İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 28.08.2022

Fransa Ligue 1’de 4. hafta heyecanı 28 Ağustos Pazar günü devam ederken, fikstürde yer alan 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Kazanmanız dileğiyle.

Reims – Lyon: MS 2, 1.57 (iddaa) – 1.78 (intobet) ; 28 Ağustos Pazar günü Fransa Ligue 1’de yeni sezona puan kayıplarıyla başlayan Reims ve ilk 2 haftada kazanan Lyon karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 18:05’te başlama düdüğü çalınacak müsabakayı, beIN CONNECT ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Reims, Fransa Ligue 1’de 3 haftadan 1 puan çıkarabildi. Oscar Garcia ve öğrencilerinde, yeni sezon heyecanı 4-1’lik Marsilya mağlubiyetiyle kabusa dönerken, 4-2’lik Clermont mağlubiyetiyle kötü gidişat devam etti. Geçtiğimiz hafta Strasbourg deplasmanına konuk olan Reims, ilk 45 dakikasını 1-0 geride kapattığı mücadeleden 1 puanı Folarin Balogun’un 81. Dakikada attığı şık golle aldı. 3 haftadır kalesini gole kapatamayan ev sahibi, ligin en kötü savunma performanslarından birini sergiliyor. Lyon yeni transferleriyle kazanmaya devam ediyor. Açılışı 10 kişi kaldığı Ajaccio karşısında 2-1’lik galibiyetle yapan Peter Bosz ve öğrencileri, Lorient’in sahasında yaşanan olaylar nedeniyle 2. bay geçti. Dinlenme fırsatı bulan konuk ekip, geçtiğimiz haftayı ise Troyes karşısında 4-1’lik galibiyle tamamladı. Haftanın en iyi sonuçlarından birine imza atan Lyon’da, yeni transferler Alexandre Lacazette ve Tete attıkları gollerle dikkat çekti. Gözünü şampiyonluk yarışına diken Lyon, ilk 2 haftada yakaladığı olumlu havayı Reims galibiyetiyle taçlandırmak istiyor. Bosz ve öğrencileri neler yapabileceği 180 dakika sonunda bizlere gösterdi. Formda Lyon haftanın galibiyet adına favorilerinden biri. Yeni sezona 2’de 2 yapan Lyon, aldığı galibiyetlerin yanı sıra sergilediği futbolla güven vermeyi başardı. Bosz ve öğrencileri ilk haftaların zayıf halkaları arasında yer alan Reims karşısında galip gelmeyi başaracaktır.

PSG – Monaco: H1, 1.34 (iddaa) – 1.52 (intobet) ; 28 Ağustos Pazar günü, Fransa Ligue 1’in lideri PSG ile Monaco karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 21:45’te başlama düdüğü çalınacak dev mücadeleyi, futbol severler beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı izleyebilirler. Karşılaşmaya Parc des Princes Stadı ev sahipliği yapacak. Fransa Ligue 1’de ilk 3 haftanın en iyisi son şampiyon PSG, 3 haftalık fikstürden 3 galibiyet çıkaran ev sahibi attığı 17 golle Clermont, Montpellier ve Lille’e ağır hezimetler yaşattı. Messi, Neymar ve Mbappe üçlüsü sezona harika başlarken, PSG’ye göreve sezon başında gelen Galtier’in elini güçlendirdi.Son olarak geçtiğimiz hafta Lille deplasmanından 7-1’lik galibiyetle dönen ev sahibi kısa sürede şampiyonluk havasını yakaladı. Sahasında Monaco’yu konuk edecek olan PSG çok formda. Geçtiğimiz hafta sahasında Lens’i konuk eden Monaco, taraftarı önünde 1-0’lık üstünlüğü yakalarken, ikinci yarı Clement ve öğrencileri için tam bir kabusa dönüştü. 90 dakika sonunda 4-1’lik mağlubiyetten kurtulamayan konuk ekip, 1-1’lik Rennes beraberliğinin ardından Ligue 1 sahnesinde zor günler yaşamaya devam etti. Fransa Ligue 1’de sezonu deplasmanda 2-1’lik Strasbourg galibiyetiyle açan ve geçen sezondan devam eden yenilmezlik serisini 13 maça çıkaran Monaco’da seri Lens karşısında sona erdi. Şampiyonlar Ligi hayallerine PSV karşısında veda ettikten sonra toparlanmakta zorlanan Monaco, ezeli rakibi PSG karşısına moralsiz çıkacak. 3 maçta da kalesini gole kapatamayan konuk ekip, ligin en golcü takımına karşı deplasmanda zorlu bir mücadele verecek. Üst üste puan kayıplarıyla güven kaybı yaşayan Monaco, PSG deplasmanında sürpriz bir galibiyetle toparlanmak istiyor. Fransa Ligue 1’de yeni sezonun 3 haftası geride kalırken, ev sahibi PSG tüm rakipleri karşısında farklı skorlarla galibiyet hedefine ulaştı. PSG’nin iç sahada konuk edeceği Monaco karşısında rahat galibiyetlerine devam edeceğini düşünüyorum.

Nice – Marsilya: MS 2, 2.31 (iddaa) – 2.55 (intobet) ; İddaa fikstüründe 28 Ağustos Pazar günü yer alan Fransa Ligue 1’in 4. hafta mücadelesinde, iki ezeli rakip Nice ile Marsilya kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 16:00’da başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, beIN SPORTS MAX 4 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Fransa Ligue 1’de galibiyeti bulunmayan Nice, UEFA Konferans Ligi Play Off turunun ilk maçında aldığı Maccabi Tel Aviv mağlubiyetinin ardından, sezonun ilk ve en kritik galibiyetini rövanş maçını kazanarak aldı. Adını gruplara yazdırmayı başaran Lucien Favre ve öğrencileri lige moralli dönüyor. Fransa Ligue 1’de ilk 3 haftayı Toulose beraberliğinin ardından, Strasbouurg beraberliği ve Clermont mağlubiyetiyle geçiren ev sahibi Favre yönetiminde sezona istediği gibi bir başlangıç yapamasa da, 10 kişi kalınan Maccabi Tel Aviv karşısında sergilenen futbol umut verdi. Ev sahibi her ne kadar gruplara kalarak önemli bir başarı gösterse de Ligue 1’de yaşanan kayıplar can sıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sahasında Nantes’i sahasında konuk eden Marsilya, 10 kişi tamamladığı mücadeleden 2-1’lik galibiyetle ayrılırken, namağlup performansını sürdürdü. Igor Tudor yönetiminde sezona merhaba diyen konuk ekipte, hazırlık maçlarında alınan kötü sonuçların ardından Tudor’un tahtı sallanırken, tecrübeli teknik adam ilk 3 haftada takımını 7 puana taşıdı ve eleştiri oklarının hedefi haline  gelmekten kurtuldu. Açılışı 4-1’lik Reims galibiyetiyle yapan konuk ekip, Ligue 1 serüvenine son 2 haftada Brest beraberliği ve Nantes galibiyetiyle devam etti. 3 maçta da rakip fileleri havalandırmayı başaran Marsilya cephesinde, Luis Suarez ve Nuno Tavares sezona iyi başlayan isimlerin başında geliyor. Namağlup performansını ezeli rakibi Nice karşısında sürdürmek isteyen konuk ekipte, zorlu deplasman öncesi önemli bir eksik bulunmuyor. Fransa Ligue 1’de yeni sezona Igor Tudor yönetiminde iyi bir başlangıç yapan Marsilya, namağlup performansını Nice deplasmanında galibiyetle taçlandıracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.85

intobet Bahis Oranı: 6.89