İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 28.08.2022

28 Ağustos Pazar günü İddaa fikstüründe sahne alacak 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Trabzonspor  – Galatasaray: 2.5 ÜST, 1.62 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; 28 Ağustos Pazar akşamı Türkiye Süper Lig sahnesinde yeni sezonun ilk derbi maçı bizleri bekliyor. Trabzonspor evinde Galatasaray’ı konuk edecek. Türkiye saati ile 21:45’te başlama düdüğü çalınacak olan mücadeleyi, beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Türkiye Süper Ligi’nin son şampiyonu Trabzonspor, Kopenhag engeline takılarak UEFA Şampiyonlar Ligi hayallerine, gruplara bir adım kala veda etti. Danimarka deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle dönen Bordo Mavililer, iç sahada skor üretmeyi başaramazken, golsüz beraberlikle birlikte ev sahibinin yeni rotası UEFA Avrupa Ligi oldu. 38 yıl sonra Süper Lig’de şampiyonluk kupasını kaldıran Trabzonspor, Avcı önderliğinde geçen harika sezonun ardından, yeni sezona 2’de 2 yaparak başladı. İstanbulspor ve Hataspor karşısında kalesini gole kapatarak kazanan Karadeniz ekibi, en ağır darbeyi Antalyaspor deplasmanında aldı. Geçen sezondan itibaren ilk kez bir maçta kalesinde 5 gole engel olamayan Trabzonspor’da 5-2’lik mağlubiyet soğuk duş etkisi yarattı. Edin Visca ve Hamsik’in sakatlıklarıyla birlikte güç kaybeden Trabzonspor, derbi galibiyetiyle birlikte yeniden geçen sezon yakaladığı harika havayı arkasına almak istiyor. Galatasaray, Okan Buruk yönetiminde 3 haftadan 6 puan topladı. Sarı Kırmızılılar transferlerine devam ederken, iyi sayılabilecek bir sezon başlangıcına imza attı. Antalyaspor ve Ümraniyespor karşısında 1-0’lık galibiyetlere imza atan Sarı Kırmızılılar, tek mağlubiyetini ise iç sahada Giresunspor’a karşı aldı. Son  olarak Lucas Torreira ve Dries Mertens takviyeleriyle kadrosunu güçlendiren Galatasaray cephesinde moraller yerinde. Geçen hafta oyuna sonradan giren Mertens, kısa sürede takımın en önemli yıldızı olduğunu sergilediği futbolla gösterdi. Son dakikalarda bulduğu golle Ümraniyespor’u mağlup eden Okan Buruk ve öğrencileri, sezonun ilk derbisine 3 puan parolasıyla çıkacak. Sarı Kırmızılılarda yen transferlerin bu hafta daha fazla süre alacağını ve Galatsaray’ın ilk 3 haftadaki performansının üzerine çıkacağını düşünüyorum. İki takımda yeni sezonda ilk derbi sınavını kazanmak istiyor. Şampiyonluğun güçlü adayları arasında yer alan Trabzonspor ve Galatasaray’ın karşı karşıya geleceği zorlu mücadelede, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum. İki takımında ligin güçlü hücum hatlarına sahipler.

Werder Bremen – Frankfurt: 2.5 ÜST, 1.42 (iddaa) – 1.64 (Bets10) ; Almanya Bundesliga sahnesinde 4. haftanın kapanış mücadelesi, 28 Ağustos Pazar akşamı, Werder Bremen ile Eintracht Frankfurt arasında oynanacak. Türkiye saati ile 18:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Werder Bremen cephesinde yeni sezon etkili hücum performansıyla başladı. Ole Werner ve öğrencileri ilk 3 haftada namağlup bir performansla karşımıza çıkarken, 7 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. İlk 2 haftayı Wolfsburg ve Stuttgart karşısında 2-2’lik beraberliklerle geçiren ev sahibi, geçtiğimiz hafta bir adım daha ileriye gitti ve konuk olduğu Dortmund deplasmanından 3-2’lik galibiyetle döndü. Werder Bremen karşılaşmada son 10 dakikaya 2-0 geride girerken, Buchanan, Schmidt ve Burke’nin golleri 3-2’lik galibiyeti getirdi. Tarihi bir geri dönüşe imza atan Werder Bremen cephesinde, Niclas Füllkrug ve Oliver Burke ikilisi yeni sezona fırtına gibi başladı. Bayern Münih’in ardından ligin en golcü takımlarından birisi olmayı başaran Werder Bremen, savunmadaki hatalarını golcüleriyle telafi ediyor. Konuk ekip 3 maçın 2’sinde geri dönüşe imzasını attı ve yeni sezonda rüştünü ispatladı. Oliver Glasner ve öğrencileri için yeni sezon kabus gibi başladı. UEFA Avrupa Ligi’nin son şampiyonu Frankfurt, yeni sezona büyük umutlarla başlarken, henüz galibiyetle tanışmadı. UEFA Süper Kupa finalinde Real Madrid engeline takılan konuk ekip, Bundesliga’da ise ilk 3 haftayı 2 puanla kapattı. 6-1’lik Bayern Münih hezimetinin ardından, Hertha Berlin ve Köln karşısında 1-1’lik beraberliklere razı gelen Frankfurt, 3 maçta da skor üretmesine karşın, kötü savunma performansıyla galibiyet hasretini 3 haftaya çıkardı. Yeni sezon öncesi  Jens Petter Hauge, Lucas Alario ve Mario Götze transferleriyle kadrosunu güçlendiren Frankfurt’un, transfer dönemi bitmeden savunmasını güçlendirmesi gerek. İlk 3 haftanın zayıf halkaları arasında yer alan konuk ekip, Werder Bremen deplasmanında yeni sezonun ilk galibiyetini arayacak. Almanya Bundesliga’da ilk 3 haftayı skor üreterek geçiren Werder Bremen ve Frankfurt, 4. haftada karşı karşıya gelecek. İki takımında rahatlıkla skor üreteceğini ve mücadelede 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

Köln – Stuttgart: MS 1, 1.85 (iddaa) – 2.09 (Bets10) ; beIN SPORTS 4 ekranlarından 28 Ağustos Pazar akşamı naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Köln ile Stuttgart karşı karşıya gelecek. Mücadelenin başlama saati 16:30. Köln’ü bu sezon UEFA Konferans Ligi gruplarında izleyeceğiz. Ev sahibi Play Off Turu’nun ilk maçında MOL Fehervar’a kaybederken, rövanş maçını geçtiğimiz hafta deplasmanda 3-0’lık skorla kazandı ve tur atladı. Almanya Bundesliga’da namağlup bir performans sergileyen Köln, Konferans Ligi macerasına hatayla başlarken, hatasını kısa sürede telafi etmeyi başardı. Steffen Baumgart ve öğrencilerinin geçtiğimiz sezon ki etkisin devam ediyor. Takıma yeni katılan golcüler Sargis Adamyan ve Steffen Tigges kısa sürede gol katkısı vermeyi başarırken, evinde Stuttgart’ı konuk edecek olan Köln çok formda. Geçen sezonu Stuttgart’ı iç sahada mağlup ederek 11 yıllık seriye son veren Köln, ezeli rakibi karşısında bir kez daha kazanmak istiyor. Geçtiğimiz hafta sahasında Freiburg’u konuk eden Stuttgart, yeni sezonun ilk mağlubiyetini 1-0’lık skorla aldı. Josha Vagnoman, Konstantinos Mavropanos, Luca Pfeiffer, Juan José Perea ve Hiroki Ito transferleriyle yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendiren konuk ekip, 3 hafta geride kalırken henüz maç kazanamadı. Leipzig ve Werder Bremen karşısında geriden gelerek beraberliği yakalayan Stuttgart, Freiburg karşısında ise aynı etkiyi gösteremedi. İlk 2 haftada skor üremeyi başaran konuk ekip, geçen hafta pozisyon dahi bulmakta zorlandı. Sezonun ilk galibiyetini almak isteyen Stuttgart, sezona harikulade bir başlangıç yapan Köln karşısına deplasmanda çıkacak. Almanya Bundesliga’nın ilk 3 haftasında namağlup bir performans grafiğiyle karşımıza çıkan Köln, 3 maçtır puan kayıplarına engel olamayan Stuttgart karşısında galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Toplam İddaa Oranı: 4.25

Bets10 Bahis Oranı: 34.27