UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Eintracht Frankfurt Sporting Bahis Tahmini 07.09.2022

7 Eylül Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 19:45’te EXXEN platformundan canlı yayınlanacak olan, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk hafta mücadelesinde, Eintracht Frankfurt ile Sporting karşı karşıya gelecek.

intobet, Eintracht Frankfurt galibiyetine 2.18, beraberliğe 3.70, Sporting galibiyetine ise 3.31 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.90, beraberliğe 3.20, konuk ekibe ise 2.84 oran veriyor.

Eintracht Frankfurt 4’er Golle Kazandı

Almanya Bundesliga’da son 2 hafta 4’er golle alınan galibiyetler Eintracht Frankfurt cephesinde moralleri yerine getirdi. UEFA Avrupa Ligi’nin son şampiyonu olarak Almanya Bundesliga’da yeni sezona kötü bir başlangıç yapan ev sahibi, ilk hafta aldığı 6-1’lik Bayern Münih hezimetinin ardından, Hertha Berlin ve Köln ile berabere kaldı. Son 2 haftada Werder Bremen’i deplasmanda 4-3, Leipzig’i ise iç sahada 4-0 mağlup etmeyi başaran Frankfurt, Şampiyonlar Ligi öncesi güven tazeledi. Daichi Kamada ve Randal Kolo ikilisi 7 gollük katlıklarıyla yükselişte önemli rol oynarken, Oliver Glasner’in öğrencileri Sporting karşısına moralli çıkıyor. İç saha avantajını iyi değerlendirmek isteyen ev sahibi, hücum hattındaki yükselen performansına devler sahnesinde güveniyor.

Sporting Sezona İyi Başlamadı

Sporting transfer döneminde önemli bir gelir elde ederken, güç kaybetti. Matheus Nunes, Nuno Mendes, João Palhinha yüksek bonservis bedelleriyle takımdan ayrılırken, konuk ekip gidenleri yerini Rúben Vinagre, St. Juste, Pedro Porro, Sotiris Alexandropoulos, Arthur Gomes ve Hidemasa Morita transferleriyle doldurmaya çalıştı. Portekiz Premier Ligi’nde ilk 5 haftayı 7 puanla tamamlayan konuk ekip, 2 galibiyet, 2 mağlubiyet, 1 beraberliğe imza attı. Özellikle Porto derbisinde alınan 3-0’lık mağlubiyetin ardından, Sporting büyük maç performansıyla güven vermedi. Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda, Frankfurt, Tottenham ve Marsilya ile mücadele edecek olan Sporting, yeni sezona yaptığı kötü başlangıcın ardından, telafiyi devler sahnesinde arayacak.

Frankfurt – Sporting Maç Bilgileri

Eintracht Frankfurt – Sporting Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 19.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Deutsche Bank Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Eintracht Frankfurt’un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Obite Evan N’Dicka, Luca Pellegrini, Lucas Melo, Jesper Lindstrom, Djibril Sow, Sebastian Rode, Mario Götze, Kristijan Jakic, Rafael Borre, Randal Kolo.

Sporting’in ilk 11’i Belli mi?

Sporting’in muhtemel kadrosu: Antonio Adan, Matheus Reis, Jeremiah St. Juste, Coates, Morita, Marcus Edwards, Pedro Poro, Pedro Goncalves, Nuno Santos, Manuel Ugarte Ribeiro, Francisco Trincao.

İddaa Tahmini

Yeni sezonda inişli çıkışlı bir performans grafiği ortaya koyan Frankfurt ve Sporting, Şampiyonlar Ligi’nde yeni sezon açılışını golle yapacak ve 90 dakika sonunda skor üretecektir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.59

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Sporting, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne harika bir başlangıç yaptı .Deplasmanda tam 3 golle kazanan konuk ekip, Frankfurt’a gol şansı dahi vermedi.