TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Konyaspor Fenerbahçe İddaa Tahmini 29.08.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Günün ilk maçında, Konyapsor ile Fenerbhçe kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 19.15’de start alacak ve Beın Sports kanalından takip edilebilecek.

Konyaspor ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Konyaspor kazanır 3.40, beraberlik 3.75, Fenerbahçe kazanır ise 2.16 olarak açıklanmış. 

Konyaspor’dan İlk Galibiyet

Konyaspor, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları İstanbulspor deplasmanında 4 golle kazanmayı başardılar. Sezonun ilk galibiyetini elde eden İlhan Palut’un öğrencileri, Süper Lig’de oynadığı ilk 2 hafta da ise 2 puan toplamıştı. Öte yandan Süper Lig’de ilk gollerini geçen hafta buldular. Geçen sezon Konyaspor’un gol yükünü çeken Cikalleshi ile yollar ayrıldı. Fenerbahçe maçı öncesinde Konyaspor’da Amilton ve Oğulcan Ülgün’de sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecekler.

Fenerbahçe’den 4 Gollü Galibiyet

Fenerbahçe, Süper Lig’de henüz mağlubiyet yüzü görmedi. Oynadıkları 3 maçta 7 puan topladılar ve tam 13 gol attılar. Ligin en fazla gol atan takımı olan Sarı Lacivertliler, geçen hafta Kadıköy’de konuk ettiği Adana Demirspor’u 4-2 mağlup etmeyi başardı. Bir önceki hafta ise Kasımpaşa’yı 6 golle geçmişlerdi. Enner Valencia, sezona müthiş başladı ve 3 maçta attığı 6 golle Fenerbahçe’nin en formda oyuncusu oldu. Bu hafta Konyaspor’a konuk olacak Fenerbahçe’de Nazım Sangare, Serdar Aziz ve Bruma’nın sakatlıkları devam ediyor.

Konyaspor – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Konyaspor – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 1 ekranlarından Türkiye saati ile 19.15’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Konyaspor’da Amilton ve Oğulcan Ülgün’de sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecekler. Fenerbahçe’de Nazım Sangare, Serdar Aziz ve Bruma’nın sakatlıkları devam ediyor.

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Ibrahim Sehic, Ahmet Oğuz, Francisco Calvo, Adil Demirbağ, Guilherme, Bruno Paz, Endri Cekici, Robert Muric, Zymer Bytyqi, Paul Jose Mpoku, Muhammet Demir

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Bright Osayi Samuel, Gustavo Henrique, Atila Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Willian Arao, Miha Zajc, Joshua King, Emre Mor, Lincoln, Enner Valencia

İddaa Tahmini

Taraf bahsinde Fenerbahçe favori ama savunmadaki defolar Adana Demirspor karşısında ortaya çıkmıştı. Fenerbahçe’nin hücumu iyi savunması güven vermiyor. Bugün gollü bir maç beklentim var. 2.5 gol barajının aşılmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.46

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, sezonun ilk mağlubiyetini yaşadı. Konyaspor deplasmanında kötü oyndıları ve maçı 1-0 kaybettiler.