UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Benfica Dynamo Kiev İddaa Tahmini 23.08.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi play off turu heyecanı devam ediyor. Benfica iç sahada, Dynamo Kiev ile karşı karşıya gelecek. Saat 22.00’de start alacak karşılaşma EXXEN platformundan ekranlara gelecek.

Benfica Dynamo Kiev arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Benfica kazanır 1.36, beraberlik 5.00, Dynamo Kiev kazanır ise 9.50 olarak açıklanmış. 

Benfica Avantajı Kaptı

Benfica’da moraller yerinde. Portekiz Liga NOS’da sezona 2’de 2 ile başlayan Roger Schmidt’in ekibi, Şampiyonlar Ligi’nde de yoluna devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Dynamo Kiev deplasmanına konuk olan Benfica, rakibini 2-0 mağlup etti ve gruplara kalma açısından önemli bir avantaj yakaladı. Gilberto ve Goncalo Ramos’un golleriyle kazanan Benfica, rövanş maçında da net favori. Yeni transfer David Neres’de Benfica’nın hücum hattına önemli bir güç kattı diyebiliriz. Maç öncesinde Benfica’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Dynamo Kiev’in İşi Zor

Dynamo Kiev, bir önceki turda Sturm Graz’ı eleyerek Benfica’nın rakibi olmuştu. Bu kez şansları yanında değildi. İlk maçı Benfica’ya karşı 2-0 kaybeden Dynamo Kiev’in savunma defoları, Benfica karşısında ortaya çıktı. Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalma şansını zora sokan Mircea Lucescu’nun ekibine 3 farklı galibiyet gerekiyor. Da Luz’da konuk olacakları Benfica’ya karşı bu kez işleri çok daha zor olacak. Benfica’nın turu geçme şansı son derece düşük.

Benfica – Dynamo Kiev Maç Bilgileri

Benfica – Dynamo Kiev Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Da Luz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Benfica'nın ilk 11’i Belli mi?

Benfica’nın muhtemel kadrosu: Odysseas Vlachodimos, Alejandro Grimaldo, Felipe Morato, Nicolas Otamendi, Gilberto, Enzo Fernandez, Florentino Luis, Joao Mario, Rafa Silva, Diogo Goncalves, Gonçalo Ramos

Dynamo Kiev'in ilk 11’i Belli mi?

Dynamo Kiev’in muhtemel kadrosu: Georgiy Bushchan, Oleksandr Syrota, Ilya Zabarnyi, Vladyslav Dubinchak, Oleksandr Karavaev, Volodymyr Shepeliev, Sergiy Sydorchuk, Viktor Tsygankov, Benjamin Verbic, Denys Garmash, Illia Zabarnyi

İddaa Tahmini

Benfica, ilk maçta işi ilk yarıdan bitirmişti. Dynamo Kiev’i 2-0 mağlup ettiler. Avantaj Benfica’nın elinde. Goncalo Ramos önderliğinde rövanş maçında da kazanmayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.17

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.37

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Benfica, ilk yarıda bulduğu gollerle kazanmayı başardı. Dynamo Kiev engelini 3 golle geçtiler ve tur atladılar.