İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 28.08.2022

28 Ağustos Pazar günü için İddaa fikstüründe yer alan 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Fransa Ligue 1 mücadeleleriyle kazanmanızı dileriz.

Lorient – Clermont: KGVAR, 1.64 (iddaa) – 1.83 (intobet) ; Lorient’in iç sahada konuğu Clermont. 28 Ağustos Pazar günü İddaa fikstüründe yer alan Fransa Ligue 1 mücadelesi, Türkiye saati ile 16:00’da sahne alırken, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak. Geçtiğimiz hafta Fransa Ligue 1 sahnesinde Toulouse deplasmanına konuk olan Lorient, galibiyete çok yaklaşsa da, hem skoru koruyamadı hem de penaltı fırsatını değerlendiremedi. Ev sahibi Armand Lauriente’nin golüyle henüz 2. dakikada 1-0 öne geçerken, skoru koruyamadı ve 80 dakikaya 2-1 geride giren Lorient mağlubiyetten  Ibrahima Kone’nin golüyle kurtuldu. Mücadelenin 41. dakikasında Igoboras Moffi penaltı şansını değerlendiremedi. Sezon açılışını deplasmanda Rennes galibiyetiyle yapan Regis Le Bris’in öğrencileri, geçen hafta galibiyeti kaçırmasına rağmen, 2 haftada sergilediği futbolla sezona iyi bir başlangıç yaptı. Üst üste galibiyetler Clermont cephesinde moralleri yükseltti. Pascal Gastien ve öğrencileri için yeni sezon PSG hezimetiyle başlarken, üst üste iki galibiyetle devam etti. Son şampiyona deplasmanda 5-0 kaybeden Clermont, sezonun ilk galibiyetini 2. hafta Reims’e karşı 4-2’lik skorla deplasmanda aldı. Kazanma alışkanlığını Nice karşısında 1-0’lık galibiyetle sürdüren ev sahibi, Saif-Eddine Khaoui’nin tek golü ile kazandı. Her geçen hafta performansını bir adım ileri taşıyan Clermont 2 haftada attığı 5 golün ardından, hücum performansıyla güven verdi. Fransa Ligue 1’de 2 haftada skor üretmeyi başaran ve rakiplerine galibiyet şansı vermeyen Lorient ve Clermont seriyi sürdürmek adına 90 dakika sonunda karşılıklı goller bulacaktır.

Brest – Montpellier: KGVAR, 1.50 (iddaa) – 1.66 (intobet) ; Francis-Le Ble Stadı’nın ev sahipliği yapacağı Fransa Ligue 1’in 4. hafta mücadelesinde, Brest evinde Montpellier’i konuk edecek. 28 Ağustos Pazar günü Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak mücadele, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Brest, yeni sezonun ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta Angers deplasmanında 3-1’lik skorla aldı. İlk 2 haftadan 1 puan çıkarabilen Brest, adım adım yükselişe geçti. Ev sahibi ilk haftayı Lens deplasmanında mağlup tamamlarken, Marsilya beraberliğiyle birlikte yükselişin sinyallerini vermişti. Geçtiğimiz hafta Angers karşısında yeni transferlerin etkisiyle birlikte hem istediği skoru alan hem de iyi bir futbol sergileyen Brest, galibiyetlerine Montpellier karşısında devam etmek istiyor. Ev sahibinde 2 haftadır sergilenen futbol olumlu sinyaller verdi. Montpellier, Fransa Ligue 1’de son 2 haftayı üst üste mağlubiyetlerle tamamladı. Yeni sezon öncesi Falaye Scko, Wahbi Khazri, Arnaud Nordin, Sainte Luce ve Faitout Maouassa transferleriyle kadrosunu güçlendiren ve yoluna Olivier Dall’Oglio önderliğinde devam eden konuk ekip, sezon başlangıcını Troyes galibiyetiyle yaparken, önce son son şampiyon PSG ardından, ligin yeni temsilcisi Auxerre’ye kaybetti. 3 maçta da rakip fileleri havalandırmayı başaran Montpellier, kalesini ise gole kapatamadı. Konuk ekip yediği 9 gole karşılık, 6 gol buldu. Hücumda etkili olan Montpellier, savunmada ise yetersiz kaldı. İki takımda 3 haftalık performans grafiğiyle galibiyet adına güven vermeyi başaramadı. İstikrardan uzak bir form grafiği ortaya koyan tarafların, bu karşılaşmadan galibiyet çıkaramasa dahi, 90 dakika sonunda gol bulacağını düşünüyorum.

Troyes – Angers: KGVAR, 1.66 (iddaa) – 1.83 (intobet) ; 28 Ağustos Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak olan Fransa Ligue 1’in 4. hafta mücadelesinde, Troyes evinde Angers’i konuk edecek. Mücadelenin yayın ekranı beIN CONNECT. Troyes cephesinde yeni sezon kabus gibi başladı. Ev sahibi 3 hafta sonunda aldığı mağlubiyetler ve yediği gollerle en zayıf halka olmaktan kurtulamadı. Sırasıyla Montpellier, Toulouse ve Lyon karşısında mağlubiyetlerden kurtulamayan Troyes, ilk haftayı 3-2’lik yenilgiyle tamamlarken, son 2 hafta ise Toulouse ve Lyon karşısında ise farklı skorlarla mağlup olmaktan kurtulamadı. Bruno Irles ve öğrencilerinde kötü gidişata sezon başında yapılan transferler çare olamadı. Sahasında en yakın rakiplerinden Angers’i konuk edecek olan Troyes’in galibiyete ihtiyacı var. Savunmada önemli zafiyetler gösteren ev sahibi, 3 maçın 2’sinde skor üretmeyi başarırken, özellikle gol aradığı dakikalarda savunmada önemli açıklar verdi. Geçtiğimiz hafta iç sahada Brest’i konuk eden Angers cephesinde, 3-1’lik mağlubiyetle birlikte ilk 3 hafta puan kayıplarıyla geçildi. Karşılaşmanın 34. dakikasında Halid Sabanovic’in kırmızı kartı planları bozarken, konuk ekip sahasında ağır bir darbe aldı. İlk 2 hafta Nantes ve Auxerre karşısında galibiyet için yeterli olmayı başaramasa da, rakiplerinden 1’er puanı alan Angers, geçtiğimiz hafta ilk 2 haftadan çok daha etkisizdi. Geçen sezonla birlikte başlayan düşüşünü yeni sezonda yeni transferlerine rağmen sürdüren Angers, galibiyet adına güven vermeyi başaramadı. Rakibi gibi savunmada önemli hatalara ima atan konuk ekip, skor üretmeyi başarsa da kalesini gole kapatmakta zorlanacaktır. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımda savunma zafiyetleriyle güven vermedi. Düşme potasından çıkmak isteyen taraflar, 90 dakika sonunda karşılıklı goller bulmayı başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.08

intobet Bahis Oranı: 5.55