İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 14.08.2022

14 Ağustos Pazar günü için İtalya Serie A Ligi ve Almanya Bundesliga mücadelelerini kupon olarak hazırladık. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Bayern Münih – Wolfsburg: KGVAR, 1.61 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; Almanya Bundesliga sahnesine 2. hafta heyecanı 14 Ağustos Pazar günü sona eriyor. Günün son maçında Bayern Münih evinde Wolfsburg’u konuk edecek. beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından naklen yayınlanacak mücadelenin başlama saati 18:30. Almanya Bundesliga’nın son şampiyonu, yeni sezonda unvanına yakışan bir başlangıç yaptı. Julian Nagelsmann ve öğrencileri, Almanya Süper Kupa finalinde Leipzig’i tam 5-3’lük skorla mağlup ederek, şampiyonluk kupasını kaldırırken, Almanya Bundesliga’da ise sezona 6-1’lik Frankfurt galibiyetiyle başladı. İlk 2 maçta sergilediği futbolla tam not alan Bayern Münih cephesinde, takıma yeni katılan Mane 2 maçta da skor katkısı vermeyi başardı ve Lewandowski’nin ayrılığının ardından, ev sahibinin gol yollarındaki yeni yıldızı oldu. Frankfurt karşısında tam 6 gol bulan Bayern Münih, attığı gol kadar girdiği net pozisyondan yararlanamadı. İlk haftaya tam anlamıyla damga vuran Bayern Münih, yeni sezonda da ligin en güven veren takımı olmayı başardı. Ev sahibi Nagelsmann önderliğinde yoluna güçlenerek devam ediyor. Kağıt üzerinde Almanya Bundesliga’da ilk haftanın en kolay fikstürlerinden birine sahip olarak gösterilen Wolfsburg, ligin yeni temsilcisi Werder Bremen karşısında mağlubiyetten zor kurtuldu. Maça daha iyi başlayan taraf Wolfsburg olurken, Nmecha ile 1-0 öne geçmeyi başaran konuk ekip, üstünlüğünü sadece 10 dakika koruyabildi. Savunmada önemli hatalara imza atan Wolfsburg, gol yollarında etkili olmayı başarsa da, galibiyet için yeterli olamadı. Sezon başında göreve Niko Kovac’ı getiren konuk ekip, yeni teknik adamından henüz istediği alamdı. Geçen sezon zor günler geçiren Wolfsburg cephesinde, hatalar kaldığı yerden devam ediyor. İki ezeli rakibin karşı karşıya geleceği mücadelede, taraflar iyi hücum hattıyla yeni sezonda dikkat çekiyor. Mücadelede tarafların karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

Mainz 05 – Union Berlin: KGVAR, 1.59 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; 14 Ağustos Pazar günü Almanya Bundesliga fikstüründe yer alan mücadelede, Mainz 05 evinde Union Berlin’i konuk edecek. Türkiye saati ile 16:30’da start alacak zorlu mücadeleyi, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Yeni sezon öncesi Luca Kilian, Moussa Niakhaté ve St. Juste gibi 3 önemli savunmacısını kaybeden Mainz 05, Aymen Barok, Danny Da Costa, Fulgini, Leitsch, Ingvarsen, Burgzorg ve Dominik Kohr transferleriyle kadrosunu güçlendirdi. Geçen sezonu Avrupa yarışında geçiren Mainz 05, ana hedefine ulaşmayı başaramasa da, iyi bir mücadele sergilemişti. Bo Svensonn önderliğinde yoluna devam eden ev sahibi, Bundesliga’da yeni sezonun ilk haftası Bochum deplasmanına konuk olurken, Karim Onisiwo’nun golleriyle 2-1’lik galibiyete uzandı. Ev sahibi Bo Svensonn yönetiminde ligdeki etkisini sürdürüyor. Geçen sezonu Almanya Bundesliga’da 5. olarak kapatan Union Berlin, tam bir istikrar abidesi haline geldi. Urs Fischer ve öğrencileri, lige dönmesiyle birlikte üst sıraların iddialı takımları arasına dadını yazdırdı. Yeni sezonda da etkisini sürdüren Union Berlin, ilk hafta evinde konuk ettiği Hertha Berlin’i 3-1 mağlup etmeyi başardı. Güçlenen kadrosuyla ilk maçta galibiyet hedefine ulaşmayı başaran konuk ekip, rüştünü ilk haftadan ispatladı diyebiliriz. Transfer döneminde Skarke, Pantovic, Seguin, Jordan Siebatcheu, Morten Thorsby, Jamie Leweling, Leite, Doekhi, Haberer’i kadrosuna katan Union Berlin, geçen sezona göre çok daha iyi bir kadroyla Bundesliga serüvenine devam ediyor. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımında skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum. Sezona galibiyetle başlayan Mainz ve Union Berlin, ilk haftadaki hücum performanslarıyla güven verdi.

Spezia – Empoli: KGVAR, 1.53 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; 14 Ağustos Pazar akşamı Türkiye saati ile 21:45’te başlama düdüğü çalınacak olan İtalya Serie A Ligi ilk hafta mücadelesinde, Spezia evinde Empoli’yi konuk edecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus. Spezia cephesinde yeni sezon İtalya Kupası’nda galibiyetle başladı. Yeni sezonda göreve Luca Gotti’yi getiren ev sahibi, hocasıyla ilk maçında Como’yu 5-1 mağlup etti ve 2. Tura yükseldi. Geçtiğimiz sezonu kümede kalma mücadelesiyle geçiren Spezia, hem teknik adam hamlesi hem de yaptığı transferlerle yeni sezonda alt sıralardan uzak kalmak istiyor. Kevin Agudelo, Arkadiusz Reca, Mehdi Bourabia, Albin Ekdal, Laurens Serpe, Mattia Caldara, Viktor Kovalenko ve Daniel Maldini’yi renklerine bağlayan Spezia’da, Matteo Figoli, Lorenzo Colombini, Kleis Bozhanaj ve Léo Sena takımdan ayrıldı. Yeni sezona hazır bir görüntü sergileyen Spezia, evinde Empoli’yi konuk edecek. Empoli cephesinde Aurelio Andreazzoli ile yollar ayrılırken, göreve Paolo Zanetti geldi. Yeni sezona teknik adam değişikliğiyle başlayan Empoli, ilk maçına İtalya Kupası 1. Turu’nda çıkarken, evinde SPAL’a 2-1’lik skorla kaybetti ve kupaya veda etti. Geçtiğimiz sezon İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcileri arasında yer alan ve ligde kalma hedefine ulaşan konuk ekibin, iyi bir sezon geçirdiğini söyleyebiliriz. Empoli sezon sona erdiğinde düşme potasının 11 puan uzağındaydı. Transfer döneminde Guglielmo Vicario, Liberato Cacace, Petar Stojanovic, Razvan Marin, Sebastiano Luperto, Mattia Destro, Martín Satriano, Sam Lammers ve Cambiahgi takviyeleriyle kadrosunu güçlendiren Empoli, kupa hezimetinin ardından İtalya Serie A Ligi’ne iyi bir başlangıç yapmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’dne geçtiğimiz sezonu alt sıra mücadelesiyle geçiren Spezia ve Empoli, yeni transferleriyle yeni sezona galibiyetle başlamak istiyor. İki takımında mücadelede gol bulacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.91

Bets10 Bahis Oranı: 5.51