Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund Bayer Leverkusen İddaa Tahmini 06.08.2022

Almanya Bundesliga‘da ilk haftanın en zorlu mücadelesinde, Borussia Dortmund ile Bayer Leverkusen karşı karşıya gelecek. İki ezeli rakibin 3 puan mücadelesi, 6 Ağustos Cumartesi akşamı sat 19:30’da sahne alacak. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 3.

Bets10, Borussia Dortmund galibiyetine 2.05, beraberliğe 4.00, Bayer Leverkusen galibiyetine ise 3.30 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.37, 2.5 Alt 3.23 oran kazandırıyor.

Borussia Dortmund Galibiyet Peşinde

Borussia Dortmund cephesinde yeni sezon öncesi önemli değişiklikler yaşandı. Ev sahibinde teknik adam görevine Edin Terzic gelirken, Erling Haaland, Axel Witsell ve Roman Bürki gibi önemli yıldızlar takımdan ayrıldı. , Sébastien Haller, Karim Adeyemi, Nico Schlotterbeck, Salih Özcan, Niklas Süle, Marcel Lotka ve Bynoe-Gittens’i kadrosuna katan Dortmund, gidenlerin yerini doldurdu. Haller’in beklenmedik sakatlığı hücum hattında Dortmund için kafalarda soru işareti yaratsa da, ilk maçını 1860 München deplasmanında 3-0’lık galibiyetle noktalayan ev sahibi, ilk maçından geçer not aldı. Geçtiğimiz sezon şampiyon Bayern Münih’in en yakın takipçisi olan Dortmund, yeni sezonda şampiyonluğu hedefliyor.

Bayer Leverkusen Yeni Sezonda Umutlu

Almanya Bundesliga’da geçen sezon Bayern Münih ve Dortmund ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren Bayer Leverkusen, 3. sırada yer aldı ve Gerardo Seoane yönetiminde iyi bir sezonu geride bıraktı. Seoane dönemi yeni sezonda devam ederken, sadece 1 transfere imza atan konuk ekip, kadro kalitesini büyük ölçüde korudu. Adam Hlozek’i kadrosuna katan Leverkusen’de Lucas Alario, Mitchell Weiser, Yannik Schlößer ile yollar ayrıldı. Sezonun ilk maçına Almanya DFB Kupası’nda çıkan konuk ekip, 3. Lig ekiplerinden Elversberg’e elendi. Mücadele 4-3’lük mağlubiyetle sona ererken, konuk ekipte savunma zafiyetleri öne çıktı. Sezona kötü başlayan Leverkusen, ezeli rakibi Dortmund karşısında kazanarak, ilk resmi maçtaki hatasını telafi etmek istiyor.

Borussia Dortmund- Bayer Leverkusen Maç Bilgileri

Borussia Dortmund – Bayer Leverkusen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Signal Iduna Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Borussia Dortmund takımında Sebastien Haller ve Niklas Süle sakat. Bayer Leverkusen cephesinde ise Amine Adli’nin sakatlığı bulunuyor.

Borussia Dortmund’un 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Laurenz Lotka, Thomas Meunier, Nico Schulz, Nico Schlotterbeck, Brandt, Bellingham, Salih Özcan, Marco Reus, Emre Can, Guerreiro, Karim Adeyemi.

Bayer Leverkusen’nin 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’nin muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Fayçal Tapsoba, Tah, Hincapie, Daley Sinkgraven, Kerem Demirbay, Mitchel Bakker, Exequiel Palacios, Andrich, Diaby, Patrik Schick.

İddaa Tahmini

Geçen sezon şampiyonunu ardından ligin en iyi takımları, yeni sezonun ilk maçında karşı karşıya gelecek. Dev maçta güçlü iki takımında zorlanmadan skor üreterek, 3.5 gol barajını aşacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 3.5 ÜST, Oran 1.71

Bets10 Oranı: 3.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Dev maçta kazanan Dortmund oldu. Ev sahibine galibiyeti getiren gol 10. dakikada Marco Reus kaydederken, Bayer Leverkusen ise lige etkisiz bir başlangıç yaptı.