UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Barcelona Viktoria Plzen İddaa Tahmini 07.09.2022

7 Eylül Çarşamba akşamı UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu‘nda, Barcelona ile Viktoria Plzen karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak olan ilk hafta mücadelesi, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

intobet, Barcelona galibiyetine 1.07, beraberliğe 13.70, Viktoria Plzen galibiyetine ise 39.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.65, KGYOK 1.49 oran kazandırıyor.

Barcelona Çok Formda

İspanya La Liga2da geçtiğimiz hafta Sevilla derbisini deplasmanda 3-0 kazanan Barcelona, 3’te 3 yapmayı başardı ve yeni sezonda namağlup performans grafiğini sürdürdü. Yeni transferler Rapinha ve Le Robert Lewandowski karşılaşmada ilk 2 golü kaydederken, galibiyette kilit rol oynadılar. Son 3 haftada 11 kez rakip fileleri havalandıran Barça, kalesinde ise 1 gole izin verdi. Raphinha, Jules Koundé, Franck Kessié, Marcos Alonso, Hector Bellerin ve Robert Lewandowski transferleriyle kadrosunu güçlendiren ev  sahibi, yeni sezona iyi bir başlangıç yaptı. Xavi önderliğinde 4 haftadan 10 puan toplamayı başaran ev sahibi, Şampiyonlar Ligi serüvenine Viktoria Plzen karşısında start verecek. Sahasında mutlak favori olarak gösterilen Barcelona, sürprize izin vermek istemiyor. Ev sahibi yeni transferleriyle yeni sezona çok iyi bir başlangıç yaptı ve güven verdi.

Viktoria Plzen Mağlubiyetle Tanışmadı

Viktoria Plzen elemelerde sergilediği harika performans grafiğiyle Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmayı başardı. 2. Eleme Turu’ndan itibaren HJK Helsinki, FC Sheriff ve Qarabap’ı elemeyi başaran konuk ekip, 6 maçtan 5 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Çekya Ligi’nde ise namağlup performansını koruyan Plzen, ligde ise 6 maçtan 1 beraberlik, 5 galibiyet aldı. Konuk ekip iki kulvarda birden iyi hücum performansı sergiledi ve 12 maç sonunda 24 gole imzasını attı. Kalesinde ise sadece 8 gole izin verdi. Michal Bilek ve öğrencileri zorlu Nou Camp deplasmanında namağlup performansını sürdürmek istiyor. Tam 10 farklı oyuncudan skor katkısı almayı başaran Viktoria Plzen, takım olarak rakipleri karşısında iyi hücum etmeyi başardı.

Barcelona – Viktoria Plzen Maç Bilgileri

Barcelona – Viktoria Plzen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Camp Nou Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barcelona’da önemli bir eksik bulunmuyor. Viktoria Plzen cephesinde ise Jan Kliment’in sakatlığı devam ediyor.

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Ronald Araujo, Jules Kounde, Andreas Christensen, Jordi Alba, Frankie De Jong, Franck Kessie, Pedri, Ferran Torres, Raphinha, Robert Lewandowski.

Viktoria Plzen’in 11’i Belli mi?

Viktoria Plzen’in muhtemel kadrosu: Jindrich Stanek, Ludek Pernica, Radim Reznik, Milan Havel, Filip Cihak, Jan Sykora, Jan Kopic, Jhon Mosquera, Pavel Bucha, Lukas Kalvach, Tomas Chory.

İddaa Tahmini

İspanya La Liga’da sezona çok iyi bir başlangıç yapan Barcelona, savunmada rakiplerine karşı önemli bir başarı yakaladı ve 4 maçın 3’ünde kalesini gole kapattı. Ev sahibi devler sahnesinde kalesini gole kapatmaya devam edecek ve Plzen’e gol şansı vermeyecektir.

İddaa Oranı: KGYOK, Oran 1.31

intobet Oranı: KGYOK, Oran 1.51

Maç Sonucu: 5-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona iç sahada çok rahat kazandı. Katalanlar kalesinde sadece 1 gole izin verirken, Viktoria Plzen karşısında tam 5 golle galip gelmeyi başardı.