Kaiserslautern Freiburg Bahis Tahmini 31.07.2022

İddaa fikstüründe 31 Temmuz Pazar akşamı bizleri, Kaiserslautern ile Freiburg‘un tur mücadelesi bekliyor. Almanya DFB Kupası 1. Tur mücadelesi Türkiye saat ile 16:30’da sahne alırken, nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Rexbet, Kaiserslautern kazanır seçeneğine 5.50, beraberliğe 4.35, Freiburg kazanır seçeneğine ise 1.60 oran belirlemiş durumda.

Kaiserslautern Gol Yollarında Etkili

Almanya 2. Bundesliga’nın yeni temsilcisi Kaiserslautern, yeni hocasıyla sezona iyi bir başlangıç yaptı. Lige yeni yükselen ve sezon başında göreve Dirk Schuster’i getiren ev sahibi, ilk 2 hafta namağlup bir performans ortaya koyarken, etkili hücum performansıyla dikkat çekti. İç sahada Hannover 96’yı 2-1’lik skorla mağlup etmeyi başaran ev sahibi, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Holstein Kiel deplasmanından ise 2-2’lik beraberlikle döndü. 4 gole ulaşan Kaiserslautern cephesinde gol katkıları 4 farklı isinden gelirken, ev sahibi takım olarak iyi hücum etmeyi başarıyor. Schuster ve ekibi Almanya DFB Kupası’nda hücum performansına güveniyor.

Freiburg Yeni Sezona Hazır

Freiburg cephesinde Christian Streich dönemi devam ediyor. Konuk ekip geçen sezon DFB Kupası’nda şampiyonluğu finalde Leipzig’e penaltılarda kaptırırken, Almanya Bundesliga’da ise sezonu 6. olarak tamamladı. Performansından memnun kalan Freiburg, Streich yönetiminde yükselişini tam gaz sürdürmek istiyor. Transfer döneminde Ritsu Doan, Kofi Kyereh, Matthias Ginter ve Michael Gregoritsch gibi önemli isimleri kadrosuna katan konuk ekipte, en önemli ayrılık ise savunmada yaşandı ve Nico Schlotterbeck takımdan ayrıldı. Hazırlık maçlarında bileği bükülmeyen Freiburg, Elversberg beraberliğinin ardından, St. Gallen, Rayo Vallecano ve Rennes’i mağlup etti. Konuk ekip yeni sezona hazır bir görüntü sergiledi.

Kaiserslautern – Freiburg Maç Bilgileri

Kaiserslautern – Freiburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesi üzerinden Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Fritz-Walter Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Kaiserslautern’in 11’i Belli mi?

Kaiserslautern’in muhtemel kadrosu: Andreas Luthe, Tomiak, Kraus, Zimmer, Durm, Niehues, Zuck, Wunderlich, Ritter, Boyd, Hanslik.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Benjamin Uphoff, Gulde, Koray Günter, Lienhart, Kübler, Woo-Yeong, Grifo, Haberer, Sallai, Nils Petersen, Vincenzo Grifo.

İddaa Tahmini

Geçen sezon iyi bir başarı yakalayan ve hem teknik adam hem de kadro kalitesini korumayı başaran Frebiurg, yeni sezonu DFB Kupası’nda galibiyetle açacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.42

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.60

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelenin normal süresi 1-1’lik beraberlikle geçilirken, uzatmalarda da skor bozulmadı ve kazananı penaltılar belirledi. Freiburg seri penaltılarla üst tura yükselmeyi başardı.