İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 14.08.2022

İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezon heyecanı başlarken, 14 Ağustos Pazar günü fikstüründe yer alan 3 mücadeleyi kupon olarak derledik. Kazanmanız dileğiyle.

Salernitana – Roma: MS 2, 1.32 (iddaa) – 1.48 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nin ilk hafta mücadelesinde, Salernitana ile Roma karşı karşıya gelecek. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak olan mücadelenin başlama saati 21:45. Salernitana yeni sezon için iyi bir kadro kurdu. Transfer döneminde Matteo Lovato, Federico Bonazzoli, Bradaric, Emil Bohinen, Mikael, Diego Valencia, Mamadou Coulibaly, Pasquale Mazzocchi ve Pawel Jaroszynski gibi önemli isimlerle anlaşma sağlayan ev sahibi, geçen sezonun aksine çok daha iyi bir kadro yapılanmasıyla İtalya Serie A Ligi’ne start verecek. Geçtiğimiz sezon ligin yeni temsilcisi olarak boy gösteren Salernitana, ilk 30 haftadan 16 puan toplayarak, ligin en zayıf halkası haline gelirken, son 8 haftadan sadece 1 mağlubiyet aldı ve topladığı 15 puanla lige sıkı sıkı tutundu. Nicola göreve geldikten sonra yükselişe geçen ev sahibi, yeni sezonda da teknik adamına güveniyor. İtalya Kupası 1. Tur kapsamında Palermo’ya evinde 2-0 kaybeden Salernitana, sezona iyi bir başlangıç yapamasa da, güçlenen kadrosuyla İtalya Serie A Ligi’nin ilk haftasında dikkat çekiyor. Jose Morinho yönetiminde Roma gözünü İtalya Serie A Ligi şampiyonluğuna dikti. Yaptığı transferlerle hedefinin şampiyonluk olduğunu ispatlayan Roma, Paulo Dybala, Zeki Çelik, Nemanja Matić, Mile Svilar ve Georginio Wijnaldum’u renklerine bağladı. UEFA Konferans Ligi’nde şampiyonluk kupasını kaldıran ve kupa hasretine Mourinho önderliğinde son veren konuk ekipte, yeni sezon öncesi takımdan ayrılan önemli isimler ise Cengiz Ünder, Pau Lopez, Veretout, Henrikh Mkhitaryan oldu. Hazırlık maçlarında 3 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyet alan Roma, son olarak Tottenham karşısında 1-0, Shakhtar Donetsk karşısında ise 5-0’lık galibiyetlere imza attı. Konuk ekip yeni sezona yeni transferleriyle hızlı bir giriş yapacak. Transfer döneminin yıldızı Roma, İtalya Serie A Ligi’nde sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Harika bir hazırlık dönemi geçiren Roma’nın, ilk maçından 3 puanı alacağını düşünüyorum.

Fiorentina – Cremonese: MS 1, 1.24 (iddaa) – 1.38 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezon heyecanı başlarken, 14 Ağustos Pazar günü fikstüründe yer alan mücadelede, Fiorentina ile Cremonese karşı karşıya gelecek. S Sport Plus ekranlarından yayınlanacak maçın başlama saati 19:30. Vincenzo Italiano önderliğinde geçtiğimiz sezon İtalya Serie A Ligi’ni 7. olarak tamamlayan Fiorentina, Vlahovic gibi önemli bir golcüyü kaybettikten sonra, üst sıralardan uzak kaldı. Yeni sezon öncesi ise takımın bir diğer yıldızı Federico Chiesa takımdan ayrıldı. Dodo, Mandragora, Luka Jovic ve Gollini transferleriyle gidenlerin yerini doldurmaya çalışan Fiorentina, hazırlık maçlarında oldukça etkisiz kaldı ve İtalya Serie A Ligi’nin başlamasına sayılı günler kala güven veremdi. Galatasaray ve Real Betis karşısında mağlubiyetten kurtulamayan ekip, Katar ile berabere kaldı. Hazırlık süreci üst üste 3 galibiyetle başlarken, rakiplerin seviyesi arttıkça Fiorentina maç kazanmakta zorlandı. Luka Jovic gibi yüksek potansiyelli bir golcüyü renklerine bağlayan ev sahibi, ligin yeni temsilcisi Cremonese karşısında kazanmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin ilk haftasında Fiorentina deplasmanına konuk olacak olan Cremonese, ligin yeni temsilcileri arasında yer alıyor. 27 yıllık Serie A Ligi özlemine son vermeyi başaran konuk ekipte, yeni sezon öncesi beklenmedik bir ayrılık yaşandı ve teknik adam Fabio Pecchia ile yollar ayrılırken, göreve Massimiliano Alvini geldi. Charles Pickel, Emanuel Aiwu, Giacomo Quagliata, Frank Tsadjout, Milanse, Johan Vasquez, David Okereke transferleriyle Serie A Ligi seviyesine ulaşmaya çalışan konuk ekip, henüz yeterli bir kadro kuramadı. Hazırlık maçları kapsamında İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Hellas Verona’ya 4-3 kaybeden konuk ekip, lige hazır bir görüntü sergilemeyi başaramadı. İtalya Serie A Ligi’nin tecrübeli takımı Fiorentina, lige yeni yükselen ve iyi bir kadro kurmakta zorlanan Cremonese karşısında, iç saha avantajıyla galip gelecektir.

Lazio – Bologna: MS 1, 1.36 (iddaa) – 1.60 (Bets10) ; 14 Ağustos Pazar akşamı İtalya Serie A Ligi fikstüründe yer alan mücadelede, Lazio ile Bologna karşı karşıya gelecek. S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 19:30. Lazio cephesinde Maurizio Sarri dönemi devam ederken, Luís Maximiano, Marcos Antônio, Mattia Zaccagni, Nicolo Casele, Mario Gila, Alessio Romagnoli ve Matías Vecino transferleriyle kadrosunu güçlendiren ev sahibi, yeni sezonda Şampiyonlar Ligi potasını hedefliyor. Geçen sezonun 4.’sü, Şampiyonlar Ligi şansını 6 puanla Juventus’a kaptırdı. Kadrosunu güçlendirmeyi başarırken, Joaquín Correa, Vedat Muriqi, Denis Vavro, Luiz Felipe, Strakosha, Lucas Leiva gibi önemli isimleri kadrosundan kaybeden Lazio, sezonu Bologna karşısında açacak. Hazırlık maçların 4-1’lik Genoa mağlubiyeti ve 0-0’lık Valladolid beraberlikleriyle tamamlayan ev sahibi, hazırlık maçlarındaki kötü performansını, Serie A Ligi’nin ilk haftasında telafi etmek istiyor. Bologna cephesinde yeni sezon öncesi önemli ayrılıklar yaşandı. Arthur Theate, Aaron Hickey ve Mattias Svanberg yüksek bonservis bedelleriyle takımdan ayrılırken, konuk ekip şu ana kadar kadrosuna Michel Aebischer, Lewis Ferguson, Matteo Angeli, Charalampos Lykogiannis ve Andrea Cambiaso’yu kattı. Gidenlerin yerini doldurmakta zorlanan konuk ekip, bildiğimiz geçen sezona kümede kalma savaşı vermiş ve son haftalardaki yükselişiyle ligde kalmayı başarmıştı. Yeni sezonda Siniša Mihajlović yönetiminde yoluna devam eden konuk ekip, eni sezonda da alt sıralardan kurtulabilecek güçte bir kadro kurmadı diyebiliriz. Hazırlık maçları kapsamında AZ Alkmaar’a deplasmanda 1-0 kaybettikten sonra, Twente’ye deplasmanda 4-1 kaybeden Bologna, 2 maçta da yetersiz bir görüntü sergiledi. İtalya Serie A Ligi’nin iddialı kadrolarından birine sahip olan Lazio, taraftarı önünde sezonu galibiyetle açacak ve Bologna’yı mağlup edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 2.22

Bets10 Bahis Oranı: 3.26