UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Maccabi Netanya Başakşehir İddaa Tahmini 28.07.2022

UEFA Konferans Ligi 2. Eleme turu rövanş maçında Maccabi Netanya evinde, Başakşehir karşısında sürpriz arayacak. Mücadelenin saat 19.45’de başlayacağını ve TRT SPOR kanalından izlenebileceğini belirtelim.

Maccabi Netanya ile Başakşehir takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını inceleyecek olursak Maccabi Netanya galibiyetine 3.50, beraberlik tercihine 3.00, Başakşehir galibiyetine ise 2.15 verildiğini görüyoruz.

Maccabi Netanya Tur Peşinde 

Maccabi Netanya, ilk maçta Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı. Maçın başında buldukları golle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Başakşehir deplasmanınd alınan 1-1’lik beraberlik ile tur umutlarını İsrail’e taşıyan Maccabi Netanya’da moraller yerinde. İlk maça nazaran taraftar desteğiyle de daha baskılı olabilirler. Zaten Shar Tov’da ateşli bir taraftar desteğine sahip bir takım olduklarını da belirtelim. Maç öncesinde Maccabi Netanya’da Plamen Galabov kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. 

Başakşehir’de Hedef Galibiyet 

Başakşehir, ilk maçta aldığı 1-1’lik beraberlik ile tur şansını İsrail’e taşımıştı. Maccabi Netanya karşısında maçın genelinde üstün oynayan taraf oldular ama galibiyet için yeterli olmadı. Yeni transferler Mounir Chouiar ve Patryk Szysz önderliğinde golü de bulan İstanbul ekibi, 1-0 geriye düştüğü maçtan 1-1’lik beraberlik ile ayrılmayı başardı. Stefano Okaka’nın ilk maçta sönük kaldığını ve bu kez Okaka’ya çok daha fazla iş düştüğünü belirtelim. 

Maccabi Netanya – Başakşehir Maç Bilgileri

Maccabi Netanya – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.45’de TRT SPOR kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Shar Tov Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Maccabi Netanya’da Plamen Galabov kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. 

Maccabi Netanya'nın ilk 11’i Belli mi?

Maccabi Netanya’nın muhtemel kadrosu: Itamar Nitzan, Florian Hartherz, Karem Jaber, Raz Shlomo, Shay Konstantini, Aviv Avraham, Boris Enow, Eden Karzev, Patrick Twumasi, Liran Rotman, Gil Itzhak

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Muhammed Şengezer, Ömer Ali Şahiner, Ahmed Touba, Leon Duarte, Hasan Ali Kaldırım, Daniel Aleksic, Lucas Biglia, Nacer Chadli, Mounir Chouiar, Serdar Gürler, Stefan Okaka

İddaa Tahmini

Başakşehir’den bu kez galibiyet bekliyorum. Maccabi Netanya ile arasında kadro kalitesi olarak ciddi fark var. Rövanş maçında bu kez iyi bir oyun ile kazanırlar vet uru geçerler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.91

Betroad Oranı: MS 2, Oran 2.15

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Başakşehir, zorlandığı maçta kazanmayı başardı ve turu geçti. İsrail’de Maccabi Netanya’yı tek golle 1-0 mağlup ettiler.