İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 03.09.2022

3 Eylül Cumartesi günü için Fransa Ligue 1 sahnesinde bizleri bekleyen 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Auxerre – Marsilya: MS 2, 1.57 (iddaa) – 1.70 (intobet) ; 3 Eylül Cumartesi akşamı Fransa Ligue 1 sahnesinde 6. hafta heyecanı yaşanırken, Auxerre sahasında Marsilya’yı konuk edecek. beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 18:00.Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Auxerre, ligin yeni temsilcisi olarak 5 haftlalık fikstürden 7 puan toplamayı başardı. Jean-Marc Furlan ve öğrencileri, ilk 2 haftayı Lille mağlubiyeti ve Angers beraberlikleriyle geçiren ev sahibi, Strasbourg ve Montpellier galibiyetleriyle yükselişe geçmişti. Geçtiğimiz hafta Lyon deplasmanına formda ve moralli çıkan Auxerre, evine 2-1’lik mağlubiyetle döndü. 5 maçın tamamında skor üreten Auxerre, kalesini ise sadece 1 maçta gole kapatabildi. İnişli çıkışlı bir performans grafiğiyle sezonu açan ev sahibi, bu hafta ligin en formda takımlarından Marsilya karşısına çıkacak. Marsilya harika bir form grafiğiyle Fransa Ligue 1’de yeni sezona başladı. Igor Tudor göreve gelişiyle birlikte büyük eleştiri toplarken, sezonun açılmasıyla birlikte Marsilya’nın performansları tüm eleştirileri geride bıraktı. 5 maçtan 4 galibiyet, 1 beraberlikle 13 puan toplamayı başaran konuk ekip, zirvenin ortakları arasında. Geçtiğimiz hafta kuruluşunun 123. yıl dönümünde Clermont’u sahasında 1-0’lık skorla mağlup etti ve Veldorme Stadı’nda harika performansını sürdürdü. Son 3 haftada kazanan konuk ekip, 5 maç sonunda tam 10 gole imza attı. Yeni transferler Nuno Tavares, Luis Suarez ve Alexis Sanchez takımın en golcü isimleri. Marsilya güçlenen kadrosuyla çok formda. Fransa Ligue 1’de yeni sezona yeni hocasıyla harika bir başlangıç yapan Marsilya, güçlenen kadrosuyla güven verdi. Ligin namağlup takımı Auxerre deplasmanında galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Nantes – PSG: H2, 1.49 (iddaa) – 1.75 (intobet) ; Nantes sahasında PSG’yi konuk edecek. İddaa fikstüründe 3 Eylül Cumartesi akşamı yer alan Fransa Ligue 1’in 6. hafta mücadelesi, beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Nantes, yeni sezonda galibiyet adına zorlanıyor. Antoine Kombouare ve öğrencileri yeni sezonda çıktığı 6 maçtan sadece 1 galibiyet çıkarabildi. Yeni sezona Süper Kupa finalinde 4-0’lık PSG mağlubiyetiyle başlayan ev sahibi, FransaLigue 1’de ise 5 haftadan 6 puan çıkarabildi. Angers, Lille ve Strasbourg karşısında beraberliklerle yetinen Nantes, Marsilya deplasmanında kaybederken, Toulouse karşısında ise kazandı. 5 haftada 6 gol bulan ev sahibi, kalesinde ise 5 gole engel olamadı. Son 4 haftanın tamamında skor üretmeyi başaran Nantes, lige lider devam eden PSG’yi sahasında konuk edecek. Yıldızlar topluluğu PSG’ye yeni sezonda karşı koyabilen tek takım Monaco oldu. Christophe Galtier yönetiminde yeni bir serüvene başlayan konuk ekip, yeni sezonu Nantes karşısında 4-0’lık Süper Kupa zaferiyle açarken, Fransa Ligue 1’de ise 5 haftayı 4 galibiyet, 1 beraberlikle geçirdi. Teknik adam değişikliğinin ardından Messi, Mbappe ve Neymar 3’lüsü harika bir uyum yakaladı. 3 yıldız isim toplamda 18 gole ulaşırken, 9 golde ise asist katkısı sağladı. Monaco karşısında alınan 1-1’lik beraberliğin ardından geçtiğimiz hafta Toulouse deplasmanında 3-0’lık galibiyete imza atan PSG, 5 hafta sonunda 21 gole ulaştı. Lige yıldızlarıyla damga vuran son şampiyon, yeni sezonda yeniden şampiyonluğun en güçlü adayı oldu. PSG namağlup performans grafiğiyle Nantes deplasmanında galibiyet arayacak. Fransa Ligue 1’in en formda takımı PSG, harika performansına Nantes deplasmanında farklı galibiyetle devam edecektir. Konuk ekip 5 maçın 4’ünde rakiplerine farklı mağlubiyetler tattırdı.

Lyon – Angers: H1, 1.58 (iddaa) – 1.82 (intobet) ; beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından 3 Eylül Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:00’de naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1’in 6. hafta mücadelesinde, Lyon ile Angers karşı karşıya gelecek. Peter Bosz ve öğrencileri yeni sezonda yoluna namağlup devam ediyor. Fransa Ligue 1’de ilk 4 haftayı 3 galibiyet, 1 beraberlikle geride bırakan Lyon, güçlenen kadrosuyla harika bir sezon başlangıcı yaptı. Ev sahibi Ajaccio, Troyes ve Auxerre karşısında kazanırken, sadece Reims deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndü. İç sahada tüm maçlarını kazanan Lyon, son olarak iç sahada Auxerre’yi 2-1 mağlup etti. Ev sahibinde yeni transferler Alexandre Lacazette ve Tete takımın gol yükünü sırtlanırken, geçen sezon Ligue 1 sahnesinde etkisiz kalan Lyon, güçlenen kadrosuyla kısa sürede üst sıraların iddialı takımları arasına girdi. Ev sahibi 4 haftada 9 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Angers, Fransa Ligue 1’de zor günler geçirmeye devam ediyor. Gerald Baticle ve öğrencileri yeni sezonda henüz galibiyetle tanışmayı başaramazken, 5 maçtan aldığı 2 puanla düşme hattının içerisine girdi. İlk 2 hafta Nantes ve Auxerre karşısında aldığı beraberliklerin ardından, son 3 haftada sırasıyla Brest, Troyes ve Reims’e kaybeden konuk ekip, kağıt üzerinde kolay bir fikstüre sahip olsa da henüz galibiyet adına yeterli olamadı. Auxerre birlikte ligin zayıf halkası haline gelen Angers, yoluna namağlup devam eden Lyon karşısında sürpriz arayacak. Kalesinde tam 12 gole engel olamayan konuk ekip, kötü savunma performansıyla güven vermekten uzakta. Yeni sezon rakibinden çok daha iyi bir başlangıç yapan Lyon, ligin en zayıf halkalarından Angers karşısında rahat bir galibiyetle namağlup performansını sürdürecektir.

Toplam İddaa Oranı: 3.69

intobet Bahis Oranı: 5.41