Danimarka Fransa İddaa Tahmini 25.09.2022

Danimarka ile Fransa, UEFA Uluslar A Ligi 1. Grubu‘nun son haftasında kozlarını paylaşacak. İddaa fikstüründe 25 Eylül Pazar akşamı yer alan zorlu mücadele Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak. Maçın yayın ekranı S Sport ve S Sport Plus.

intobet, Danimarka galibiyetine 3.40, beraberliğe 3.30, Fransa galibiyetine ise 2.15 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.00, 2.5 Alt 1.80 oran kazandırıyor.

Danimarka Yakın Takipte

Danimarka’da tek hedef 3 puan. Kasper Hjulmand ve öğrencilerinin, UEFA Uluslar A Ligi 1. Grupta liderlik koltuğu için son hafta galibiyet ihtiyacı var. 5 maçlık fikstürden 3 galibiyetle 9 puan toplamayı başaran ev sahibi, sadece Hırvatistan karşısında hem iç saha hem de deplasmanda mağlup olurken, son maçta karşı karşıya geleceği Fransa’yı ise ilk hafta deplasmanda mağlup etmeyi başarmıştı. Lider Hırvatistan ile arasında sadece 1 puan fark bulunan Danimarka, düşme tehlikesini tamamen atlatırken, rotasını grup liderliğine çevirdi. 2022 Dünya Kupası D Grubu’nda yer alan ev sahibi, son Dünya şampiyonu Fransa karşısında kapanışı galibiyetle yapmak istiyor.

Fransa Galibiyet Peşinde

2018 Dünya Kupası’nın sahibi Fransa, 2022 Dünya Kupası’na namağlup bir performansla katılmayı başarırken, son provasını UEFA Uluslar Ligi’nde yapıyor. Konuk ekip A Ligi 1. Grupta ilk 4 haftayı puan kayıplarıyla geçirirken, kağıt üzerinde favori olarak gösteren Didier Deschamps ve öğrencileri, liderlik şansını kaybederken, kümede kalma savaşı veriyor. Geçtiğimiz haftaya kadar son sırada yer alan Fransa, ilk galibiyetini iç sahada Avusturya’ya karşı 2-0’lık skorla aldı ve en alt sıradan kurtuldu. Konuk ekibe ilk galibiyeti getire goller Giroud ve Mbappe’den geldi. Son haftaya girilirken düşme tehlikesi devam eden Fransa, Danimarka karşısında kazanmak zorunda. A Ligi’nde kalmak için rakibini beklemeden kümede kalmak isteyen Fransa, geçtiğimiz hafta aldığı galibiyet ve sergilediği futbolla eski günlere geri dönüş sinyalleri verdi. Danimarka’ya iç sahada 2-1 kaybeden Fransa, deplasmanda galibiyet arayacak.

Danimarka – Fransa Maç Bilgileri

Danimarka – Fransa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Istvan Kovacs. Mücadele Parken Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Danimarka’nın 11’i Belli mi?

Danimarka’nın muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Jakim Mahle, Andreas Christensen, Simon Kjaer, Thomas Delaney, Daniel Wass, Jonas Older Wind, Pierre Emile Höjbjerg, Mathies Jensen, Kasper Dolberg, Yussuf Poulsen.

Fransa’nın 11’i Belli mi?

Fransa’nın muhtemel kadrosu: Lloris, Upamecano, Dubois, Varane, Digne, Rabiot, Kante, Pogba, Griezmann, Giroud, Mbappe.

İddaa Tahmini

UEFA Uluslar Ligi sahnesinde ilk 4 haftayı puan kayıplarıyla geçiren Fransa, 3 aylık aradan galibiyetle döndü ve toparlandı. Küme düşmek istemeyen Fransa, Danimarka deplasmanında kazanarak, A Ligi’nde kalmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.90

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.15

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Andreas Skov Olsen ve Kasper Dolberg’in golleri, Danimarka’ya iç sahada galibiyeti getirdi. Ev sahibi zorlu Fransa engelini rahat bir galibiyetle geçti.