa mağlubiyetiyle başlayan Barak Bakhar’ın öğrencileri, bir hatanın daha kıyısından dönerken, Şampiyonlar Ligi hayallerine sıkı sıkı tutundu. Olympiakos deplasmanında galibiyete ihtiyacı olan Maccabi Haifa, ilk maçta mağlubiyetten zor kurtulurken, sergilediği futbolla neler yapabileceğini ispatladı. İsrail şampiyonu rövanş maçında da turu kolay kolay bırakmayacaktır. Deplasmanda galibiyeti son dakika golüyle kaçıran Olympiakos, taraftarı önünde aynı hatayı tekrarlamayacak ve galibiyete çok yakınlaştığı Maccabi Haifa karşısında bu hafta galip gelecektir.

Zürich – Qarabağ: KGVAR, 1.42 (iddaa) – 1.60 (Bets10) ; UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu’nda rövanş heyecanı yaşanırken, 27 Temmuz Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 20:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadelede, Zürich ile Qarabağ karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi nesine.com sitesinden canlı izleyebilirsiniz. İsviçre Süper Ligi’nin son şampiyonu Zürich, yeni sezonda henüz maç kazanamadı. Franco Foda ve ekibi, İsviçre Süper Lig’de ilk 2 haftayı 1 puanla geçirirken, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu’nun ilk maçında mağlup olarak, rövanşı kazanmak zorunda kaldı. 4-0’lık Young Boys mağlubiyetinin ardından sahasında Luzern ile golsüz berabere kalan ev sahibi, ligde henüz gol dahi atamadı. Şampiyonlar Ligi serüvenine ise Qarabağ karşısında 3-2’lik mağlubiyetle merhaba diyen Zürich, göreve sezon başında gelen Franco Foda önderliğinde zor günler yaşıyor. Ev sahibine teknik adam değişikliği yaramazken, Zürich kazanması gereken bir iç saha maçına çıkacak. Qarabağ cephesinde UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu’nun ilk maçına Kady ve Wadji ikilisi damga vururken, Azerbaycan şampiyonu Zürich’i iç sahada 3-2 mağlup etmeyi başardı. Kady 1 gol, 1 asistle oynarken, Wadji ise 2 gol kaydetti. Şampiyonlar Ligi serüveni 1-0’lık Lech Poznan mağlubiyetiyle başlayan Qarabağ, sahasında Lech Poznan’ı 5-1, Zürich’i ise 3-2’lik skorlarla mağlup etti. Ligin başlamasına sayılı günler kala rotasını tamamen devler sahnesine çeviren konuk ekip, etkili hücum performansıyla dikkat çekiyor. Gurban Gurbanov ve öğrencilerine tur için beraberlik yetiyor. Marko Jankovic, Luka Gugeshashvili ve Júlio Romão’yu kadrosuna katarak güçlenen konuk ekip, zor günler geçiren Zürich karşısında tur biletine bu kadar yakınlaşmışken, hata yapmak istemiyor. İki takımın ilk maçı tam anlamıyla gol düellosuna sahne olmuştu. Tur umutları devam eden Zürich ve Qarabağ, bir kez daha karşılıklı goller bulmayı başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.17

Bets10 Bahis Oranı: 320.0