İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 03.09.2022

İtalya Serie A Ligi’nde bu hafta dev maçlar bizi bekliyor. 3 Eylül Cumartesi günü sahne alacak 3 mücadeleyi kupon haline getirdik. Bol şanslar.

Milan – İnter: KGVAR, 1.49 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; 3 Eylül Cumartesi akşamı, Milan ile İnter kozlarını paylaşacak. İtalya Serie A Ligi’nde sahne alacak olan Milano derbisi, Türkiye saati ile 19:00’da S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak. Maça Giuseppe Meazza Stadı ev sahipliği yapacak. Stefano Pioli ve öğrencilerinde hafta içi mesaisi 1 puanla sona erdi. İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu, 4 haftalık fikstürden 8 puan toplamayı başardı. Ev sahibi namağlup yoluna devam etmeyi başarırken, geçtiğimiz hafta Sassuolo deplasmanında sergilenen futbol kafalarda soru işareti yarattı. Milano derbisi öncesi yeni sezonda ilk kez bu kadar etkisiz bir oyun izledik. Pozisyon üretmekte zorlanan Milan, ilk yarıda yaşadığı penaltı tehlikesinden ise kaleci Mike Maignan’ın bireysel performansıyla kurtuldu. İç sahada konuk ettiği Udinese ve Bologna karşısında farklı galibiyetlere imza atan ev sahibi, deplasmanda ise Atalanta ve Sassuolo ile berabere kaldı. Son şampiyon yeni sezona iyi sayılabilecek bir başlangıç yaptı. İç saha etkisiyle dikkat çeken Milan, namağlup performansını İnter galibiyetiyle taçlandırmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin 4. haftasında İnter aldığı farklı galibiyetle güven tazeledi. Simone Inzaghi ve öğrencileri, yeni sezonu üst üste aldığı Lecce ve Spezia galibiyetlerinin ardından Lazio deplasmanına konuk oldu ve yeni sezonun ilk mağlubiyetini derbide 3-1’lik skorla aldı. Lazio derbisine kadar çıktığı 2 maçta 5 gol atıp, kalesinde sadece 1 gole izin veren İnter, sezonun en ağır darbesini aldı. Geçtiğimiz hafta Cremonese’yi sahasında konuk eden konuk ekip, Milano derbisi öncesinde Correa, Barella ve Martinez’in golleriyle 3-1’lik galibiyete uzandı. Gollerine devam eden konuk ekip, 4 haftalık fikstürün sadece 1’inde kalesini gole kapatabildi. Yeni sezonda savunmada daha zayıf Lazbir görüntü sergileyen İnter, Lazio derbisinde aldığı mağlubiyetin etkilerini Milano derbisinde 3 puanla telafi etmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde Milano derbisi sahne alırken, iki takımda dev maça formda ve moralli çıkıyor. Kısa sürede şampiyonluğun güçlü adayları arasında yer alan tarafalar, 90 dakika sonunda karşılıklı goller bulmayı başarır.

Lazio – Napoli: İY 0, 2.01 (iddaa) – 2.25 (Bets10) ; Lazio sahasında Napoli’yi konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin zorlu derbisi 3 Eylül Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alırken, futbol severler S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı izleyebilir. Mücadeleye Olimpico Stadı ev sahipliği yapacak. Lazio, İtalya Serie A Ligi’nin hafta içi mesaisinde Sampdoria’yı elinden kaçırdı. Sarri ve öğrencileri, gol adın Ciro Immobile ile ilk yarıda 1-0’lık üstünlüğü yakalarken, bir türlü farkı 2’ye çıkaramayan ev sahibinde galibiyetin kaçmasına neden olan büyük hata oyuna sonradan giren Marcos Antonio’dan geldi ve bitime saniyeler kala beraberlik golünü kalesinde gören Lazio galibiyeti kaçırdı. Sezona harika bir başlangıç yapan ev sahibi, iç sahada Bologna ve İnter’i mağlup etmeyi başarırken, deplasmanda Torino ve Sampdoria ile berabere kaldı. Yeni sezonda iç saha etkisiyle rüşdünü ispatlayan ve ilk derbisinde İnter’i mağlup etmeyi başaran Lazio, Napoli derbisinde iç saha galibiyetlerine devam etmek istiyor. Napoli cephesinde İtalya Serie A Ligi serüveni 2 galibiyet, 2 beraberlikle namağlup devam ediyor. Geçen sezon şampiyonluk yarışından son virajda kopan konuk ekip, yeni sezonda şampiyonluk için güçlü bir kadro kurarken, yaptığı harika başlangıcın ardından son 2 haftada beraberliklerle yetindi. Sezon açılışını Hellas Verona deplasmanında 5-2’lik galibiyetle yapan Luciano Spalletti’nin öğrencileri, 4-0’lık Monza galibiyetiyle etkisini sürdürdü. Son 2 haftada ise Fiorentina ve Lecce ile berabere kalan konuk ekip, oyun etkisini sürdürmeyi başarsa da, skor hakimiyetini ortaya koyamadı. Lecce karşısında Eljif Elmas’ın golüyle öne geçen Napoli, kalesini gole kapatamadı ve haftayı 1-1’lik beraberlikle noktaladı. Yeni sezonun ilk derbisine Lazio deplasmanında çıkacak olan Napoli, harika galibiyetlerine ezeli rakibi karşısında geri dönmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde namağlup bir performans ortaya koyan Lazio ve Napoli, kısa sürede rüştünü ispatladı. İki formda takımında dev maçın ilk yarısında birbirlerine üstünlükkuramayacağı görüşündeyim.

Fiorentina – Juventus: MS 2, 2.20 (iddaa) – 2.50 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde 5. hafta heyecanı başladı. İddaa fikstüründe 3 Eylül Cumartesi akşamı yer alan mücadelede, Fiorentina ile Juventus karşı karşıya gelecek. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati 16:00’da naklen yayınlanacak. Fiorentina yeni sezonun ilk mağlubiyetini geçtiğimiz hafta konuk olduğu Udinese deplasmanında aldı ve ev sahibinin Serie A Ligi’nde 3 maçtır sürdürdüğü yenilmezlik serisi sona erdi. Savunmanın büyük hatası 17. dakikada Fiorentina’yı 1-0 geriye düşürürken, 2 haftadır skor üretmeyi başaramayan ev sahibi, Udinese deplasmanını da boş geçti. Sezon başı büyük umutlarla takıma transfer edilen Luka Jovic henüz 1 gol katkısı sağlarken, konuk ekip 4 maçlık periyotta sadece ligin yeni temsilcisi Cremonese’yi mağlup edebildi. Son 3 hafta Napoli,, Empoli ve Udinese karşısında puan kayıplarını sürdüren Fiorentina, bu hafta ezeli rakibi Juventus karşısına moralsiz çıkacak. Massimiliano Allegri ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde hafta içi mesaisini 3 puanla tamamladı. Sahasında Spezia’yı konuk eden Juventus, Vlahovic’in enfes frikik golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapatırken, son sözü oyuna sonradan giren yeni transfer Arkadiusz Milik söyledi ve skoru 2-0’a getirdi. Roma derbisinde Vlahovic’in frikik golü 3 puan için yeterli olmazken, duran top ustası gollerine devam etti. 4 haftadan 2 galibiyet, 2 beraberlikle 8 puan toplamayı başaran konuk ekip, namağlup performans grafiğiyle şampiyonluğun güçlü adaylarından biri olduğunu gösterdi. Di Maria, Kostic, Bremer ve Arkadiusz Milik transferleriyle hücum hattını güçlendiren JUVE, sadece 2. Hafta konuk olduğu Sampdoria deplasmanında skor üretemedi. Juventus kariyerine harika başlayan Di Maria sakatlığını atlattı ve geçtiğimiz hafta ikinci yarıda oyuna dahil oldu. İtalya Serie A Ligi’nde sezonun en iyi başlangıçlarından birine imzasını atan Juventus, 3 haftadır puan kaybeden Fiorentina karşısında haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 6.58

Bets10 Bahis Oranı: 56.25