UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Viktoria Plzen FC Sheriff Bahis Tahmini 09.08.2022

9 Ağustos Salı akşamı Türkiye saati ile 20:00’de, nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında, Viktoria Plzen ile FC Sheriff karşı karşıya gelecek.

Best10, Viktoria Plzen galibiyetine 1.52, beraberliğe 4.00, FC Sheriff galibiyetine ise 6.50 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.31, beraberliğe 3.48, konuk ekibe ise 5.66 oran veriyor.

Viktoria Plzen Deplasmandan Avantajı Kaptı

Çekya temsilcisi Viktoria Plzen, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde tur  için avantajlı konumda. 3. Ön Eleme Turu’nda FC Sheriff deplasmanına konuk olan Michal Bilek’in öğrencileri, namağlup performansını 2-1’lik galibiyetle taçlandırdı. 1-0 geriden gelerek 2-1’lik galibiyete imza atan Viktoria Plzen, bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde çıktığı 3 maçı da kazanırken, Çekya Ligi’nde de namağlup bir performans sergiledi. Ligde ilk 2 haftadan 4 puan toplamayı başaran Plzen, iç sahada 2 kulvarda birden çıktığı maçları kazandı. FC Sheriff karşısında tur bileti için beraberliğin yeterli olduğu ev sahibi, ilk maçta yaptığı harika geri dönüşle, tur biletini kolay kolay bırakmayacağını ispatladı.

FC Sheriff Kazanmak Zorunda

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nun ilk maçında Viktoria Plzen’i sahasında ağırlayan FC Sheriff, Akanbi Rasheed’in golüyle 1-0 öne geçmeyi başarırken, skoru koruyamadı ve ilk maçı 2-1’lik skorla kaybetti. Alınan mağlubiyetin ardından, Moldova temsilcisi deplasmanda kazanmak zorunda. Zrinjski ve Maribor karşısında mağlup olmadan tur atlamayı başaran Stjepan Tomas’ın öğrencileri, aynı etkiyi Plzen karşısında gösteremedi. Moldova Ulusal Ligi’nde geçtiğimiz hafta Sfintul deplasmanına konuk olan FC Sheriff, 3-1’lik galibiyetle güven tazeledi ve rotasını UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi.

Viktoria Plzen – FC Sheriff Maç Bilgileri

Viktoria Plzen – FC Sheriff Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 20:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Doosan Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Viktoria Plzen’in 11’i Belli mi?

Viktoria Plzen’in muhtemel kadrosu: Jindrich Stanek, Ludek Pernica, Radim Reznik, Milan Havel, Filip Cihak, Jan Sykora, Jan Kopic, Jhon Mosquera, Pavel Bucha, Lukas Kalvach, Tomas Chory.

FC Sheriff’in ilk 11’i Belli mi?

FC Sheriff’in muhtemel kadrosu: Razak Abalora, Patrick Kpozo, Stjepan Radeljic, Guedes Borges, Cedric Badolo, Gaby Kiki, Moussa Kyabou, José Vitor, Regi Lushkja, Ibrahim Akanbi Rasheed, Momo Yansane.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu tur mücadelesinde, Viktoria Plzen ve FC Sheriff gollerine rövanşta devam edecek ve tur şansını son ana kadar koruyacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.98

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 2.25

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, iki takımda hücum performanslarıyla bizleri yanıltmadı. İlk maçı deplasmanda kazanan Viktoria Plzen, iç sahada da FC Sheriff’i mağlup ederek tur atladı. Kazananları tebrik ederiz.