UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayer Leverkusen Atletico Madrid İddaa Tahmini 13.09.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu heyecanı sürüyor. Bayer Leverkusen evinde, Atletico Madrid karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan ekranlara gelecek.

Bayer Leverkusen ve Atletico Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Bayer Leverkusen kazanır 2.95, beraberlik 3.45, Atletico Madrid kazanır ise 2.48 olarak açıklanmış.

Bayer Leverkusen Kötü Başladı

Bayer Leverkusen, geçtiğimiz hafta grubun ilk maçında Club Brugge karşısında 1-0 kaybetmişti. 2. Yarıda gösterdikleri performans etkileyiciydi ama bir türlü golü bulamadılar. Attıkları 2 gol de VAR sebebiyle iptal edildi. Bundesliga’da ise Hertha Berlin deplasmanında da puan kaybeden Gerardo Seoane’nin ekibi, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Bundesliga’da bu sezon oynadıkları 6 maçta sadece 1 galibiyetleri var. Şampiyonlar Ligi’nde bu hafta Porto’ya konuk olacak Bayer Leverkusen’de Amine Adli, Karim Bellarabi ve Andrei Lunev’in sakatlıkları bulunuyor.

Atletico Madrid’de Hedef 3 Puan

Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi’nde B Grubun ilk maçında 3 puan almayı başardı. Wanda Metropolitano’da konuk ettikleri Porto’yu 2-1 mağlup etmeyi başardılar. Maçın uzatma dakikalarında 2 gol bulan Diego Simeone’nin ekibi, Şampiyonlar Ligi’ne galibiyet ile merhaba dedi. Hafta sonu ise La Liga’da Celta Vigo’yu 3-1 mağlup eden Atletico Madrid’de moraller yerinde. Grubun favorisi olarak gösterilen Atletico Madrid, 2. maçta Bayer Leverkusen’e konuk olacak. Maç öncesinde Atletico Madrid’de Matheus Cunha ve Stefan Savic’in sakatlıkları sürüyor.

Bayer Leverkusen – Atletico Madrid Maç Bilgileri

Bayer Leverkusen – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bay Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayer Leverkusen’de Amine Adli, Karim Bellarabi ve Andrei Lunev’in sakatlıkları bulunuyor. Atletico Madrid’de Matheus Cunha ve Stefan Savic’in sakatlıkları sürüyor.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Jonathan Tah, Kossonou Odilon, Edmond Tapsoba, Robert Andrich, Kerem Demirbay, Daley Sinkgraven, Exequiel Palacios, Jeremie Frimpong, Moussa Diaby, Patrik Schick

Atletico Madrid'in 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Felipe, Jose Gimenez, Mario Hermoso, Reinildo Mandava, Koke, Rodrigo De Paul, Angel Correa, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Alvaro Morata

İddaa Tahmini

Bayer Leverkusen, gruba puansız başladı. İlk maçta Club Brugge’e 1-0 kaybettiler. Bundesliga’da da gidişat kötü. Atletico Madrid, grubun ilk maçında Porto’yu 2-1 mağlup etti. Hafta sonu ise Celta Vigo’yu 3-1 ile geçtiler. Grubun 2. Maçında da kazanırlar ve 2’de 2 yaparlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.14

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.48

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayer Leverkusen, grupta ilk galibiyetini aldı. Atletico Madrid karşısında iyi oynadılar ve rakibini 2-0 mağlup ederek 3 puanı kaptılar.