UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Nantes Olympiakos İddaa Tahmini 08.09.2022

8 Eylül Perşembe akşamı sahne alacak mücadelede, Nantes ile Olympiakos kozlarını paylaşacak. UEFA Avrupa Ligi G Grubu ilk hafta mücadelesi Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak. Mücadele EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Betroad, Nantes kazanır seçeneğine 2.48, beraberliğe 3.40, Olympiakos kazanır seçeneğine ise 3.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.03, 2.5 Alt 1.82 oran kazandırıyor.

Nantes Sezona İyi Başlamadı

Antoine Kombouare ve öğrencileri Fransa Kupası’nda mutlu sona ulaştı ve UEFA Avrupa Ligi gruplarına katılma şansı yakaladı. G Grubu’na düşen Nantes, Olympiakos, Freiburg ve Qarabağ ile mücadele edecek. Fransa Kupası’nın son sahibi sezon açılışını Süper Kupa finalinde yaparken, kötü gidişat 4-0’lık mağlubiyetle başladı. Fransa Ligue 1’de ise ilk 6 haftanın 5’ini puan kayıpları içerisinde geçiren Nantes, sadece 3 hafta önce ligin yeni temsilcisi Toulouse karşısında galip gelmeyi başarırken, geri kalan 5 haftadan 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle ayrıldı. Geçtiğimiz hafta sahasında PSG’yi konuk eden Nantes, pozisyon dahi üretmekte zorlandı ve karşılaşmadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Ligde zor günler geçiren Nantes, UEFA Avrupa Ligi’nde sezon açılışını Olympiakos karşısında yapacak.

Olympiakos Galibiyet Hedefinde

Olympiakos sezona yaptığı kötü başlangıcı Yunanistan Süper Ligi’nde telafi etti. Konuk ekip sezon başlangıcını UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Maccabi Haifa karşısına favori olarak çıkan Olympiakos, deplasmanda alınan 1-1’lik beraberliğin ardından, iç sahada 4-0 kaybetti ve UEFA Avrupa Ligi gruplarına geriledi. Yunanistan Süper Ligi’nde ise 3 maçtan 7 puan toplayan Olympiakos, kalesinde gördüğü 1 gole karşılık 5 kez rakip fileleri havalandırdı. . Giannina ve Ionikos karşısında farklı galibiyetler alan konuk ekip, Asteras deplasmanından ise golsüz beraberlikle döndü. 3 maçlık performansıyla yükselişe geçen Carlos Corberan’ın öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nun ilk haftasında galibiyeti hedefliyor.

Nantes – Olympiakos Maç Bilgileri

Nantes – Olympiakos Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Harald Lechner. Mücadele de La Beaujoire Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nantes takımında Moussa Sissoko ve Charles Traore sakat. Olympiakos cephesinde ise Ousseynou Ba’nın kart cezası bulunuyor.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Alban Lafont, Dennis Appiah Nicolas Pallois, Jean-Charles Castelletto, Andrei Girotto, Pedro Chirivella, Ludovic Blas, Samuel Moutoussamy, Evann Guessand, Lohann Doucet, Mostafa Mohamed.

Olympiakos’un 11’i Belli mi?

Olympiakos’un muhtemel kadrosu: Tomas Vaclik, Ousseynou Ba, In-Beom Hwang, Kostas Manolas, Oleg Reabcuik, Andreas Bouchalakis, Pep Biel, Pipa, Eui Jo Hwang, Georgios Masouras, Konrad de La Fuente.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Ligi’nde ilk hafta galibiyetini hedefleyen Nantes ve Olympiakos, karşılaşmada galibiyet hedefine ulaşamasa dahi, 90 dakika sonunda galibiyet hedefiyle karşılıklı goller bulacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.61

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Nantes galibiyetiyle sonuçlanan mücadelede, iki takımda karşılıklı goller bulmayı başardı. 3 golün atıldığı müsabakada ev sahibi Nantes 2 golle kazanan taraf oldu.