UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Barcelona İddaa Tahmini 13.09.2022

Alman devi Bayern Münih, 13 Eylül Salı akşamı sahasında Barcelona‘yı konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 2. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 22:00’de sahne alırken, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Bets10, Bayern Münih galibiyetine 1.79, beraberliğe 4.46, Barcelona galibiyetine ise 4.04 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.38, 2.5 Alt 3.15 oran kazandırıyor.

Bayern Münih Gözünü Liderliğe Dikti

Almanya Bundesliga’da son 10 yılın şampiyonu Bayern Münih’i bu sezon 2 kulvarda birden mağlup edebilen takım çıkmadı. Julian Nagelsmann ve öğrencileri Bundesliga’da ilk 6 haftayı 3 galibiyet, 3 beraberlikle geride bırakırken, Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda ise açılışı İnter deplasmanında 2-0’lık galibiyetle yaptı. Bundesliga’da ilk 3 haftaya attığı 15 golle damga vuran ve 3’te 3 yapan ev sahibi, kalesinde ise sadece 1 gole izin verdi. Son 3 hafta ise Gladbach, Union Berlin ve Stuttgart karşısında 1’er puana razı geldi. Şampiyonlar Ligi galibiyetiyle güven tazeleyen ev sahibinde, İnter maçına Sane 2 golle damga vuran isim oldu. Alman devi bu hafta grubun en iyi başlangıcını yapan Barcelona’yı evinde konuk edecek. Grup liderliğinde kilit rol oynayacak olan bu zorlu mücadelede, Bayern Münih namağlup performansını galibiyetle taçlandırmak istiyor.

Barcelona Doludizgin

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nun ilk haftası evinde Viktoria Plzen’i konuk eden Barcelona, Robert Lewandowski ve Ferran Torres’in damga vurduğu maçtan 5-1’lik galibiyetle ayrıldı. Grubun en iyi başlangıcını yapan Xavi’nin öğrencileri, İspanya La Liga’da ortaya koyduğu harika performansını devler sahnesine taşıdı. İspanya La Liga’da 5 maçtan 4 galibiyet, 1 beraberlikle 13 puan toplamayı başaran Barça, attığı 15 gole karşılık kalesinde sadece 1 gole izin verdi. Ligde 4 haftadır farklı galibiyetler alan ve Şampiyonlar Ligi’nde başlangıcı farklı mağlubiyetle yapan konuk ekip, yeni sezonda yeni transferleriyle çok formda. Polonyalı yıldız Robert Lewandowski 6 maçtan 9 gol, 2 asiste imza attı. Grup liderliği yolunda kader maçlarından birine çıkacak olan Barcelona, zorlu Bayern Münih deplasmanından galibiyetle dönmek istiyor.

Bayern Münih – Barcelona Maç Bilgileri

Bayern Münih – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern Münih cephesinde Bouna Sarr ve Kingsley Coman’ın sakatlıkları devam ediyor. Barcelona’da ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Lucas Hernandez, Matthijs De Ligt, Dayot Upamecano, Benjamin Pavard, Leroy Sane, Ryan Gravenberch, Marcel Sabitzer, Joshua Kimmich, Thomas Müller, Sadio Mane.

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Ronald Araujo, Jules Kounde, Andreas Christensen, Jordi Alba, Frankie De Jong, Franck Kessie, Pedri, Ferran Torres, Raphinha, Robert Lewandowski.

İddaa Tahmini

Yeni sezonda yoluna iki kulvarda birden namağlup devam eden Bayern Münih ile Barcelona karşı karşıya geliyor. Açılışı galibiyetle yapan iki takımın bu zorlu mücadelesinde, Alman devi Bayern Münih’in iç saha avantajıyla galip geleceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.58

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayern Münih iç sahada Lucas Hernández ve Leroy Sane’nin golleriyle galip geldi. Ev sahibi liderlik koltuğuna oturdu ve en güçlü rakibi olarak gösterilen Barcelona karşısında haftayı farklı galibiyetle noktaladı. Kazananları tebrik ederiz.