Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Brest Strasbourg Bahis Tahmini 04.09.2022

4 Eylül Pazar günü Türkiye saati ile 16:00’da başlama düdüğü çalınacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Brest ile Strasbourg kozlarını paylaşacak. Mücadele beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak.

Rexbet, Brest galibiyetine 2.80, beraberliğe 3.50, Strasbourg galibiyetine ise 2.50 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.70, KGYOK 2.15 oran kazandırıyor.

Brest Evine Mağlubiyetle Döndü

Fransa Ligue 1’de ilk 5 haftadan sadece 4 puan çıkarabilen ve son 2 haftayı üst üste mağlubiyetlerle geçiren Brest, düşme hattına kadar geriledi. Ev sahibi 5 maçta tam 15 gol yerken, ligin en zayıf savunma performansını sergiledi. İlk hafta alınan Lens mağlubiyetinin ardından, Marsilya beraberliği ve Angers galibiyetiyle yükselişe geçen Brest, son 2 haftada Montpellier ve Rennes’e kaybetti. 7-0’lık Montpellier hezimetinin ardından Rennes deplasmanına konuk olan Michel Der Zakarian’ın öğrencileri, karşılaşmadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. 5 maçın 4’ünde skor üretmeyi başarsa da, ev sahibi savunmada yaptığı önemli hatalarla zor günler geçirmeye devam ediyor.

Strasbourg Sezona Kötü Başladı

Strasbourg yeni sezonda henüz maç kazanamadı ve ilk 5 haftanın zayıf halkaları arasında yer aldı. Julien Stephane ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Nantes karşısında 1-0’lık üstünlüğünü korumayı başaramazken, 1-1’lik beraberlikle galibiyet hasretini 5 haftaya çıkardı. Bitime 5 dakika kala beraberlik golünün yiyen ekip, 57 dakika boyunca koruduğu üstünlüğünü bir anlık hatayla kaybetti. 5 maçtan 3 beraberlikle 3 puan toplayabilen Strasbourg, mağlubiyetlerini Monaco ve Auxerre karşısında alırken, Nice, Reims ve Nantes karşısında 1’er puana razı geldi. 5 maçın 4’ünde skor üretmeyi başaran konuk ekip, bu hafta en yakın rakiplerinden Brest karşısında yeni sezonun ilk galibiyetini almak istiyor.

Brest – Strasbourg Maç Bilgileri

Brest – Strasbourg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Francis Le Ble Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brest takımında Noah Fadiga, Romain Del Castillo, Steve Mounie ve Jeremy Le Douaron’un sakatlıkları devam ediyor. Strasbourg cephesinde ise Lucas Perrin, Maxime Le Marchand ve Gerzino Nyamsi’nin sakatlıkları bulunuyor.

Brest’in 11’i Belli mi?

Brest’in muhtemel kadrosu: Marco Bizot, Brendan Chardonnet, Jean-Kevin Duverne, Lilian Brassier, Pierre Lees-Melou, Achraf Dari, Hugo Magnetti, Haris Belkebla, Mathias Pereira Lage, Jérémy Le Douaron, Mohamed Belaili.

Strasbourg’un 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Matz Sels, Maxime Le Marchand, Thomas Delaine, Alexander Djiku, Marvin Senaya, Jeanricner Bellegarde, Dimitri Lienard, Adrien Thomasson, Sanjin Prcic, Habib Diallo, Kevin Gameiro.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de ilk 5 haftanın zayıf halkaları arasında yer alan Brest ve Strasbourg, 5 maçtır kalesini gole kapatmak zorlanıyor. Savunma zafiyetleriyle dikkat çeken iki takımın, fırsatları gole çevireceğini ve 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.51

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: 2 gol 1 kırmızı karta sahne olan mücadelede, taraflar 1’er puana razı geldi. İki takımda galibiyet için yeterli olamazken, Strasbourg deplasmanda 1 0kişiyle kaybetmedi.