İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 31.08.2022

İtalya Serie A Ligi sahnesinde 31 Ağustos Çarşamba akşamı oynanacak 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Napoli – Lecce: H1, 1.52 (iddaa) – 1.72 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi’nde bu hafta Napoli evinde Lecce’yi ağırlayacak. 31 Ağustos Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 21:45’te başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, futbol severler S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı izleyebilirler. İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezonun en iyi başlangıcını yapan Napoli, geçtiğimiz hafta deplasmanda Fiorentina engeline takıldı. Luciano Spalletti  ve öğrencileri, sezonun açılışını Hellas Verona deplasmanında 5-2’lik galibiyetle yaparken, 2. haftada ise sahasında Monza’yı 4-0 mağlup etmeyi başardı. Fiorentina deplasmanından ise golsüz beraberlikle dönen Napoli, gol yememe süresini Serie A Ligi’nde 180 dakikaya çıkarırken, ilk 2 haftada hücum etkisini bu karşılaşmada izleyemedik. Önemli gol fırsatlarını değerlendiremeyen Napoli, rakipleri karşısında üstün futbollarına devam etse de, ilk haftasını yaptı. Napoli puan kaybını iç saha galibiyetiyle telafi etmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’ne geri dönen Lecce, yeni sezon üst üste mağlubiyetlerle başladı. talya Serie B Ligi’nin son şampiyonu, yeni sezona İtalya Kupası 1. Tur kapsamında Cittadella’ya sahasında 3-2 kaybederken, İtalya Serie A Ligi’nin ilk 2 haftasında ise önce İnter ardından Sassuolo’ya kaybetti. Geçtiğimiz hafta ise sahasında Empoli’yi konuk eden Marco Baroni ve öğrencileri, 1-0 geriden gelerek 1-1’lik beraberlikle sezonun ilk puanını aldı. 16 transfere imza atan ve yeni bir kadro kuran konuk ekip, oyuncularının birbilerine adapte olma sürecini kayıplarla geçirdi. Ligin zayıf halkaları arasında yer alan Lecce, sezonun ilk galibiyetini zorlu Napoli deplasmanında arayacak. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 3 haftaya damga vuran takımlar arasında yer alan Napoli, iç sahada rahat galibiyetlerine Lecce karşısında tam gaz devam edecektir.

Empoli – Hellas Verona: KGVAR, 1.45 (iddaa) – 1.63 (intobet) ; S Sport Plus ekranlarından 31 Ağustos Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 19:30’da naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi 4. hafta mücadelesinde, Empoli sahasında Hellas Verona’yı konuk edecek. Empoli cephesinde alınan üst üste kötü sonuçların ardından sezon başında göreve gelen Paolo Zanetti’nin tahtı erken sallanmaya başladı. Ev sahibi sezona İtalya Kupası 1. Turu’nda SPAL mağlubiyetiyle açarken, İtalya Serie A Ligi’nde ise ilk 3 haftayı 2 puanla kapattı. Deplasmanda alınan 1-0’lık Spezia mağlubiyetinin ardından, Fiorentina ile 0-0, Lecce ile 1-1 berabere kalan ev sahibinde, hücum hattı sezona hazır bir görüntü sergilemedi. Kalesinde gördüğü 2 gole karşılık, sadece Lecce filelerini havalandıran Empoli, yeni sezona 9 yeni transferler girmesine rağmen etkisiz kaldı. Empoli cephesinde Zanetti dönemi kötü başladı. Hellas Verona cephesinde Gabriele Cioffi dönemi puan kayıplarıyla başladı. Yeni sezonu teknik adam değişikliğiyle açan Hellas Verona, çıktığı 4 maçtan 3 mağlubiyet, 1 beraberlik aldı. İtalya Kupası’na 1. Tur maçında aldığı FC Bari mağlubiyetiyle veda eden konuk ekip, İtalya Serie A Ligi sahnesinde ise Napoli ve Atalanta’ya kaybederken, Bologna ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Bologna mücadeleyi 10 kişi tamamladı ve Hellas Verona mağlubiyetten zor kurtuldu. Bu sezon henüz kalesini gole kapatmayı başaramayan konuk ekip, rakip fileleri ise 3 haftanın 2’sinde havalandırmayı başardı. Galibiyete ihtiyacı olan Hellas Verona, ligde zor günler geçiren Empoli’ye deplasmanda konuk olacak. İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezon heyecanına üst üste puan kayıplarıyla başlayan Empoli ve Hellas Verona, galibiyet hedefiyle çıkacağı 90 dakikada skor üretmeyi başaracaktır.

Sampdoria – Lazio: MS 2, 1.67 (iddaa) – 1.90 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi’nde yoluna namağlup devam eden Lazio, 31 Ağustos Çarşamba akşamı Sampdoria deplasmanına konuk olacak. Türkiye saati ile 19:30’da sahne alacak maçın yayın ekranı S Sport 2 ve S Sport Plus. Geçtiğimiz hafta Salernitana deplasmanına konuk olan Sampdoria, evine 4-0’lık hezimetle döndü ve ilk 3 haftanın tamamında puan kaybetti. Ev sahibi lige kötü başlayan Salernitana karşısında sergilediği futbolla sınıfta kaldı diyebiliriz. İlk 3 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen Sampdoria, henüz rakip fileleri havalandırmayı başaramazken, kalesinde ise 6 gole engel olamadı. Marco Giampaolo önderliğinde zor günler geçiren Sampdoria, yeni sezonda tek galibiyetini İtalya Kupası 1. Tur mücadelesinde Reggina’y karşı aldı. Ligin en zayıf halkaları arasında yer alan ev sahibi, bu hafta formda Lazio karşısında sürpriz arayacak. Yeni sezon öncesi Luís Maximiano, Marcos Antônio, Mattia Zaccagni, Nicolo Casele, Mario Gila, Alessio Romagnoli ve Matías Vecino tranferleriyle kadrosunu güçlendiren Lazio, sezona harika bir başlangıç yaptı. İlk 3 haftadan 7 puan toplamayı başaran Sarri’nin öğrencileri, Bologna galibiyeti ve Torino beraberliğinin ardından, geçtiğimiz hafta İnter derbisini kazanarak haftaya damga vurdu. Pedro ve Immobile ikilisi maça damgasını vururken, 3-1’lik galibiyetle birlikte Lazio cephesinde harika başlangıç derbi zaferiyle taçlanmış oldu. 3 maç sonunda 5 gol atıp, kalesinde sadece 2 gole izin veren konuk ekip, seriyi Sampdoria deplasmanında sürdürmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 3 haftadan 7 puan çıkaran ve derbi galibiyetiyle harika performansını taçlandıran Lazio, galibiyetlerine Sampdoria deplasmanında devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 3.68

intobet Bahis Oranı: 5.32