Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Aston Villa Manchester City İddaa Tahmini 03.09.2022

İngiltere Premier Lig’de günün son maçı oynanacak. Aston Villa evinde, Manchester City’i ağırlayacak. Mücadele saat 19.30’da başlayacak ve Beın Sports kanalından takip edilebilecek.

Aston Villa ve Manchester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Aston Villa kazanır 8.50, beraberlik 5.20, Manchester City kazanır ise 1.38 olarak açıklanmış.

Aston Villa İyi Başlamadı

Aston Villa, Premier Lig’de sezona hiç iyi başlayamadı. Geride kalan 5 haftada sadece 1 galibiyet alabildiler. 5 maç sonunda 3 puanı bulunan Steven Gerrad’ın ekibi, Premier Lig’de düşme hattında yer alıyor. Geçtiğimiz hafta içi Emirates’de Arsenal’a konuk olan Aston Villa, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Bu sezon tek galibiyetini Villa Park’da Everton’a karşı alabildiler. Sn 3 maçından da mağlubiyet ile ayrılan Aston Villa’nın bu hafta Manchester City karşısında işi bir hayli zor olacak. Maç öncesinde Aston Villa’da savunmadan Diego Carlos sakat.

Manchester City Takipte

Manchester City, hafta içi Etihad’da konuk ettiği Nottingham Forest’ı gole boğdu. Rakibini 6-0 mağlup etmeyi başaran Manchester City’de Erling Haaland fırtınası esiyor. Crystal Palace karşısında hat trick yapan Norveçlı yıldız, Nottingham Forest karşısında da hat trick yapmayı başardı. Bu sezon 9. golünü atmayı başaran Erling Haaland, Premier Lig’de gol krallığında zirvede yer alıyor. 5 hafta sonunda 13 puan toplayan Pep Guardiola’nın öğrencileri, lider Arsenal’ın takibini devam ettiriyor. Maç öncesinde Manchester City’de Americ Laporte’un sakatlığı sürüyor.

Aston Villa – Manchester City Maç Bilgileri

Aston Villa – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Villa Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Aston Villa’da savunmadan Diego Carlos sakat. Manchester City’de Americ Laporte’un sakatlığı sürüyor.

Aston Villa'nın İlk 11'i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Damian Martinez, Matty Cash, Diego Carlos, Tyrone Mings, Lucas Digne, Douglas Luiz, John McGinn, Emi Buendia, Philip Coutinho, Leon Bailey, Ollie Watkins

Manchester City’nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Ruben Dias, Aymeric Laporte, Joao Cancelo, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Jack Grealish, Ryad Mahrez, Erling Haaland

İddaa Tahmini

Aston Villa, vasatı aşamıyor. Manchester City’e direnmeleri zor. Pep Guardiola’nın ekibi, geçen hafta Nottingham Forest’ı 6 golle geçti. Bu sezon mağlubiyetleri yok. Villa Park’da kolay bir galibiyet alırlar. Manchester City kazanır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.23

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.38

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City, puan kaybı yaşadı. Aston Villa deplasmanında 1-1 berabere kalarak 2 puan bıraktılar.