Haka KuPS Kuopio İddaa Tahmini 31.07.2022

Haka evinde KuPS Kuopio‘yu sahasında konuk edecek. Finlandiya Veikkausliiga mücadelesini, 31 Temmuz Pazar günü Türkiye saati ile 15:00’te, nesine.com sitesi üzerinden canlı izleyebilirsiniz.

Tehtaan kentta Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Rexbet, Haka galibiyetine 3.20, beraberliğe 3.50, KuPS Kuopio galibiyetine ise 2.11 oran belirlemiş durumda. 

Haka Yükselişini Sürdürdü

Geçtiğimiz hafta Norveç Eliteserien Ligi’nde VPS deplasmanına konuk olan Haka, 1-0 geriye düştükten sonra 2-1’lik üstünlüğü yakalarken, skoru koruyamadı ve son dakika golüyle mağlubiyetten kurtulan ev sahibi, 2 puan kaybına rağmen ligde sürdürdüğü yenilmezlik serisini 6 haftaya çıkardı. Son 6 haftadan 3 galibiyet, 3 beraberlik alan Haka, zirve takibini 14 puan geride sürdürüyor. Teemu Tainio ve öğrencileri, bu hafta lider karşısına formda ve moralli çıkacak. Son 9 haftanın tamamında skor üretmeyi başaran Haka, son haftalarda iyi hücum performansıyla dikkat çekerken, 5. sıraya kadar yükseldi.

Veikkausliiga Lideri KuPS Kuopio

Finlandiya Veikkausliiga’nın lideri KuPS Kuopio, UEFA Konferans Ligi serüvenine harika başladı. Konuk ekip Dila Gori engelini 2 galibiyetle geçmeyi başarırken, Milsami karşısında galibiyetlerine devam etti. Rakibini hem iç saha hem de deplasmanda mağlup eden Simo Valakari’nin öğrencileri, 3. Tur biletiyle lige dönüyor. Veikkausliiga’da ise 15 maçtan 11 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle 36 puan toplamayı başaran konuk ekip, en yakın rakibinin 3 puan üzerinde yer alıyor. Geçtiğimiz hafta sahasında HIFK Helsinki’yi 5-1’lik skorla mağlup etmeyi başaran ve yenilmezlik serisini 4 haftaya çıkaran KuPS Kuopio, iki kulvarda birden yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Haka – KuPS Kuopio Maç Bilgileri

Haka – KuPS Kuopio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 15:00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tehtaan Kentta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Haka takımında bu hafta Vigori Gbe’nin sakatlığı devam ediyor. KuPS Kuopio’da Nikoloz Sitchinava ve Joona Veteli’nin sakatlıkları devam ediyor.

Haka’nın 11’i Belli mi?

Haka’nın muhtemel kadrosu: Aatu Hakala, Niklas Friberg, Atte Sihvonen, Ramon de Lucas Perez, Seth Saarinen, Matti Auvinen, Henri Malundama, Pekka Laine, Zarokostas, Lee Erwin, Logan Rogerson.

KuPS Kuopio’nun 11’i Belli mi?

KuPS Kuopio’nun muhtemel kadrosu: Johannes Kreidl, Ferreira, Carrillo, Tomas, Uzochokwu, Hamalainen, Popovitch, Jarvinen, Talles, Dahlström, Vayrynen.

İddaa Tahmini

Finlandiya Veikkausliiga’nın lideri KuPS Kuopio, Konferans Ligi’nden zaferle dönüyor. Ligi domine eden konuk ekip, Haka deplasmanından 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.92

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.11

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Haka evinde lider KuPS Kuopio’yu 2-1’lik skorla mağlup etmeyi başardı ve zirve ile arasındaki puan farkını azalttı. Lige yorgun dönen KuPS ise beklenmedik bir mağlubiyet aldı.