İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 30.09.2022

30 Eylül Cuma akşamı İddaa fikstüründe bizleri bekleyen 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Kazanmanız dileğiyle.

Bayern Münih – Bayer Leverkusen: MS 1 ve 3.5 ÜST, 2.84 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; Bayern Münih sahasında Bayer Leverkusen’i konuk edecek. Almanya Bundesliga’da 8. haftanın açılış mücadelesi 30 Eylül Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:30’da sahne alacak. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2. Bayern Münih cephesinde puan kayıpları üst üste geldi. Julian Nagelsmann ve öğrencileri, Şampiyonlar Ligi’nde ilk 2 haftadan istediği sonuçları alırken, Almanya Bundesliga’da ise son 4 haftayı puan kayıplarıyla geçirdi. Sezona fırtına gibi başlayan Bayern Münih, ilk 3 haftadan 15 golle 9 puan toplamayı başarırken, kalesinde ise sadece 1 gol buldu. Son 4 haftadan ise 3 beraberlik, 1 mağlubiyet alan ev sahibi, son olarak deplasmanda Augsburg’a kaybetti. Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise İnter ve Viktoria Plzen engellerini 2-0’lık galibiyetlerle geçmeyi başaran Bayern Münih, aynı etkiyi ligde gösteremedi. Milli arayla birlikte dinlenme fırsatı bulan ev sahibi, ezeli rakibi Bayer Leverkusen karşısına galibiyet parolasıyla çıkacak. Aralarında oynana son 6 maçta Bayern Münih rakibine galibiyet şansı tanımadı. Geçen sezonu Almanya Bundesliga’da şampiyonluk yarışının içerisinde geçiren Bayer Leverkusen, yeni sezonda kadro kalitesini büyük ölçüde korumasına rağmen sezona istediği gibi bir başlangıç yapamadı ve üst üste puan kayıpları teknik adamı Gerardo Seoane’nin tahtını sallamaya başladı. Bayer Leverkusen cephesinde ilk 6 hafta 1 galibiyet, 2 beraberlik, 4 mağlubiyetle sona erdi. Sadece Mainz 05 deplasmanından galip ayrılan konuk ekip, milli ara öncesi son 3 haftayı puan kayıplarıyla geçirdi. Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda ise 2 maçtan 3 puan çıkarabilen Bayer Leverkusen, iki kulvarda birden istikrardan uzak bir performans grafiği ortaya koydu. Bu sezon 10 maça çıkan konuk ekip, sadece 2 maçta kalesini gole kapatabildi. Kalesinde gol gördüğü maçlardan galibiyet çıkaramadıklarını belirtelim. Almanya Bundesliga sahnesinde skor üretmekte zorlanmazken, milli araya üst üste puan kayıplarıyla giden Bayern Münih ve Bayer Leverkusen yeşil sahalara geri dönüyor. İki takımda da hedef galibiyet. Bayern Münih iç sahada kazanacak ve mücadelede 3.5 gol barajı aşılacaktır.

Angers – Marsilya: MS 2, 1.63 (iddaa) – 1.88 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de 9. hafta heyecanı 30 Eylül Cuma akşamı başlıyor. Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak zorlu mücadelede, Angers ile Marsilya karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT. Angers cephesinde kabus sona erdi. Gerald Baticle ve öğrencileri, ilk 6 haftanın tamamında puan kaybederek, zayıf halkalar arasında yer aldı. Son 2 haftada önce Montpellier ve Nice karşısında galip gelmeyi başaran ev sahibi, küme düşme potasından kurtuldu. Son 3 haftada 3 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Angers, kalesinde ise sadece 1 kez gole izin verdi. İlk 8 hafta kalesinde 18 gole engel olamayan ve en zayıf savunma performanslarından birini sergileyen ev sahibi, son haftalarda hem savunma hem de hücum hattındaki etkisini arttırdı. Milli araya son derece moralli giren Angers, ara dönüşü sahasında ligin en formda takımlarından Marsilya’yı konuk edecek. Ev sahibi yükselişine taraftarı önünde devam etmek istiyor. Fransa Ligue 1 sahnesinde ilk 8 haftaya damga vuran takımlar PSG ve Marsilya oldu. Milli araya namağlup bir performans grafiğiyle giren Igor Tudor’un öğrencileri, tarihindeki en iyi sezon başlangıcını yaptı. 6 galibiyet, 2 beraberlikle 20 puan toplamayı başaran Marsilya, liderin 2 puan gerisinde yer alıyor. 8 maçtan 16 kez rakip fileleri havalandıran konuk ekip, Alexis Sanchez, Nuno Tavares ve Luis Suarez’in iyi performanslarıyla gol adına sorun yaşamadı. Kalesinde ise sadece 5 gole izin veren Marsilya, son maçına Rennes karşısında çıktı. Guendouzi’nin büyük hatası konuk ekibi 1-0 geriye düşerken, ikinci yarıda bir kez daha sahneye Guendouzi çıktı ve skoru 1-1’e getirdi. Şampiyonlar Ligi serüvenine üst üste 2 mağlubiyetle başlayan Marsilya, rotasını Fransa Ligue 1’e çevirmiş durumda. Fransa Ligue 1’de yeni sezona namağlup performansıyla damga vuran Marsilya, ligin en formda takımları arasında yer alıyor. Konuk ekip Angers deplasmanında galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Athletic Bilbao – Almeria: MS 1, 1.27 (iddaa) – 1.44 (Bets10) ; İspanya La Liga’da üst sıra takibini devam ettiren Athletic Bilbao evinde, Almeria karşısında 3 puan arayacak. Mücadele saat 22.00’de start alacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak. Athletic Bilbao, milli araya galibiyet ile giren takımlardan biriydi. San Mames Barria’da konuk ettikleri Rayo Vallecano karşısında zorlandılar ama 3 puan almasını bildiler. Rakibini 3-2 mağlup etmeyi başaran Ernesto Valverde’nin ekibinde moraller yerinde. La Liga’da 6 hafta geride kaldı ve Athletic Bilbao’nun 13 puan toplayarak 4. sırada yer aldığını belirtelim. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Almeria karşısında da maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Athletic Bilbao’da önemli bir eksik bulunmuyor. Almeria, üst üste mağlubiyetler yaşamaya devam ediyor. Milli maç arasından önceki hafta Mallorca deplasmanına konuk olan Almeria, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Özellikle son haftalarda hücumda çok etkisizler ve gol atmakta zorlanıyorlar. Bu sezon La Liga’da oynadıkları 6 maçta sadece tek galibiyet alabildiler. Sevilla galibiyetinin ardından ligde oynadıkları 3 maçı da gol atamadan kaybettiklerini belirtelim. Bu hafta konuk olacakları Athletic Bilbao deplasmanında da işleri zor olacak. Maç öncesinde Almeria’da Gonzalo Melero’nun sakatlığı var. Athletic Bilbao, sezona oldukça iyi başladı. La Liga’da oynadıkları 6 karşılaşmada tam 13 puan topladılar. İlk 4’de yer alan Bask ekibi, bu hafta Almeria karşısında da maçın favorisi. Athletic Bilbao, iç sahada kazanır ve zirve takibini devam ettirir.

Toplam İddaa Oranı: 5.87

Bets10 Bahis Oranı: 27.07