İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 28.08.2022

İtalya Serie A Ligi sahnesinde 28 Ağustos Pazar günü sahne alacak 3 müsabakayı kupon olarak derledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Fiorentina – Napoli: MS 2, 1.88 (iddaa) – 2.10 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde ilk 2 haftanın lideri olan Napoli, 28 Ağustos Pazar akşamı Fiorentina deplasmanına konuk olacak. Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak mücadeleyi, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. İtalya Serie A Ligi’nde geçen sezonu UEFA Konferans Ligi potasının içerisinde tamamlayan Fiorentina, yeni sezon öncesi Dodo, Mandragora, Luka Jovic ve Gollin’i transferleriyle kadrosunu güçlendirdi. Vincenzo Italiano ve öğrencileri, yeni sezonda namağlup bir performans grafiği ortaya koyarken, hem İtalya Serie A Ligi’nde 2 haftadan 4 puan topladı hem de UEFA Konferans Ligi gruplarına katıldı. Ligin ilk haftasını 3-2’lik Cremonese galibiyetiyle tamamlayan Fiorentina, geçtiğimiz hafta ise Empoli deplasmanından 1 puanla döndü. UEFA Konferans Ligi’nde ise Twente’yi 2-1 mağlup eden ev sahibi, rövanş maçından aldığı 0-0’lık beraberlikle birlikte tur atladı. Son 2 maçta skor üretmeyi başaramasa da istediği sonuçları alan Fiorentina cephesinde moraller yerinde. Ev sahibi namağlup performans grafiğini ilk 2 haftanın lideri Napoli karşısında sürdürmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 2 hafta Napoli’nin harika performansını izledik. Sezon açılışını Hellas Verona deplasmanında 5-2’lik galibiyetle yapan  Luciano Spalletti’nin öğrencileri, geçtiğimiz hafta ise evinde ligin yeni temsilcisi Monza’yı 4-0 mağlup etti. İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk için kadrosunu güçlendiren konuk ekip, transfer döneminde Min-jae Kim, Zambo Anguissa, Mathías Olivera, Khvicha Kvaratskhelia, Salvatore Sirigu ve Leo Östigard’ı renklerine bağladı. Khvicha Kvaratskhelia 2 haftada 3 golle dikkat çekerken, savunmayı toparlayan isim ise Fenerbahçe formasıyla yakından tanıdığımız Min-jae Kim oldu. İlk 2 haftanın en iyi performansını sergileyen Napoli, 180 dakika sonunda tam 9 kez rakip fileleri havalandırdı. Hem savunmasıyla hem de hücum hattıyla sezona fırtına gibi başlayan Napoli, zirvedeki yerini Fiorentina galibiyetiyle korumak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde 2 haftadan 6 puan toplamayı başaran ve 9 golle kazanan Napoli, Fiorentina deplasmanında galibiyet adına denenmeye değer taraf. Spaletti ve öğrencileri liderlik koltuğundaki yerini koruyacaktır.

Hellas Verona – Atalanta: MS 2, 1.58 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; Hellas Verona sahasında Atalanta’yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin 3. hafta mücadelesi 28 Ağustos Pazar günü sahne alırken, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. Maçın başlama saati 19:30. İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezona 5-2’lik Milan mağlubiyetiyle merhaba diyen Gabriele Cioffi’nin öğrencileri, geçtiğimiz hafta Bologna ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Hellas Verona ilk hafta Milan karşısında 1-0 öne geçmeyi başarırken, skoru koruyamadı ve dakikalar ilerledikçe oyun temposu düşen ev sahibi, 5-2’lik bozgundan kurtulamadı. Bologna karşısında ise 1-0 geriden gelerek beraberliği yakalayan Hellas Verona, son 12 dakikayı 10 kişi oynamak zorunda kalan Bologna karşısında mağlubiyetten zor kurtuldu. Transfer hamlelerine ve teknik adam değişikliğine rağmen sezona iyi bir başlangıç yapamayan ev sahibi, Atalanta maçı öncesi güven vermekten çok uzakta. İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezona galibiyetle başlayan Atalanta, ilk derbi maçından ise 1 puanla ayrıldı. Transfer döneminde Jérémie Boga, Ademola Lookman ve Ederson takviyeleriyle kadrosunu güçlendiren konuk ekip, deplasmanda aldığı 2-0’lık Sampdoria galibiyetinin ardndan, evinde ezeli rakibi Milan ile 1-1 berabere kaldı. Ruslan Malinovskyi’nin golüyle devreyi 1-0 önde kapatan konuk ekip, skor üstünlüğünü korumayı başaramasa da son şampiyon karşısında iyi bir mücadele sergiledi. İlk haftalarda gol sorunu yaşamayan Atalanta, 180 dakikalık performansıyla ilk 2 haftanın en etkili takımları arasında yer alıyor. Gian Piero Gasperini ve öğrencilerini bu sezon mağlup etmek kolay olmayacak. Atalanta, Sampdoria ve Milan maçında sergilediği futbolun ardından, Hellas Verona deplasmanına favori olarak çıkacak. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 2 hafta geride kalırken, rakibinden çok daha iyi bir performans grafiği ortaya koyan Atalanta, Hellas Verona deplasmanında galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Lecce – Empoli: KGVAR, 1.48 (iddaa) – 1.65 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nin 3. haftası kapsamında, henüz galibiyeti bulunmayan Lecce ile Empoli karşı karşıya gelecek. Mücadele S Sport Plus ekranlarından, 28 Ağustos Pazar akşamı Türkiye saati ile 21:45’te naklen yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Lecce, hem İtalya Serie A Ligi’dne hem de İtalya Kupası’nda kaybetti. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 2 haftayı İnter ve Sassuolo mağlubiyetleriyle noktalayan Lecce, İtalya Kupası 1. Tur kapsamında ise Cittadella’ya sahasında 3-2 kaybetti. Marco Baroni ve öğrencileri, İnter’e karşı iç sahada iyi bir mücadeale ortaya koyarken, sezonun ilk deplasman sınavında ise Sassuolo karşısında etkisiz kaldı. Kötü gidişata son vermek isteyen Lecce bu hafta sahasında Emoli’yi konuk edecek. 6 transferle kadrosunu güçlendirmeye çalışsa da, henüz Serie A Ligi seviyesi için yeterli bir kadro kuramayan Lecce cephesinde transfer harekatı devam ediyor. Empoli yeni sezonda henüz galibiyetle tanışmadı. Sezon başında göreve  Paolo Zanetti’yi getiren Empoli, Serie A Ligi’nde ilk 2 haftayı 1 puanla kapatırken, İtalya Kupası’na ise 1. Tur’da veda etti. Guglielmo Vicario, Liberato Cacace, Petar Stojanovic, Razvan Marin, Sebastiano Luperto, Mattia Destro, Martín Satriano, Sam Lammers ve Cambiahgi transferleriyle kadrosunu güçlendirse de, yeni transferlerden henüz istediği verimi alamayan Empoli, ligin ilk haftasında Spezia’ya 1-0 kaybederken, geçtiğimiz hafta Fiorentina ile golsüz berabere kaldı. Güçlü rakibi karşısında tam 24 dakika boyunca 10 kişi mücadele eden konuk ekip, sergilediği mücadeleyle toparlanma sinyalleri verdi. Yeni sezona puan kayıplarıyla başlayan Lecce ve Empoli bu hafta kayıplara son vermek istiyor. İki takımında mücadelede skor üreteceğini düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.39

Bets10 Bahis Oranı: 6.16