PSG Nantes İddaa Tahmini 31.07.2022

PSG ile Nantes, Fransa Süper Kupa için 31 Temmuz Pazar akşamı kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 21:00’de sahne alacak olan dev maç, beIN SPORTS 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Bets10, PSG galibiyetine 1.35, beraberliğe 5.50, Nantes galibiyetine ise 9.00 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.19, beraberliğe 4.90, konuk ekibe ise 6.68 oran veriyor.

PSG Yeni Hocasına Güveniyor

PSG yeni sezonda Christophe Galtier’e emanet, Fransa Ligue 1’in son şampiyonu, ligde zafere ulaşırken, Şampiyonlar Ligi hedefine ulaşamayınca, Mauricio Pochettino ile yollarını ayırdı. Teknik adam değişikliğinin ardından Vitinha, Nuno Mendes, Nordi Mukiele ve Hugo Ekitiké’yi kadrosuna katan ev sahibi, Alphonse Areola, Di Maria ve Marcin Bulka ile yollarını ayırdı. Takımdan ayrılması beklenilen Mbappe, sözleşme uzatırken, ev sahibinde keyifler yerinde. Yeni sezon hazırlıklarını tam gaz sürdüren PSG, Quevilly, Kawasaki, Urawa Red ve Gamba Osaka’yı mağlup etmeyi başarırken, Mbappe, Neymar ve Messi 3’lüsü hazırlık sürecine damga vurdu. Gücüne güç katan PSG, yeni sezona Fransa Süper Kupa zaferiyle başlamak istiyor.

Nantes Kadrosunu Korudu

Nantes cephesinde Antoine Kombouaré dönemi devam ediyor. Geçen sezon Fransa Kupası’nı kazanarak büyük bir sürprize imza atan konuk ekip, yeni sezonda başarıyı getiren kadrosunu büyük ölçüde korurken, 2 önemli takviye yaptı. Kolo Muani, Kévin Augustin ve Pereira de Sa takımdan ayrılırken, Moussa Sissoko ve Mostafa Mohamed takıma yeni katılan isimler oldu. Hazırlık maçları kapsamında Caen ve Lorient’i mağlup etmeyi başaran Nantes, Rennes karşısında ise mağlubiyetten kurtulamadı. Geçen sezon büyük bir sürprizle Fransa Kupası’nı kazanan konuk ekip, yeni sezona da büyük bir sürprizle başlamak istiyor. Fransa Süper Kupa finalinde boy gösterecek olan Nantes, geçen sezon ligi domine eden PSG ile karşılaşacak.

PSG – Nantes Maç Bilgileri

PSG – Nantes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 21.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc des Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

PSG’nin 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Keylor Navas, Achraf Hakimi, Marquinhos, Presnel Kimpembe, Juan Bernat, Idrissa Gueye, Marco Verratti, Mbappe, Danilo Pereira, Lionel Messi, Neymar.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Alban Lafont, Sylla, Dennis Appiah, Castelletto, Corchia, Moutoussamy, Regis Coco, Moussa Sissoko, Bukari, Merlin, Mostafa Mohamed.

İddaa Tahmini

PSG cephesinde Galtier dönemi başlıyor. Ligue 1 şampiyonu yeni sezonu Fransa Süper Kupa finalinde açarken, Fransa Kupası’nın son sahibi Nantes karşısında rahat bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.66

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.88

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Messi, Neymar ve Ramos 3’lüsü golleriyle Süper Kupa zaferini PSG’ye getirdi. Galtier ve öğrencileri, yeni sezona Nantes karşısında harika bir başlangıç yaparken, bizleri yanıltmadı.