TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Sivasspor İddaa Tahmini 29.08.2022

Spor Toto Süper Lig’de 4. Haftanın kapanış maçı. Beşiktaş evinde, Sivasspor’u konuk edecek. Karşılaşma saat 21.45’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Beşiktaş ve Sivasspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Beşiktaş kazanır 1.53, beraberlik 4.70, Sivasspor kazanır ise 6.45 olarak açıklanmış.

Beşiktaş 3 Puan Peşinde

Beşiktaş, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Vodafone Park’da konuk ettikleri Fatih Karagümrük engelini 4-1 ile geçmeyi başardılar. Muleka ve Weghorst, golle tanıştı ve Beşiktaş kariyerlerinde ilk gollerini attılar. Valerien Ismael yönetiminde 3 maçta 7 puan toplayan Siyah Beyazlılar, zirve takibini devam ettiriyor. Bu hafta ise yine Vodafone Park’da oynayacaklar ve Sivasspor’u konuk edecekler. Maç öncesinde Beşiktaş’da Atiba ve Josef De Souza’nın sakatlıkları devam ediyor.

Sivasspor’da Puan Kayıpları

Sivasspor, sezona kötü başlayan takımlardan biri. Süper Lig’de 3 hafta geride kaldı ve henüz galibiyet alamadılar. Geçen hafta galibiyete yaklaşmışlardı ama olmadı. İç sahada konuk ettikleri Alanyaspor karşısında öne geçtiler ama 90+1’de yedikleri golle 1 puana razı oldular. İlk 3 maçta 2 puan toplayabilen Sivasspor, Avrupa Ligi’nde de Malmö’ye kaybetti ve yoluna Konferans Ligi’nde devam edecekler. Bu hafta Beşiktaş’a konuk olacak Sivasspor’u zor bir maç bekliyor. Karşılaşma öncesinde Sivasspor’da Samba Camara’nın sakatlığı devam ediyor.

Beşiktaş – Sivasspor Maç Bilgileri

Beşiktaş – Sivasspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bein Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 21.45’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’da Atiba ve Josef De Souza’nın sakatlıkları devam ediyor. Sivasspor’da Samba Camara’nın sakatlığı devam ediyor.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Romain Saiss, Jefferson Montero, Arthur Masuaku, Kartal Yılmaz, Salih Uçan, Gedson Fernandez, Rachid Ghezzal, Wout Weghorst, Jackson Muleka

Sivasspor'un İlk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Caner Osmanpaşa, Dimitris Goutas, Uğur Çiftçi, Kerem Atakan, Fredrik Ulvestad, Isaac Cofie, Max Gradel, Hakan Arslan, Mustapha Yatabare

İddaa Tahmini

Beşiktaş, maçın favorisi. Süper Lig’de son 2 haftada hücumda çok iyi bir ivme yakaladılar. Geçen hafta Fatih Karagümrük’ü 4 golle geçtiler. Sivasspor ise Avrupa maçı oynadı ve yorgun. Zaten sezona da iyi başlayamadılar. Vodafone Park’da Beşiktaş, istediğini alır. Sivasspor karşısında kazanırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.35

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sivasspor’da puan kayıpları devam etti. Beşiktaş deplasmanında 3-1 kaybeden Sivasspor, galibiyet hasretini 4 maça çıkarttı.