UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bodo/Glimt Dinamo Zagreb İddaa Tahmini 16.08.2022

16 Ağustos Salı akşamı UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde Play Off Turu‘nun ilk maçları bizleri bekliyor. Türkiye saati ile 22:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadelede, Bodo/Glimt ile Dinamo Zagreb karşı karşıya gelecek.

intobet, Bodo/Glimt galibiyetine 2.30, beraberliğe 3.60, Dinamo Zagreb galibiyetine ise 3.10 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerini incelediğimizde ise KGVAR 1.60, KGYOK 2.30 oran kazandırıyor.

Bodo/Glimt Çok Formda

Norveç şampiyonu Bodo/Glimt, Şampiyonlar Ligi hedefine emin adımlarla ilerlerken, son 2 eşleşmeye aldığı farklı galibiyetlerle damga vurdu. Ev sahibi 1. Eleme Turu’nda KL Klaksvik’i saf dışına itmeyi başarırken, son 2 eşleşmede ise önce Linfield FC’yi iç sahada 8-0 mağlup edip tur atladı, ardından Zalgiris karşısında ilk maçı 5-0 kazandıktan sonra deplasmanda 1-1’lik beraberlikle Dinamo Zagreb’in rakibi oldu. Son 2 eşleşmede tam 15 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Bodo/Glimt, kalesinde ise sadece 2 gole izin verdi. Kjetil Knutsen ve öğrencileri sadece Şampiyonlar Ligi sahnesinde değil, Norveç Eliteserien Ligi’nde de çok formda. 6 haftadır üst üste galibiyetlerle liderliğin önemli adaylarından biri haline gelen ev sahibi, zirve ile puan farkını 5’e kadar indirdi. Bodo/Glimt iki kulvarda birden çok formda.

Dinamo Zagreb Mağlubiyete Yer Vermedi

Dinamo Zagreb’i yeni sezonda mağlup edebilen bir takım çıkmadı. Hırvatistan 1. Ligi’nde 5 haftayı 4 galibiyet, 1 beraberlikle geride bırakan konuk ekip, liderlik koltuğuna oturmayı başardı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise 2. Eleme Turu’ndan itibaren 4 maça çıkan ekip, 3 galibiyet, 1 beraberlikle Play Off biletini cebine koydu. Shkupi karşısıdna 2-2 ve 2-1’lik skorlarla tur atlayan konuk ekip, Ludogorets karşısında ise 4-2 ve 2-1’lik galibiyetlerle tur atladı. Ante Cacic yönetiminde sezona istediği gibi bir başlangıç yapan Dinamo Zagreb, iki kulvarda birden yoluna emin adımlarla devam ediyor. Konuk ekip zorlu Norveç deplasmanından avantajlı dönerek, Şampiyonlar Ligi gruplarına bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Bodo/Glimt – Dinamo Zagreb Maç Bilgileri

Bodo/Glimt – Dinamo Zagreb Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 22:00’de start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Aspmyra Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Bodo/Glimt’in 11’i Belli mi?

Bodo/Glimt’in muhtemel kadrosu: Nikita Haykin, Moe, Wembangomo, Sery, Sondre Sorli, Kristoffer Hagen, Alfons Sampsted, Ulrik Saltnes, Hugo Vetlesen, Amahl Pellegrino, Runar Espejord.

Dinamo Zagreb'in ilk 11’i Belli mi?

Dinamo Zagreb’in muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Josip Sutalo, Dino Peric, Sadegh Moharrami, Arijan Ademi, Luka Ivanusec, Robert Ljubicic, Josip Misic, Bruno Petkovic, Josip Drmic, Dario Spikic.

İddaa Tahmini

İki kulvarda birden harika performanslara imza atarak dikkat çene Bodo/Glimt ve Dinamo Zagreb, zorlu eşleşmenin ilk ayağında galibiyet hedefine ulaşamasa dahi, 90 dakika sonunda gol bulacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.40

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Amahl Pellegrino attı, Bodo/Glimt evinde ilk maçı kazandı. Norveç ekibi Şampiyonlar Ligi sahnesinde gruplara bir adıma kala Dinamo Zagreb karşısında avantaj sahibi.