İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 31.08.2022

31 Ağustos Çarşamba günü için, Fransa Ligue ve İtalya Serie A Ligi mücadelelerini kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Juventus – Spezia: H1, 1.57 (iddaa) – 1.78 (intobet) ; Juventus evinde Spezia’yı konuk ediyor. 31 Ağustos Çarşamba günü İddaa fikstüründe yer alan mücadele, Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak. Maçın yayın ekranı ise S Sport ve S Sport Plus. Juventus derbide galibiyet kaçırdı. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Roma karşısına çıkan Massimiliano Allegri’nin öğrencileri, Vlahovic’in harika golüne rağmen galibiyete uzanamadı. İlk yarıyı 1-0 önde kapatan JUVE, ikinci yarıda skoru koruyamadı ve üst üste 2. beraberliğini aldı. Sezona 3-0’lık Sassuolo zaferiyle başlayan Juventus, son 2 hafta Sampdoria ve Roma karşısında 1’er puanla yetindi. Ev sahibi yeni sezonda iyi savunma performansıyla karşımıza çıkarken, sezona harika başlayan hücum hattı ise 2 haftadır üretkenlikten uzak kaldı. Namağlup yoluna devam etse de, 2 haftadır yaşana kayıplar ev sahibinde moralleri bozdu. Juventus kazanma alışkanlığına geri dönmek istiyor. Geride bıraktığımız hafta evinde Sassuolo’yu konuk eden Spezia, 1-0 geriden gelerek Bastoni ve Mbala N’Zola’nın golleriyle 2-1’lik üstünlüğü yakalasa da, skoru sadece 5 dakika koruyabildi ve 2-2’lik beraberliğe razı geldi. Sezona Empoli karşısında 1-0’lık galibiyetle başlayan, 2. Hafta ise İnter’e deplasmanda 3-0 kaybeden Luca Gotti’nin öğrencileri, ilk haftalarda istikrarsız bir performans grafiği ortaya koydu. 4 puanı iç sahada toplayan Spezia, deplasmanda çıktığı tek maçtan ise farklı mağlubiyetle döndü. Gotti ve öğrencileri deplasman performansıyla Juventus maçı öncesi güven vermedi. Son 2 hafta beraberliklere razı gelen Juventus, sezona namağlup devam ediyor. Kayıplara son vermekte isteyen JUVE’nin, Spezia engelini zorlanmadan geçeceğini düşünüyorum.

Udinese – Fiorentina: İY 0, 1.98 (iddaa) – 2.20 (intobet) ; 31 Ağustos Çarşamba akşamı İtalya Serie A Ligi’nde 4. hafta mücadeleleri sahne alacak. Türkiye saati ile 19:30’da başlama düdüğü çalınacak karşılaşmada, Udinese ile Fiorentina kozlarını paylaşacak. Maçın yayın ekranı S Sport ve S Sport Plus. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Monza deplasmanına konuk olan Udinese, Milan mağlubiyeti ve Salernitana beraberliğinin ardından puan kayıplarına ligin yeni temsilcisi karşısında dur demeyi başardı. Andrea Sottil ve öğrencileri maça etkisiz bir başlangıç yaparak ilk 45 dakikada 1-0 geriye düşerken, önce Beto ardından Udogie golleriyle takımına 3 puanı getirdi. 3 maç sonunda 4 gol bulan ev sahibi, sadece 10 kişi kaldığı Salernitana karşısında skor üretemedi. Sezona teknik adam değişikliğiyle başlayan ve 12 transferle kadrosunu güçlendiren Udinese, Milan mağlubiyetinin ardından son 2 haftada iyi bir mücadele ortaya koydu ve kaybetmedi. Fiorentina cephesinde ilk 3 haftalık performans yüzleri güldürdü. Namağlup bir performans grafiğiyle yeni sezonda karşımıza çıkan Fiorentina, son olarak ilk 2 haftanın en iyi performansını sergileyen ve en çok gol atan takımı Napoli ile iç sahada golsüz berabere kaldı. Cremonese karşısında aldığı 3-2’lik galibiyetin ardından, son 2 haftada Empoli ve Napoli ile golsüz berabere kalan Vincenzo Italiano’nun öğrencileri, ilk haftadaki hücum etkisini kaybederken, savunmada ise 2 haftadır harika bir performans ortaya koyuyor. Yeni sezona iyi bir başlangıç yapan Fiorentina, Udinese deplasmanına konuk olacak. Hücum hattına önemli takviyeler yapan konuk ekibin, gol sorununa kısa sürede çözüm bulacağını düşünüyorum. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, Udinese ve Fiorentina takımları yeni sezonda dirençli futbollarıyla dikkat çekti. İki takımında zorlu mücadelenin ilk yarısında birbirlerine üstünlük kuramayacağını düşünüyorum.

Angers – Reims: MS 2, 2.54 (iddaa) – 2.85 (intobet) ; Fransa Ligue 1’de 5. hafta heyecanı başlıyor. 31 Ağustos Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak mücadelede, Angers ile Reims karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı beIN CONNECT. Fransa Ligue 1’de yeni sezon heyecanı karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Angers için kabus gibi başladı. 4 haftalık fikstürden galibiyet çıkaramayan Gerald Baticle’nin öğrencileri, ilk 2 haftada rakiplerine geçit vermedi ve 1’er puanı hanesine yazdırdı. Sezon puan kayıplarıyla başlasa da, ev sahibi için kaybetmemek oldukça değerliydi. Nantes ve Auxerre karşısında 1’er puan alan Angers cephesinde, düşüş 3-1’lik Brest mağlubiyetiyle başlarken, geçtiğimiz hafta 3-1’lik Troyes mağlubiyetiyle devam etti. İlk 4 hafta kalesinde tam 8 gole engel olamayan Angers, ilk haftaların zayıf halkaları arasında yer alıyor. 11 yeni transferlerle sezona başlayan ev sahibi, yenilenen kadrosuyla güven vermemeye devam ediyor. Reims cephesinde yeni sezon heyecanı puan kayıplarıyla başladı. 4 haftalık fikstürü geride bırakan Oscar Garcia’nın öğrencileri, rakiplerinden sadece 2 puan koparabildi. Sezon konuk ekip adına Marsilya deplasmanında 4-2’lik mağlubiyetle başlarken, Clermont karşısında ise 4-1’lik mağlubiyetle devam etti. Son 2 haftada toparlanma sinyalleri veren Reims, önce Strasbourg ile deplasmanda berabere kaldı, ardından Lyon ile iç sahada berabere kaldı. Tüm rakipleri karşısında skor üretmeyi başaran konuk ekip, son 2 haftada sergilediği futbolla toparlanma sinyalleri verdi. Oscar Garica’nın öğrencileri, sezonun ilk galibiyetini Angers deplasmanında almak istiyor. İlk 4 haftayı puan kayıplarıyla geçirse de, son 2 haftada sergilediği futbolla toparlanma sinyalleri veren Reims, deplasmanda galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Toplam İddaa Oranı: 7.89

intobet Bahis Oranı: 11.16