UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Porto Club Brugge İddaa Tahmini 13.09.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. Maçında Club Brugge deplasmanda, Porto’nun konuğu olacak. Zorlu mücadele saat 22.00’de start alacak ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Porto ile Club Brugge takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Porto galibiyetine 1.42, beraberlik tercihine 4.88, Club Brugge galibiyetine ise 8.20 verildiğini görüyoruz.

Porto Galibiyet Peşinde

Porto, grubun ilk maçında Wanda Metropolitano’da Atletico Madrid’in konuğuydu. Uzatma dakikalarında geriye düşen Porto, Uribe’nin penaltı golüyle durumu eşitledi ama 90+10’da Mario Hermoso’nun golüyle maçı 2-1 kaybettiler ve Şampiyonlar Ligi’ne puansız başladılar. Hafta sonu ise ligde Chaves’i konuk eden Porto, rakibini rahat bir oyun ile 3-0 mağlup ederek moral buldu. Grubun 2. Maçında Bayer Leverkusen’i konuk edecek Porto’da golcü Mehdi Taremi’nin kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Club Brugge’den 3 Puan

Club Brugge, Şampiyonlar Ligi’ne galibiyet ile merhaba dedi. Geçtiğimiz hafta içi Jan Breydel’de Bayer Leverkusen’i konuk eden Belçika temsilcisi, Loubadhe Abakar Sylla’nın ilk yarıda attığı tek golle 1-0 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu. Galibiyete rağmen ikinci yarıda sönük kaldılar ve kazandıkları için şanslı olduklarını belirtelim. Bayer Leverkusen’in attığı 2 gol, VAR sebebiyle iptal edilmişti. Belçika Ligi’nde ise üst üste galibiyetler alan Carl Hoefkens’in ekibi, geçen hafta RFC Searing’i deplasmanda 2-0 ile geçti ve üst üste 5. galibiyetini aldı. Bu hafta grubun 2. maçında Porto’ya konuk olacak Club Brugge’da Noa Lang ve Clinton Mata’nın sakatlıkları bulunuyor.

Porto – Club Brugge Maç Bilgileri

Porto – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan saat 22.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Slavko Vinčić. Mücadele Estadio do Dragao Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Porto’da golcü Mehdi Taremi’nin kart cezalısı olduğunu belirtelim. Club Brugge’da Noa Lang ve Clinton Mata’nın sakatlıkları bulunuyor.

Porto’nun ilk 11’i Belli mi?

Porto’nun muhtemel kadrosu: Diogo Costa, Pepe, David Carmo, Wendell, Mateus Uribe, Otavio, Stephen Eustaquio, Eduardo, Galeno, Toni Martinez, Gabriel Veron

Club Brugge'un ilk 11’i Belli mi?

Club Brugge’un muhtemel kadrosu: Simon Mignolet, Clinton Mata, Brandon Mechele, Abakar Syyla, Bjorn Meijer, Casper Nielsen, Dennis Odoi, Hans Vanaken Skov Olsen, Kamal Sowah, Ferran Jutgla

İddaa Tahmini

Porto’dan grubun 2. Maçında galibiyet bekliyorum. İlk maçta Atletico Madrid’e karşı dramatik bir mağlubiyet yaşadılar. Club Brugge, ilk hafta Bayer Leverkusen’i mağlup etmesine rağmen güven vermedi. Porto’dan 3 puan beklentim var.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.25

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.42

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Porto, şok bir mağlubiyet yaşadı. Dragao’da konuk ettikleri Club Brugge’e 4-0 kaybettiler ve büyük bir hayal kırıklığı yarattılar.