LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Valencia Atletico Madrid İddaa Tahmini 29.08.2022

İspanya La Liga’da geçen hafta şok bir mağlubiyet alan Atletico Madrid bu hafta deplasmanda, Valencia’ya konuk olacak. Zorlu mücadele saat 23.00’de başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

ValenciaAtletico Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Valencia kazanır 4.00, beraberlik 3.30, Atletico Madrid kazanır ise 2.15 olarak açıklanmış.

Valencia’de Hedef Galibiyet

Valencia, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Athletic Bilbao deplasmanında puan alamadı. İlk yarıda yedikleri golle rakibine 1-0 kaybettiler. Özellikle maçın 2. yarısında önemli fırsatlar buldular ama değerlendiremediler. La Liga’da ilk hafta ise Mestalla’da konuk ettikleri Girona’yı tek golle 1-0 mağlup etmişlerdi. İlk 2 haftada 3 puan toplayan Jose Bordalas’ın ekibi, bu hafta Mestalla’da Atletico Madrid’i konuk edecek. Maç öncesinde Valencia’da sol bek Jose Luis Gaya’nın cezası devam ediyor.

Atletico Madrid’den Beklenmedik Yenilgi

Atletico Madrid, sezona 3 puan ile başlamıştı. Ligin ilk haftasında Alfonso Perez’de konuk oldukları Getafe’yi 3-0 mağlup etmeyi başardılar. Alvaro Morata önderliğinde rahat bir galibiyet alan Atletico Madrid, geçtiğimiz hafta sonu ise Wanda Metropolitano’da mağlup oldu. Villarreal karşısında ikinci yarıda yedikleri arka arkaya gollerle maçı 2-0 kaybettiler. Beklenmedik bir yenilgi yaşayan Atletico Madrid’de moraller bozuk. Bu hafta Mestalla’da Valencia’ya konuk olacak Atletico Madrid’de Nahuel Molina kart cezalısı.

Valencia – Atletico Madrid Maç Bilgileri

Valencia – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 23.00’de S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mestalla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Valencia’da sol bek Jose Luis Gaya’nın cezası devam ediyor. Atletico Madrid’de Nahuel Molina kart cezalısı.

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Jaume Domenech, Thierry Correia, Mouchtar Diakhaby, Gabriel Paulista, Denis Toni Lato, Hugo Guillamon, Samu Castillejo, Manu Vallejo, Helder Costa, Hugo Duro, Maxi Lopez

Atletico Madrid'in ilk Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Felipe, Jose Gimenez, Mario Hermoso, Renan Lodi, Koke, Rodrigo De Paul, Angel Correa, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Alvaro Morata

İddaa Tahmini

Atletico Madrid, maçın favorisi. Geçen hafta alınan Villarreal mağlubiyetini unutturmaları gereki. Mestalla’da Valencia’yı devirirler ve 3 puanı kaparlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.78

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.05

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Valencia, üst üste 2. Yenilgisini yaşadı. Mestalla’da konuk ettikleri Atletico Madrid’e 1-0 kaybettiler.