Molde Stromsgodset İddaa Tahmini 31.07.2022

31 Temmuz Pazar akşamı, Norveç Eliteserien Ligi‘ne lider olarak devam eden Molde ile 6. sıradaki Stromsgodset karşı karşıya gelecek. nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati 16:30.

Bets10, Molde galibiyetine 1.38, beraberliğe 6.00, Stromsgodset galibiyetine ise 7.00 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.25, beraberliğe 4.59, konuk ekibe ise 5.91 oran veriyor.

Molde Çok Formda

Norveç Eliteserien Ligi’nde Sandefjord’u deplasmanda 3-2, UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu’nun rövanşında ise Elfsborg’u deplasmanda 2-1 mağlup etmeyi başaran Molde, yenilmezlik serisini tam 13 haftaya çıkardı. Son 13 haftadan 11 galibiyet, 2 beraberlik alan Erling Moe’nin öğrencileri, Konferans Ligi’nde 3. Eleme Turu’na kalmayı başarırken, Norveç Eliteserien Ligi’nde ise liderlik koltuğunu ele geçirdi. Harika bir seriyle iki kulvarda birden aradığı başarıyı yakalayan Molde, ligin en formda takımı olarak Stromsgodset karşısına çıkacak. Attığı 32 gole karşılık, kalesinde sadece 15 gole izin veren ev sahibi, şampiyonluğun en güçlü adayı olarak sezona devam ediyor. Sezonun ilk yarısında rakibin deplasmanda mağlup eden Molde, iç sahada bu hafta galibiyetin favorisi.

Stromsgodset Düşüşe Geçti

Geçtiğimiz hafta Norveç Eliteserien Ligi’nde HamKam ile sahasında karşı karşıya gelen Stromsgodset, ilk yarısı golsüz beraberlikle geçilen mücadelenin ikinci yarısında Jack Ipalibo’nun golüyle üstünlüğü yakalarken, skoru koruyamadı ve 1-1’lik beraberliğin ardından, konuk ekipte galibiyet hasreti 3 haftaya çıktı. 7 haftalık fikstürden 5 galibiyet, 2 beraberlikle namağlup çıkmayı başaran Henrik Pedersen’in öğrencileri, son 4 haftadan ise sadece 1 galibiyet çıkarabildi. Üst sıralardan uzaklaşan Stromsgodset, sezonun ikinci yarısına galibiyetle başlamak istiyor. Lider karşısına çıkacak olan konuk ekibin, Molde karşısında işi oldukça zor.

Molde – Stromsgodset Maç Bilgileri

Molde – Stromsgodset Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 16:30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Aker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Molde cephesinde Eirik Andersen’in sakatlığı bulunuyor. Stromsgodset cephesinde ise Kreshnik Krasniqi’nin sakatlığı devam ediyor.

Molde’nin 11’i Belli mi?

Molde’nin muhtemel kadrosu: Jacob Karlstrom, Emil Breivik, Martin Linnes, Martin Bjornbak, Andreas Kaasa, Grødem, Kristoffer Haugen, Magnus Eikrem, Benjamin Hansen, Birk Risa, Rafik Zekhnini.

Stromsgodset’in 11’i Belli mi?

Stromsgodset’in muhtemel kadrosu: Viljar Myhra, Christopher Vilsvik, Gustav Valsvik, Thomas Grogaard, Halldor Stenevik, Johan Hove, Ari Leifsson, Jack Ipalibo, Herman Stengel, Kristian Enersen, Lars Salvesen.

İddaa Tahmini

Molde iki kulvarda birden aradığı başarıyı yakaladı ve son 13 maçında harika bir performans grafiği ortaya koydu. Ev sahibi lider olarak çıkacağı taraftarı önünde, 3 maçtır kazanamayan Stromsgodset karşısında rahat bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.76

Best10 Oranı: H1, Oran 2.00

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Lider Molde iç sahada aldığı rahat galibiyetle bizleri yanıltmadı. Ev sahibi 3 golle 3 puana uzanırken, rakibi Stromsgodset karşısında harika bir sınav verdi. Kazananları tebrik ederiz.