LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Cadiz Athletic Bilbao Bahis Tahmini 29.08.2022

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Athletic Bilbao deplasmanda, Cadiz’e konuk olacak. Karşılaşmayı saat 21.00’de S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Cadiz ile Athletic Bilbao zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Cadiz galibiyetinin 3.75, beraberlik tercihinin 3.25, Athletic Bilbao galibiyetinin ise 2.15 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Cadiz Alt Sıralarda

Cadiz, La Liga’da ilk 2 haftada galibiyet çıkartamadı. İlk hafta iç sahada konuk ettikleri Real Sociedad’a 1-0 kaybettiler. Bu mağlubiyetin ardından ise geçen hafta Osasuna’ya konuk olan Cadiz, rakibine 2-0 mağlup oldu. Yedikleri 2 gol de penaltıdan geldi. El Sadar’da kötü bir performans gösterdiler ve mağlubiyeti hak ettiler. İlk 2 haftada puan alamayan ve gol atamayan Cadiz, bu hafta Athletic Bilbao’yu konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Cadiz’de Iza Carcelen sakat. Tomas Alarcon ise kart cezalısı.

Athletic Bilbao’dan 3 Puan

Athletic Bilbao, sezona beraberlik ile başlamıştı. Ligin ilk haftasında San Mames Barria’da konuk ettikleri Mallorca ile yenişemediler ve golsüz berabere kaldılar. La Liga’da geçen hafta ise Valencia’yı konuk eden Ernesto Valverde’nin ekibi, rakibini 1-0 mağlup ederek moral buldu. İkinci yarıda Valencia baskılı olsa da, gol yemediler ve 3 puanı kaptılar. Bu hafta konuk olacakları Cadiz deplasmanında da galibiyet istiyorlar. Maç öncesinde Athletic Bilbao’da Inigo Martinez’in sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Cadiz – Athletic Bilbao Maç Bilgileri

Cadiz – Athletic Bilbao Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.00’de S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon de Carranza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cadiz’de Iza Carcelen sakat. Tomas Alarcon ise kart cezalısı. Athletic Bilbao’da Inigo Martinez’in sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muthtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Marcos Mauro, Marcos Lopez, Tomas Alarcon, Alfonso Espino, Yann Bodiger, Jairo İzquierdo, Alberto Perea, Jens Jonsson, Filip Malbasic, Alvaro Negredo

Athletic Bilbao'nun ilk 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Dani Vivian, Unai Nunez, Mikel Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Dani Garcia, Dani Garcia, Iker Muniain, Oihan Sancet, Inaki Williams

İddaa Tahmini

Athletic Bilbao, maçın favorisi. La Liga’da ilk 2 haftada 4 puan topladılar. Geçen hafta Valencia’yı 1-0 ile geçtiler. Puanı bulunmayan Cadiz karşısında da kazanmayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.92

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.15

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Cadiz’dekötü gidişat devam etti. Athletic Bilbao’ya 4-0 kaybeden Cadiz, 3. Maçından da puan çıkartamadı.