LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Valladolid Almeria İddaa Tahmini 05.09.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. 4. Hafta kapanış maçında, Valladolid ile Almeria karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 22.00’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Valladolid ile Almeria zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Valladolid galibiyetinin 2.32, beraberlik tercihinin 3.40, Almeria galibiyetinin ise 3.20 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Valladolid’in Galibiyeti Yok

Valladolid, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Camp Nou’da konuk oldukları Barcelona’ya 4-0 kaybettiler. La Liga’da 3 hafta geride kaldı ve Valladolid’in henüz galibiyeti bulunmuyor. Sezona kötü başlayan takımlardan biri olan Valladolid’in bu 3 haftalık süreçte sadece 1 puanı var. Sevilla deplasmanında 1-1 berabere kalarak ilk puanını almışlardı. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Almeria karşısında kazanarak ilk galibiyetini almak istiyorlar.

Umar Sadıq Almeria’ya Veda Etti

Almeria, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Sevilla’yı 2-1 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. La Liga’da ilk galibiyetini alan Almeria, puanını 4’e yükseltti. Bu sezon tek mağlubiyetini Real Madrid karşısında yaşadılar. Umar Sadıq, 2 gün önce takımdan ayrıldı ve Real Sociedad’a transfer oldu. Almeria, bu oyuncunun satışından önemli bir gelir elde etti. Sadıq’ın yokluğunu arayacaklarını düşünüyorum. Bu hafta Almeria’da Alex Centelles’in kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Valladolid – Almeria Maç Bilgileri

Valladolid – AlmeriaMaçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele José Zorrilla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Almeria’da Alex Centelles’in kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Valladolid'in ilk 11’i Belli mi?

Valladolid’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Luis Perez, Javi Sanchez, Jawad El Yamiq, Sergio Escudero, Kike Perez, Monchu, Alvaro Aguado, Toni Villa, Sergio Leon, Gonzalo Plata

Almeria'nın ilk 11’i Belli mi?

Almeria’nın muhtemel kadrosu: Fernando Pacheco, Rodrigo Ely, Srdan Babic, Chumi, Alejandro Pozo, Samuel Costa, Cesar de la Hoz, Francisco Portillo, Largie Ramazani, Lucas Robertone, Dyego Sousa

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Almeria, hücumda üretken bir takım. Umar Sadıq takımdan ayrıldı ama ellerinde yine kaliteli oyuncular var. Hem Valladolid hem de Almeria’dan gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.66

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Almeria, Umar Sadıq’ın yokluğunu çok hissetti. Valladolid deplasmanında hücumda sönük kaldılar. Valladolid, taraftarı önünde 3 puanı tek golle aldı.